Kendimi diğer kızlarla kıyaslıyorum?

Bigbangd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
280
83
13
buraya daha önce de konu açmıştım. Kendimi diğer kızlarla kıyaslayıp duruyorum. Özellikle bir kız var. Profilini açıp bakıyorum. Allah özene bözene yaratmış. Görseniz lezbiyen olasınız gelir. Benim beğendiğim bir erkek vardı. O bu kızla çok ilgilendi. Belki de ondandır. Belki de o yüzden kıskanıyorum. Ama böyle kendimi aşağılık bir hiç gibi görmek istemiyorum. Bende varım demek istiyorum. Nasıl yapacağım? Hiç cilve yapmayı bilmem. Zaten hiç de sevgilim olmadı. Beni hiç seven olmadı. Bir kere bile bir erkekten ciddi bir şekilde iltifat almadım. Evde kalma korkusu da var. Akrabalar arkamdan laf eder diye korkuyorum. Bakımlı da Değilim. Hiçbir becerim de yok. Aslında Asıl sorun yaşam enerjimi kaybetmiş olmam. Az önce sinirden toklarımı parçaladım. Fondoteniöi ve kalemimi attım

Başkalarının seni sevmesini istiyorsan (ki bana göre böyle bi çabaya gerek bile yok) önce sen kendini sevmelisin. Bu dünyada senden bir tane var ve senin başka eşin benzerin yok. Bence sevdiğin şeylerle meşgul ol kendine vakit ayır

Haklısınız ama 20 yıldır aynalara küsüm. Kendimden nefret ediyorum

Sonunu "size baba diyebilir miyim amca" ya baglayacagini sandım agssjs :)
Tatlım yasin daha küçük. Bak ben 26 yaşındayım aynaya her baktığımda yeni yeni şeyler kesfediyorum. Önemli olan kendinde sevdiğin bir yer bulman. Başkasıyla sen bir olamazsın genleriniz farklı bir kere.
Sen kendini seversen başkası da seni sever..
20 yıllık hayatimda demişsin de 20 yıl ne ki? İlk 18 yıl zaten ergenlik evriminden gecmissin, 2 yılda da vücut bi kendine tam gelsin bekle..
Hayattan da bıkma. Kendini sev, sevdiğin şeyleri yap.. çok güzel olduğuna da inan
Ve emin ol bu hayatta her şey güzellik değil. Eğitimini al, başarılı ol ve Saygin bir kişiliğin olsun

güldürdün beni bir kere ben ergenlik geçirdiğimi sanmıyorum. gayet uslu bir kızım. koluma faça atmadım yani ergenlik belirtisi hiç gösterdiğimi düşünmüyorum. 20 yılı küçümsememeniz gerektiğini düşünüyorum. çünkü 0 20 yılda ben taş gibi olabilirdim. ama Allah'ın cezası oldum işte. Kendimi hiç sevemedim. ve sevemeyeceğim diye korkuyorum.

Kime göre güzel neye göre güzel? Yani benimde cevremde çok hoş hatunlar var ama bu kimsenin çirkin olduğu anlamına gelmez. Kimisi sarışın sever kimi kumral kimi esmer. Birde şu çok önemli yakisiklilik güzellikten ziyade bazi insanlarda şeytan tüyü var. Mesela bak Cem Yilmaza adam tipik Türk erkegi ama yaninda hep mankenler. Sadece paradan mı? Hiç sanmıyorum adamda şeytan tüyü var. Sevmeyen vardır muhakkak ama adama hasta olanda çok. Bunun gibi düşün. Tatli dil, guzel enerji bunlar guzellikten daha çekici emin ol. Ama bakimsizsan bakim yap o ayri bir konu ;-)

Tövbe de kız ne yaptın. :)) Şimdi anlat bakalım neyin var ? Yani boy kilo ten rengi vs vs??? Yani neyini begenmiyorsun merak ediyorum?!

itici olduğumu düşünmüyorum ama soğuğum ciddiyim

Bak şimdi canımcım burdaki umutsuz ev kadınlarının yorumlarıyla zaman kaybedeceğine, spora başla.

Kap altı kalın iyi marka bir koşu ayakkabısı. Önce hızlı hızlı yürü, kondisyonun iyileşince koş. Üst bedenini de ayrıca çalıştır. Gençsin çabuk şekle girersin. Enerjini doğru kanalize edersen birkaç aya taş gibi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…