kendimi dibe vurmuş hissediyorum

Goz makyajiniz sizi yorgun gosteriyor.
Saclarinizin rengini koyultmalisiniz.
Rujlariniz da cok iddiali, daha nude tonlarda takilabilirsiniz.
Bunlari esiniz sizi aldatmasin diye yapmayin zira kafasina koymus adam guzellige bakmaz, cirkinle bile aldatir.

Ya şahsi fikrim çirkin falan değilsiniz. Dip boyalarınız geldiği zaman iyi durmuyor, ayriyeten biraz kilonuz var gibi. Ayakta fotoğraf olmadığı için tam fikir beyan edemeyeceğim. Lakin bu sadece kadın görüşü tatlım, bütün bunlar eşinizin sizi daha az sevmesine neden olmamalı. Oluyorsa zaten eşinizde bir sıkıntı vardır. Ve bunu düzeltmek için de kuaförün yolunu tutmanız yersiz olur, çünkü bunu düzeltmenin yolu buradan geçmiyor. Sevmeyen birini hiçbir şekilde sevmeye ikna edemezsiniz, kişinin kendinde biter bu iş.
Ek olarak eşiniz de kendini nimetten saymasa iyi olur. Şu durumda sizi beğenmemesi de ayrı bir mesele zaten. Zira o da kilolu görünüyor ve bir Kıvanç Tatlıtuğ değil yani.
Son olarak fotoğrafları kaldırmalısınız, hadi siz neyse de bir bayanın ve eşinizin yüzü görünüyor. Ve izinleri dışında gerçekleşen bir durum bu. Razı olmayabilirler ve kötü niyetli birçok insan olabilir burada. Sonradan sıkıntı çıkmasın.

Son düzenleme:
Eger guzelligimize duskunsek karsi taraf bizi begenmedigini veya yeterince guzel bulmadigi belli ederse ya da guzel sozler soylemez ilgilenmeze bizde normal halimizden daha yorgun kendinimizi degersiz hissederiz bunlar psikolojik sebepler ki ozguven eksikligi yapar cozum su; bir pozitif olacaksiniz kendinize deger vereceksiniz karsimda 2 cocuk annesi gormuyorum gayet hos bir genc hanim duruyor yani yillar coluk cocuk cok sey almamis....guzellik gorecelidir istediginiz destekse evet soyleyeyim gayet hos birisiniz esiniz nasil davraniyor bilemem ama kendini saymayani kimse saymaz once kendinizi sevin bu klise laftir ama dogrudur sevginizi sayginizi eksik etmeyin ama once siz gelirsiiniz derdi neymis sorun ogrenin hayatinizi maffmetmesine izin vermeyin konusun anlasin olurunu bulmaya calisin aldatan aldanir gozunuzle gormeden evhamlanmayin

Bu değişmekle olacak iş değil seven adam sümüklü de olsan sever. Ki gördüğüm kadarıyla itici bir kadın değilsin. Hoşsun yani..

Aslınd abiraz morale ihtiyacınız var ama ben şahsen gördüğümü yazacağım,
eşinizle yanyana fena değilsiniz eşit oranda bir güzellik algısı bıraktı bende ha erkeklerin kendilerine bakmadan kadın begenmelerine bakarsak ve sizi tek başınıza kendi gözümden gördüğümü söylersem
albenisi olan üst düzey bir güzellik göremedim saçınız kötü sıcak tonlara boyayın aynı şekilde kaşlarınızıda ayrıca daha yumusak durur kilo verin ve abartılı rujlar sürmeyin yakışmamış. tabi bunlar birer fotoğraf aslına bakarsınız bence kadını asıl güzel yapan da aurası özgüveni ve kendine olan sevgisidir.

Aldatma olayi guzellige baksa adriana lima aldatilmazdi.
Ama madem foto paylastiniz kendi bakiminiz ve ozguveniniz icin mutlaka sac renginizi degistirin, cidden cok kotu bir sari tonu ve cok demode. Ille sari istiyorsaniz kumral gecisleri olan dogal bir sariya donun ve mutlaka kas renginizi bir ton kirdirin.

Su tarz bir sari kullanabilirsiniz.

PEKİ EŞİİNZLE SUREKLI KAVGA EDIYOR MUSUNUZ ASIL SORUN NE SİZCE
ALDATILDIGINIZI DUSUNUYORSANIZ TEL KAYITLARINDAN BAKIN DİREK SUPHEYLE HAREKET ETMEYIN
DIŞ GÖRÜNÜŞ PEKDE ÖNEMLI DEGIL

insanın birini aldatmasının dış görünüşle ilgili olmadığını düşünüorum nice guzeller aldatılıo sadece erkeğin doyumsuzluğu ve kendine hakim olamaması suç nie sizde olsun ...?

beni yanlis anlama ancak sac rengin inanilmaz itici. degistirmelisin yani sıcak tonlar tercih et. kahve, bal rengi, uclara güneş tonları olarak ombre yapabilirsin ancak bu ton yuzunu hem sert ifade vermis hemde sarı saçlar (ozellikle acik) makyaj isteyen bir sac rengidir.

Çok güzel olmuş katiliyorum

Kaldırıyorum resimleri haklisiniz

İŞDEN DOLAYI EVET AARAMALARI OLUR AMA MUHAKKAK MSJ VE ARAMA KAYITLARINDA SÜREKLİLİK AYNI NUMARADA TOPLANIR ANLARSIN AMA SUPHEYLE YANLIS SEY SÖYLERSEN BÜYÜR OLAY ÇIKILMAZ HALE GELIR BIRAZ POLYANAYI DENE BAKALIM KAVGADAN UZAK DUR TATLI DİLLİ OL MALESEF HER EVLILIGIN ZOR BIR DÖNEMI OLUYOR YA BAYAN KENDINI CIKAMAZDA HISSEDIYOR YA ADAM UMARIM YANLIS SEYLER YOKTUR AILENIZDLE MUTLU OLURSUNUZ

Bence değişimden önce eşinle bu konuyu oturup konuşmanı tavsiye ederim. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de çok çaresiz kaldığım zamanlar oldu ve konustum, sabrettim. Her şey yoluna girdi.

Sağol cnm desteğin icin

hoş bir bayansınız ama saç renginizi açık kahve ve çikolata rengi yapabilirsiniz kesim yapabilirsiniz
makyajınız hafif bir makyaj olabilir fondeten kapatıcı tarzında aylenr orta kalınlıkla veya ince
kaşının sonuna doğru biraz daha kalın olabilir yada başını toparlayabilirsiniz

Eşim dalgalı saç sever ben düz. Çünkü ben düz saçla kendimi iyi hissediyorum. Eşim makyaj sevmez ben makyajla iyi hissediyorum. Eşim etek sever ben etekle iyi hissetmiyorum. Zayifladim eşim az kilo al diyor Hayır ben böyle mutluyum. Ben aynaya bakınca mutluyum. Biz kadınlar hep esimiz için güzel olmak istiyoruz. Hayır efendim ben aynaya bakınca kendimi nasıl görüyorum o önemli. Bu arada eşin de kilolu. O Tombak suratla selfe de bile gözüme giren göbek le seni beğenmemesi saçma olur. Ama siz ondaki eksiklere değil de kendinizi eleştirmeye yonelirseniz böyle olur. Kaldıki hep diyorum çirkin miyim eşim beni aldatıyor lu konularda. Adriana Lima o tipsiz kocası tarafından aldatıldî . Türkiyede 100 erkeğe sor 80 i Adriana Lima hastası dır. Geri kalan 20 si ya adrina Lima yı tanımaz yada sorulduğu esnada yanında eşi vardır ☺

Allah seni evlatları bağışlasın tatlım.gayet güzel bi bayansin.aldatiyorsa bu nedenden dolayi aldattigini düşünmüyorum.He ama nasıl değişim yapabilirim diye sorarsan öncelikle saç rengini degistirmelisin ve bence kesinlikle siyah yapmalisin.makyajını da daha bronz yapmalisin.fiziği de memnunsan bi sıkıntı yok ama bi 5 kilo falan verebilirsen süper olur.ama bunlari esin icin degil kendin icin yap.o seni kaybetmeyi göze aldiysa gitsin zaten.eşinin yanında özgüvenin yüksek olsun kendini hiçbir zaman küçük düşürecek aşağıya çekecek davranışlarda bulunma.her ne yapacaksan bu hayatta kendin icin yap.başkalarını degil kendini ònemse.allah yolunu açık etsin

S Suna2222 sen gayet güzel bir bayansin esinin fotografina baktim hic yakisikli degil
fotograflarina kaldir esinin durumuda iyi galiba bosan bu adamdan sana nafaka baglasin sen ister estetik amaliyat ol ister sacini en pahali kuaförde yaptir dünyanın en guzel hatunu ol bu adam gene seni aldadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…