kendimi dibe vurmuş hissediyorum

Güzel bir bayansınız. Sarı saç yerine doğal kahve tonlar çok daha yakışır diye düşünüyorum.
Eşinizin belki de sıkıntıları vardır psikolojik yani , hemen kötüye yormasanız

kadın olmak iğrenç demi cnm

Neden iğrenç olsun ki
Hiç öyle düşünme
Evet hayattaki rolumuz çok fazla ama
Gurur duy kadinliginla
Hele hele bi adam için asla vazgeçme kadinligindan
Kadın güçlüdür ve isterse herseyi yapar yeter ki istesin. .

Güzel bir bayansınız. Sarı saç yerine doğal kahve tonlar çok daha yakışır diye düşünüyorum.
Eşinizin belki de sıkıntıları vardır psikolojik yani , hemen kötüye yormasanız

sanırım öyle buda beni etkiledi artık benim daha cok var galba

ben de değişimle ilgisi olmayacağını düşünsemde saç renginizi değiştirmenizi öneririm.

bu saçları bende istemiyorum artık cm eşini bu kaadar sevmesem umrumda olmazdı neye yarıycak onun için bilemem ama aynn katılıyorum

yani saçlarınızı boyamak bi nebze size etki eder
özgüveniniz gitmiş sizin
eşinizin sizi aldatcağını inanmıyorum
sadece fazlaca gerginseniz ve eşinize yansıtıyorsanız
oda bunu tepki olarak size geri iade edyordur
bide lütfen çok makyaj yapmayın
tahminimce eşiniz sizin yanınızda birine baktı ve bu problem oldu
aldatcağına bu kadar inanmanızın sebebi ne olabilir güvenmemek neden yani

Burası kadınların derleme platformu diye düşünüyorum ben Antalya dayım geçen bir telefon geldi is telefonu güya kadın sapık subuk konuştu yine ağzını bozmadı telefonu aldım ve bidaha aramayin diye ikaz ettim yani kadın sapıklık o nokta da bittim.

boşverin eşinize güvenin
eğer geçmişte sizi aldatmamış güveninizi kırmamışsa
takındığınız bu tavır yanlış
yapmıycak aadamın aklına sokarsınız

Canım saçlarını değiştirsen sana iyi gelecek eşinle ilişkine etki etmeyecektir.
İnsanlar her zaman aynı olmayabiliyor psikolojik olarak sen bunu çok iyi bilmelisin.
Zaman ver eşine konuşmaya çalış sakince, içini döktür bir bak neler çıkacak hemen aldatıyor diye düşünme. Tabi başka şüphelendirici davranışları varsa o ayrı.

Şu saç renginizi değiştirseniz daha güzel sıcak tonlar yapsanız yok illa sarı istiyorum diyosanızda ne bilim ombre falan yaptırsanız gayet iyi olur.

Madem foto ekleyip yorum istemişsiniz gözüme takılan şeyleri yazayım

-Göz makyajınız çok ağır, eyeliner mesela kuyruğu bile abartılı
-Ruj renginiz çok abartı, daha doğal tonlar deneyin. Ayrıca kenarlara taşmış gibi duruyor. Hem göz makyajı iddialıysa hafif bir parlatıcı bile iş görür.
-Dip boyasız gezmeyin, uğraşamıyorsanız kendi tonlarınıza yakın tonlarda boyatın. Dibi gelmiş saçlar kadar itici birşey yok bence.
-Eh kilo fazlalığı var. Bu da sizi fazlaca olgun göstermiş.

Ama bunlar bahane tabii ki. İlginin güzellikle alakası yok bence. Eğer birşeyler yapacaksanız kendiniz için yapın.

Benim derdim hiç bitmiyor cnm yine depresyona girmekten korkuyorum

fotoğraflanızı kaldırın burada kimin ne gözle baktığını bilemezsiniz yakınınız olup olmadığını bilemezsiniz

Çok ilginç bir konu olmuş...
Bence bir an önce eşinizle oturup konuşun.
İşler yolunda gitmiyorsa evliliği uzatmanın anlamı yok.
Kendinizi de onu da boş yere üzmeyin,ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…