- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
diğer yarım bu düşünceye kesinlikle zıt.saçmalama diyor seni sevseydi ya öğretmenlik ya ben diye seçim yapmak zorunda bırakmazdı.
özel den yazayım sana..evet canım antidepresan kullanıyorum.uyku düzenimde hiçproblem yok şükür.senin sıkıntın nedir dinlemek isterim
çok teşekkür ederim yorumun için.kesinlikle terapiye başlicam.bilinçaltımın temizlenmesi gerekiyor.müthiş bir değersizlik duygum var.O kadar konunun üstüne en azından böyle düşünen de bir yarınız olduğunu kabul ettiğiniz için bence gelişme var. Çok daha iyi günleriniz olur inşallah. Terapiyi de kesinlikle ertelemeyin daha fazla.
çok teşekkür ederim önerilerin için.kendime bakım yapmaya çalışıyorum.en değerli benim kesinlikle.daha iyi olucam inşallahduygusal boşluğunuz siz yanlız kaldıkça çoğalacaktır
öncelikle kafanızı kendiniz dinleyin tatil yapmak için zaman oluşturun
ailenize bile haber vermeyin (anladığım kadarıyla huzursuz ortam olması nedeniyle dedim) peşinize takılan olmasın
kendinize bakım yaptırın, hamama gidin denize girin
daha sonra arkadaşlarınızla programlar yapmaya çalışın
tabi öncelikle terapi almak için gayret sarfedinduygusal boşluğunuz siz yanlız kaldıkça çoğalacaktır
öncelikle kafanızı kendiniz dinleyin tatil yapmak için zaman oluşturun
ailenize bile haber vermeyin (anladığım kadarıyla huzursuz ortam olması nedeniyle dedim) peşinize takılan olmasın
kendinize bakım yaptırın, hamama gidin denize girin
daha sonra arkadaşlarınızla programlar yapmaya çalışın
diğer bir üyenin konusunda erkekler evlenince değişiyor diye yazmışsın.evet yazmak rahatlatıyor.bilmiyorum kafam karışık burası iyi ki var.
inanın terapi alıcam.ve evet farkındayım seçim yaptırmak zorunda bırakmazdı.inşallah bir ömür mutlu olamaz beni bu hale düşürdü.ALLAH ım da onu seçim yap mak zorunda bırakır.Hep aynı cumlelere takıksınız her konu açısınızda...Neden eski kocanıza eski hayatınıza bu kadar taktınız???? Sizi seven isteyen biri sizi seçim yapmak zorunda bırakır mı???Bunları soylememin bir anlamı da yok biliyorum çünkü daha önce defalarca söylendi size aynı şeyler.. Valla burdaki arkadaşların dediği gibi daha fazla ertelemeden bir psikolog yardımı alın...Çünkü geçmişe takılmaktan bir adım yol alamıyorsunuz geleceğe dair...Hakkaten üzülüyorum size...
görüüntülü görüştük bir de karşıma düzgün bir insan çıkmadı ondan sonraBenim anlamadigim zaten 8 senedir gorusmuyordun bu adamla ve bu 8 senedir de ruh halin boyle degildi yani.Ne oldu da boyle antidepresanlik duruma geldin? Somut bir sey olmali tekrar eskiye donmen icin.
profil resmini arka plan resmin yapmak istiyorum çok farklı bir resim nerde bulabilirim lütfen yardımcı olur musun kk da kullanmam sözBenim anlamadigim zaten 8 senedir gorusmuyordun bu adamla ve bu 8 senedir de ruh halin boyle degildi yani.Ne oldu da boyle antidepresanlik duruma geldin? Somut bir sey olmali tekrar eskiye donmen icin.
NE KADAR ACI DEĞİL Mİ AİLEDEN BAŞKA BİR KİŞİ BİR NSANI KARŞILIKLI SEVMEZ NE YAZIKKİKimse kimseyi karşılıksız sevmiyo zaten neden hayatınıza girecek kişiden karşılıksız sevgi bekliyosunuz ki?bence bakış açınızda sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?