Kendimi dinlemeyi durduramiyorum

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar ben 1 ay once kulaklarımı vakumla temizlettim. Temizlettikten sonra herşey çok gürültülü gelmeye başladı bana sürekli odalara kapanip kendimi kulaklarımı dinlemeye başladım. Psikolojim bozuldu. Nöroloji doktoruna gittim beyin damarlarin çok gerilmiş dedi. Ilaç kullanıyorum ama kendimi dinlemeyi bir türlü durduramıyorum. Gün içinde bazen beynimden bazen kulaklarımdan vınn çınn diye garip garip sesler duyuyorum acaba kulaklarimi temizlettigim içinmi bu sesleri duyuyorum ben kulaklarını temizletip bu durumu yaşayan oldumu?

geçen kış orta kulak iltihabı geçirdim, yaşadığım sıkıntıları bir ben bilirim...devamlı dinlemeyle ve nasıl duyduğumla bozmuştum kafayı. bir yığın ilaç kullanıyordum. soruna direk çözü öneremeyeceğim ama zamanla geçeceğini tahmin ediyorum. çünkü kulaklar çok hassas oluyor o dönem. damarlar rahatladıktan sonra normale dönecektir.

Bende sürekli orta kulak iltihabı oluyorum çok rahatsız edici birşey bence temizlemeden kaynaklı olmuştur biraz sakin olmaya çalış kısa zamanda duzelicektir geçmiş olsun

Bende şuan o durumdayim bazen diyorum 29 yıllık kir çıktı kulağından normaldir diyorum ama hep kendimi dinliyorum sizede çok geçmiş olsun inşallah benimde zamanla geçer çünkü bende kafayı yedim artık

psikolojik bunlar hep. dinlemeyi bıraktığınız zaman alışacaksınız ve normale dönecektir.

sessiz ortamlarda durmamaya çalışın.tv, radyo, sokak sesleri vb. biseylerle oyalanın.temizlendikleri için hassaslaşmıştır.kendinizi germeyin normal bir süreç olarak görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…