bir iki gün önce bir konu açmıştım arkadaşlar biliyorum hayatta ne dertler var ama buda bana dert oldu.Eşim yüzünden artık kendimi pekte iyi hissetmiyorum iki çocuk annesi olarak kendimi cok dagıttıgım zamanlar oldu ama temizliğime bakımıma diyecek bişey yoktur.sanırım eşimin hayatında biri var kafayı yiycem yahuuuu...benmi cok çirkinim artık beni niye beğenmiyor bu adam beni itip duruyor garip kaba laflar.cocuklarım var boşanmakta istemiyorum. yardım edin fikir verin birkaç resim atıyorum nasıl değişeyim.
kadın olmak iğrenç demi cnm
Dip boyasiz gezme. Cok kotu duruyo bence. Kocani bilemicem
Güzel bir bayansınız. Sarı saç yerine doğal kahve tonlar çok daha yakışır diye düşünüyorum.
Eşinizin belki de sıkıntıları vardır psikolojik yani , hemen kötüye yormasanız
ben de değişimle ilgisi olmayacağını düşünsemde saç renginizi değiştirmenizi öneririm.
Burası kadınların derleme platformu diye düşünüyorum ben Antalya dayım geçen bir telefon geldi is telefonu güya kadın sapık subuk konuştu yine ağzını bozmadı telefonu aldım ve bidaha aramayin diye ikaz ettim yani kadın sapıklık o nokta da bittim.yani saçlarınızı boyamak bi nebze size etki eder
özgüveniniz gitmiş sizin
eşinizin sizi aldatcağını inanmıyorum
sadece fazlaca gerginseniz ve eşinize yansıtıyorsanız
oda bunu tepki olarak size geri iade edyordur
bide lütfen çok makyaj yapmayın
tahminimce eşiniz sizin yanınızda birine baktı ve bu problem oldu
aldatcağına bu kadar inanmanızın sebebi ne olabilir güvenmemek neden yani
boşverin eşinize güveninBurası kadınların derleme platformu diye düşünüyorum ben Antalya dayım geçen bir telefon geldi is telefonu güya kadın sapık subuk konuştu yine ağzını bozmadı telefonu aldım ve bidaha aramayin diye ikaz ettim yani kadın sapıklık o nokta da bittim.
Benim derdim hiç bitmiyor cnm yine depresyona girmekten korkuyorumCanım saçlarını değiştirsen sana iyi gelecek eşinle ilişkine etki etmeyecektir.
İnsanlar her zaman aynı olmayabiliyor psikolojik olarak sen bunu çok iyi bilmelisin.
Zaman ver eşine konuşmaya çalış sakince, içini döktür bir bak neler çıkacak hemen aldatıyor diye düşünme. Tabi başka şüphelendirici davranışları varsa o ayrı.
Ben depresyona girdim cnm galiba saçmalamaya basladim
Nasıl kaldirabilirim cnm yardım edermsnfotoğraflanızı kaldırın burada kimin ne gözle baktığını bilemezsiniz yakınınız olup olmadığını bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?