1.67 boyunda 64 kiloyum. esmerim. gözlerim yüzümün neredeyse yarısını kaplıyor. normalde iri gözlülere iltifat edlir ama ben hiç iltift almadım. saçlarımın önünde döner var. adam gibi şekle girmiyor. burnumda kmer var. bütün pislikler bende toplnamış anlayacağın. suratım büyük ama dudaklarım küçücük. daha iri olabilirdi. özellikle gözlerimi hiç sevmiyorum. hafif kilom var. ten rengimi sevmiyorum. her zman sarışın kızları beğenirimTövbe de kız ne yaptın. :)) Şimdi anlat bakalım neyin var ? Yani boy kilo ten rengi vs vs??? Yani neyini begenmiyorsun merak ediyorum?!
1.67 boyunda 64 kiloyum. esmerim. gözlerim yüzümün neredeyse yarısını kaplıyor. normalde iri gözlülere iltifat edlir ama ben hiç iltift almadım. saçlarımın önünde döner var. adam gibi şekle girmiyor. burnumda kmer var. bütün pislikler bende toplnamış anlayacağın. suratım büyük ama dudaklarım küçücük. daha iri olabilirdi. özellikle gözlerimi hiç sevmiyorum. hafif kilom var. ten rengimi sevmiyorum. her zman sarışın kızları beğenirim
benim bu ahmak kafam anlalmaz hiçbir şeyi.Ya bi kere kabullenmişsin, o sosyal medyadaki fotolarada çok güvenmeama güzel olan güzel Allah için hepimiz insanları, tatilleri, paraları orda görüp kendimizden hayatımızdan nefret ediyoruz ara ara çok normal insansın, istiyosun, paylaşanlar göz önüne sokanlar utansın :)) ama bi yerden başla böyleyim şöyleyim beceriksizim yapmaya kalksam beceremem ya da yapsam da bi şeye benzemem gibi şeyleri kenara at. Kimler nelere benziyor, benzemese de ne hayatlar yaşıyor takmıyor bkz. Demet Akalın. :)) önce sağlıklı olduğuna elin ayağın tuttuğuna bi şeyleri yapabilmenin daha kolay olduğuna şükret, sevin. Sonra değişiklik yap kadının kendini değiştirceği çok seçenek var, kilo, burun, kaş, saç, makyaj... Önce bi şu 1-0 gerideyim düşüncesinden çık, bizde öyle fikir verelimmm :)
var insta. unutmazsam bakarımYa öyle deme lütfen Allahın yarattığı cana böyle denmez sukret. Bak kilon iyiymiş gözlerin çok güzelmiş hem kemerli burunlar bence daha bir albenili oluyor. Şimdi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi estetik yaptırıyor ama ben doğal seviyorum. Hem saçına şekil vermek bence zor olmaz.
Kaşınla gözlerini daha küçük gosterebilirsin. Çok takiyorsan makyaj hilesi yapabilirisn ama bana kalsa yapma derim.
Hem instagram kullanıyor musun bilmiyorum ama Dr. Mutaf var. Gir ve onun sayfasındaki resimlere bak. Kendini onların yerine koy inanıyorum ömür boyu sukredeceksin.
Doktor Mutafa bu sebeple selamlarimi gönderiyorum. İyiki var böyle insanlar..
facebookta instagramda herkes güzel
ve hatta internette avatarların arkasında dahi
bak mesela ben de penelope cruza benziyor gibi görünüyorum şu an
ama gerçekte öyle mi
evet okuyorumOkuyo musun?
evet okuyorum
Ayip mi olur demeden. ' hay agzini opeyim' dicem..cok guzel yazmissin28 yasindayim tek bir sey ogrendim su hayatta ayaklarinin uzerinde duruyorsan en guzel sensin oyle bir algi var cogunlugumuzda o yuzden su an kimsenin seni begenmemesi aslinda bir avantaj guzelce derslerine calisirsin aklini dagitmadan isini eline alirsin ondan sonra kilon mu var yattigin yerde zayiflatiyorlar parayla ne istersen yaptir ama simdi bosver
Tesekkur ederim saolunAyip mi olur demeden. ' hay agzini opeyim' dicem..cok guzel yazmissin
derslerim iyi zaten bana güxellik lazımBana 20 yaşımı ve şu an ki aklımı geri ver ben de sana güzellik vereyim ! Ama bu bana göre güzellik belki sen güzel bulmayabilirsin
Anladın mi simdi ne demek istediğimi
Yahu deli misin divane misin ? En güzel yaşındasın sen en fazla ne kadar çirkin olabilirsin ? Vücudun sarkmamış , saçların beyazlamamış , yüzünde kırışıklık yok mis gibisin yahu
Onu bunu dikizleyeceğine otur önce ders çalış geleceğini güzelleştir
Sonra kendin zaten güzel olursun. Unutma çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Aklını peynir ekmekle mi yedin senSenin yaşında olsaydim keşke
28 yasindayim tek bir sey ogrendim su hayatta ayaklarinin uzerinde duruyorsan en guzel sensin oyle bir algi var cogunlugumuzda o yuzden su an kimsenin seni begenmemesi aslinda bir avantaj guzelce derslerine calisirsin aklini dagitmadan isini eline alirsin ondan sonra kilon mu var yattigin yerde zayiflatiyorlar parayla ne istersen yaptir ama simdi bosver
derslerim iyi zaten bana güxellik lazım
ama gerçekte öyle mi
Ya ben brda afedersn poposuna estetik yaptiranlari okudum instagramda grdugun kizlar disarda yk canim photoshp onlar ayrica nye atiyorsun fondotenleri bana yakin olsaydn ben seni 1 haftaya nasil bir degisime getirirdm gozlerine inanamazdn once moralli ol cirkin kimse yktur ALLAH cc herkezi guzel yaratmistr yanls secimler kotu gosterebilir sac kas vs gibi skma canini sagligin ve huzurn yerinde olsn yeter sen hic bacagi olmuyan snradan kotu hale gelen insanlar gormedin mi sukret ve kendini sev bak kendini sevdikce degisiceksin1.67 boyunda 64 kiloyum. esmerim. gözlerim yüzümün neredeyse yarısını kaplıyor. normalde iri gözlülere iltifat edlir ama ben hiç iltift almadım. saçlarımın önünde döner var. adam gibi şekle girmiyor. burnumda kmer var. bütün pislikler bende toplnamış anlayacağın. suratım büyük ama dudaklarım küçücük. daha iri olabilirdi. özellikle gözlerimi hiç sevmiyorum. hafif kilom var. ten rengimi sevmiyorum. her zman sarışın kızları beğenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?