kendimi dibe vurmuş hissediyorum

Adriana Lima bile aldatıldi
Çok güzel değilsin ve sarı saç olmamış siyah daha iyi

Adrıana lima bile aldatıldı..
Yanı diyeceğim o ki güzellikle alakası yok bunun..

Ayrıca saç rengıını bence değiştirin ben pek sevemedim. Dibiniz çıkmış gibi duruyo

Çok hoş bir kadınsın .. ama bence sana sarı saç yakışmıyor . .Bakır tonlarını açık kahve ile karıştırıp kullanabilirsin hem çok koyu olmaz hem de yüzüne daha çok yakışacağını düşünüyorum ..
Eşin seni beğenmiyorsa halt etmiş bi kere ..
Ama biliyorsun ki bu sevgi sadakat işleri tiple güzellikle olmuyor ..
Sana tavsiyem eşine dır dır etme gizliden takibe al ve onu önemsemiyormuş gibi davran .

Sağol bebisim haklisn

Canim madem güzellik dereceni biliyorsun neden soruyorsun yolda görsem aaa hatuna bak demem yani sıradan bi tipsin
Cnm ben hamilelik depresyonu geçirdim yeni bitti sanırım tekrar nuksediyor

Gayet güzelsin..saç rengini daha doğal bir sarı yap.şunu da unutma ne yaparsan kendin için yap..bir de lütfen foyoğraflatını kaldır

Resimlerinizi kaldırır mısınız?
cirkin bı kadın değilsiniz, kaşlarınız siyah , sarı duz saclara uygun degıl ayrıca saclarınız cok fazla sarı balyaj yaptırın, herseyı gecıyorum yuzunuz mutsuz duruyor ? Ya da cıddı bırısınız bılmıyorum ama tebessum gormuyorum.
Kocanı sorarsan daha ıyısını bulmus olamaz

eski sevgilim beni sarışın hala kızına tercih edince birde onla nişanlanıp evlenince bende siz gibi hissetmiştim, sarışın olsam belki ayrılmazdı diyehatta saçlarımı sarıya boyatmıştım.tabi siyahtan dönerken yakmıştım filan o yüzden ruh halinizi anlıyorum neyim eksik psikolojisindesiniz.halbuki karşınızdaki mayası bozuk insansa eğer dünyanın en güzelide olsanız aldatılırsınız.benim bunu anlamam baya geç sürmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…