20 yaşındayımKaç yaşındasın?
Bir şey yapmadım kiArkadaş sen niyeti bozmuşsun yahu..
Haklısınız ama 20 yıldır aynalara küsüm. Kendimden nefret ediyorumBaşkalarının seni sevmesini istiyorsan (ki bana göre böyle bi çabaya gerek bile yok) önce sen kendini sevmelisin. Bu dünyada senden bir tane var ve senin başka eşin benzerin yok. Bence sevdiğin şeylerle meşgul ol kendine vakit ayır
Valla guzel bi kiz gorunce lezbiyen olasim gelmiyor ya benimBir şey yapmadım ki
O dediğim abartı. Allah'a şükür erkekleri beğeniyorum. Sadece çok güzel olduğunu anlamanız için söylediğim bir şeyValla guzel bi kiz gorunce lezbiyen olasim gelmiyor ya benim
güldürdün beniSonunu "size baba diyebilir miyim amca" ya baglayacagini sandım agssjs :)
Tatlım yasin daha küçük. Bak ben 26 yaşındayım aynaya her baktığımda yeni yeni şeyler kesfediyorum. Önemli olan kendinde sevdiğin bir yer bulman. Başkasıyla sen bir olamazsın genleriniz farklı bir kere.
Sen kendini seversen başkası da seni sever..
20 yıllık hayatimda demişsin de 20 yıl ne ki? İlk 18 yıl zaten ergenlik evriminden gecmissin, 2 yılda da vücut bi kendine tam gelsin bekle..
Hayattan da bıkma. Kendini sev, sevdiğin şeyleri yap.. çok güzel olduğuna da inan
Ve emin ol bu hayatta her şey güzellik değil. Eğitimini al, başarılı ol ve Saygin bir kişiliğin olsun
güldürdün benibir kere ben ergenlik geçirdiğimi sanmıyorum. gayet uslu bir kızım. koluma faça atmadım yani ergenlik belirtisi hiç gösterdiğimi düşünmüyorum. 20 yılı küçümsememeniz gerektiğini düşünüyorum. çünkü 0 20 yılda ben taş gibi olabilirdim. ama Allah'ın cezası oldum işte. Kendimi hiç sevemedim. ve sevemeyeceğim diye korkuyorum.
itici olduğumu düşünmüyorum ama soğuğum ciddiyimKime göre güzel neye göre güzel? Yani benimde cevremde çok hoş hatunlar var ama bu kimsenin çirkin olduğu anlamına gelmez. Kimisi sarışın sever kimi kumral kimi esmer. Birde şu çok önemli yakisiklilik güzellikten ziyade bazi insanlarda şeytan tüyü var. Mesela bak Cem Yilmaza adam bildiğin fizigiyle görüntüsüyle tipik Türk erkegi ama yaninda hep mankenler. Sadece paradan mı? Hiç sanmıyorum adamda şeytan tüyü var. Sevmeyen vardır muhakkak ama adama hasta olanda çok. Bunun gibi düşün. Tatli dil, guzel enerji bunlar guzellikten daha çekici emin ol. Ama bakimsizsan bakim yap o ayri bir konu ;-)
Yapinsa degistiremezsin ama kendini entellektüel açıdan gelistirirsen ciddiyetinede yakışır mesela;-)itici olduğumu düşünmüyorum ama soğuğum ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?