Oncelikle merhaba benim sorunum eltilerimle ilgili aile binasinda oturuyoruz 3 elti bir kaynana ayni binadayiz.Diger iki eltim birbirleriyle cok samimi cancigerler birbirlerinin her seyini bilirler isleri olunca birbirinin isini yaparlar gelgelelim beni hep yok sayiyorlar yok gibi davraniyorlar bir isim olsa yada hasta olsam asla bana birsey yapmazlar mesela benden bi onceli eltim buyuk elti ben su isi yapicam dese aninda gider onun butun isine temizligine yardim eder ama ben mesela hamileyim okadar agir isler yaptim soyledimde su isi yapcam hic orali olmadilar bile ben yinede onlar in islerine gidip yardim ediyorum ve karsilikta bulamiyorum zaten bir araya gelseler bende orda olsam kesinlikle benle ilgilenmezler beraber oturup konusur gulerler hergun birbirinin evinde kahvalti ediyorlar beni birgun katmazlar daha neler neler var cok canim sıkılıyor kendimi cok yalniz dislanmis hissediyorum bu disaridanda bariz belli oluyor.Kayinvalide desen oda onlari seviyor surekli onlarda lafa gelincede sen yabanisin kimseye uymuyorsun diyor.okadar doluymki paylasmak istedim