Benim derdim hiç bitmiyor cnm yine depresyona girmekten korkuyorum
İnanamıyorum yorumlara bakmadan yazem dedim benden 2 dk once aynı seyı yazmıssın bu kadar olarAdriana Lima bile aldatıldi
Çok güzel değilsin ve sarı saç olmamış siyah daha iyi
Çirkin de değilim amaAdriana Lima bile aldatıldi
Çok güzel değilsin ve sarı saç olmamış siyah daha iyi
Sendeki aynısını yazacaktnİnanamıyorum yorumlara bakmadan yazem dedim benden 2 dk once aynı seyı yazmıssın bu kadar olar
Haklısın sacmalayacagimaCanım dr unla görüş başla biran önce terapiye.
Her şey yoluna girecek inan bana.
Eşinle konuş mutlaka hemen kafandan geçen senaryolara inanma.
Sen =ben mi demektirİnanamıyorum yorumlara bakmadan yazem dedim benden 2 dk once aynı seyı yazmıssın bu kadar olar
bir iki gün önce bir konu açmıştım arkadaşlar biliyorum hayatta ne dertler var ama buda bana dert oldu.Eşim yüzünden artık kendimi pekte iyi hissetmiyorum iki çocuk annesi olarak kendimi cok dagıttıgım zamanlar oldu ama temizliğime bakımıma diyecek bişey yoktur.sanırım eşimin hayatında biri var kafayı yiycem yahuuuu...benmi cok çirkinim artık beni niye beğenmiyor bu adam beni itip duruyor garip kaba laflar.cocuklarım var boşanmakta istemiyorum. yardım edin fikir verin birkaç resim atıyorum nasıl değişeyim.
Sağol bebisim haklisnÇok hoş bir kadınsın .. ama bence sana sarı saç yakışmıyor . .Bakır tonlarını açık kahve ile karıştırıp kullanabilirsin hem çok koyu olmaz hem de yüzüne daha çok yakışacağını düşünüyorum ..
Eşin seni beğenmiyorsa halt etmiş bi kere ..
Ama biliyorsun ki bu sevgi sadakat işleri tiple güzellikle olmuyor ..
Sana tavsiyem eşine dır dır etme gizliden takibe al ve onu önemsemiyormuş gibi davran .
Ruh ikizimSen =ben mi demektir
Canim madem güzellik dereceni biliyorsun neden soruyorsun yolda görsem aaa hatuna bak demem yani sıradan bi tipsinÇirkin de değilim ama
Cnm ben hamilelik depresyonu geçirdim yeni bitti sanırım tekrar nuksediyorCanim madem güzellik dereceni biliyorsun neden soruyorsun yolda görsem aaa hatuna bak demem yani sıradan bi tipsin
Ayrıca şuda var sana göre guzel olan baana göre çirkindir.Ruh ikizim
Ya takma kişi hissettiği gibidir güzel hissediyorsanız Güzelsin dirCnm ben hamilelik depresyonu geçirdim yeni bitti sanırım tekrar nuksediyor
Cnm nasıl kaldıracam yardmGayet güzelsin..saç rengini daha doğal bir sarı yap.şunu da unutma ne yaparsan kendin için yap..bir de lütfen foyoğraflatını kaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?