kendimi derin bir okyanusun dibinde, en dibinde hissediyorum..

Bence o arkdasindam ozur dilemelsin aciklama yapmalisin. Ve bi aksam yemegi ayarlayip aksam beraberce gidelim hadi demelisin. Yada gel sana yemekler yapicam icimdn geldi buyur iftara bana gel de.

Ben yorumları biraz sert buldum. Evet çok zor günler geçirip makul kararlar alamayabilir insan. Buraya yazilan belki konu sahibinin hissettiklerinin sadece yarısı bile değil. Sadece şunu diyorum biraz daha ılımlı yaklaşmali insanlara. Allah yardımcın olsun canim, dua et kendine hersey güzel olsun senin için

Ne alakasi var?benim anne babam da cok sukur 27 senelik evliler ve bir aradalar.. Aile sevgisi gordum.. 1 sene evli kalip bosandim..
Baska bi tanıdığımız var, anne babasi kiz kucukken ayrildi, babasi sorunluydu bildigim kadariyla.. kiz cok guzel bi evlilik yapti Allah in izniyle ve cok mutlu..
Etkili olabilir aile durumu elbet ama kesin şu şöyle olacak diye bi kaide yok; buna inanip baglama her seyi..
Sen takintilisin.. Kesinlikle uzman destegi almalisin arkadasim.. Erkek arkadasin varken eski esini dusunmuyordun bile, simdi de sanki buyuk askla bagliydin gibi bi tavir sergiliyorsun..
Duadan da vazgecme kesinlikle.. Olur boyle donemler.. Gececek inşaAllah..

Her boşanma durumu aynı etkiyi yaratmıyor tabi ki çocuklarda. fakat bu süreçte ruhunda açılan yaralar yetişkinde olsan seni bırakmıyor. eğer bencil bir anne babaya sahipseniz yaptıkları hataların bedelini ömrününüz boyunca ödüyorsunuz. bunu yaşamayan birisinin anlaması imkansız. bende boşanmış bir ailenin kızıyım. eğer ailenden değer görmemişsen özgüvenin eksik oluyor. normal bir aile yapısı olan, mutlu keyifli insanlarla arkadaşlık bile yapamıyorsun. bu sebepten kendin gibi sorunlu,, ruhu yara almış insanları buluyorsun ve bu durum eş- sevgili seçiminde de aynı oluyor. yalnızlık, terk edilmişlik, gelecek kaygısı, sevgisizlik hissederken akranlarınla sohbet etmen gezip tozman da çok rahat olmuyor. ben bunları aşmak için psikoloğa gittiğimde her seansta geçmişimle yüzleşmem için bana sorular sordu ve ben her cevap verişimde hıçkıra hıçkıra ağlayarak cevap vermiştim. bu durum sadece yaralarımı daha da kanattı. tabi ki güçlü olmaktan başka çaremiz yok. dik durmak zorundayız. ama kabul etmek gerekir ki bazı insanların şansı daha dünyaya gelirken diğerlerine göre negatif oluyor. kader diye bir şey var...

Bir reklam var bilirsin,''Mutluluk orada ,mutluluk burada mutluluk her an her yer de var ''

Mutluluk bizim içimizde buna inan.

Hayat herşeyi altın tabakta vermez ki,mesleğini vermiş,sağlını vermiş en büyük lütuf.

Geri kalan senin elinde,kendin keşfet.

Bu kadar çabuk bırakma kendini,aldığın ilaçlar anlık ruh halini düzeltebilir ama ilaçlarını almadan nasıl ayakta durman gerekitğini düşün.

Kendini motive et,kendinle tek kalma sürekli..Kendinden yoruluğunda kalabalığa,kalabalıktan yorulduğunda ise kendine sarıl,kafanı dinle.

Ve ne olursa olsun pozitif düşün..

Mutlu insanlarla takılıp ,onların mutluluğundan beslenemezsin her zaman,bir süre sonra onları kıskanabilir neden böyle değilim diye iyice depresifleşebilirsin.

Mesleğin var,paran var..Kendine iyi gelecek şeylere yönel ilk başlarda..İçinden gelmese de zorla bir zaman sonra alışacaksın.

Bunları sadece kendin için yap.

Bu hayat senin,sen nasıl yönlendirirsen öyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…