Kendimi dışlanmış hissediyorum

Canım babam hafta sonları kahvaltı
Hafta sonları kahvaltı ve akşam yemekleri babamdadır. Yardımcı geliyor annem kendi istediği zaman çağırır. Bende elimden geleni yapıyorum ama çok yoğun bi yerde akşama kadar ayakta çalışıyorum. Uzun süre iki işte çalıştım. Nöbetçi çalıştım ve eve hasret kalmıştım. O dönemde biriktirdiğim parayı kardeşime araba alsın diye verdim.
Bir önceki ki konunuzu da hatırladım bunların yazınca. Kardeşiniz borcunu ödedi de mi düğün işlerine kalkışıyor?

Annenizle yemek yapmadığı için tartışmanıza gerek var mıydı bilmiyorum. Kardeşiniz ve babanız şikayetçi değilse sizde öne atlamayıp kendinize göre pratik birşeyler ayarlayabilirsiniz.

Aile tanışmasını size aynı evin içinde söylememeleri çok enteresan. Hadi anneniz kızgın söylemedi kardeşiniz yada babanız neden söyleyip sizi de çağırmıyor? Bende olsaydım alınırdım.

Konu silinmiş okuyamıyorum ama belli bir yaştan sonra insanlar evdeki yetişkin nüfusa hizmetçilik etmekten sıkılabilir.Üstelik belkide depresyondadır, evde eşimle birlikte üçte oğlumu katarsanız dört erkek var, sürekli benden bir şeyler talep edildiğinde özellikle yetişkin insanlar bunu yaptığında çok kızıyorum ve kırılıyorum.Belki annenize de böyle olmuştur.

Back
X