Kendimi dışlanmış yalnız hissediyorum :(

Buna mutlu olmalisin ...
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler..
Mesafeli ol..
Sende onlarin işini yapma .
Kendinden emin ol.
Kimseye ihtiyacın olmasın .

Siz son gelin misiniz ? Belki onlar önceden de tanışıyorlarsa siz yeni evli falansanız o Yüzden böyle davranıyor olabilirler son gelene yabancılık ama zamanla düzelir diye düşünüyorum düzelmezse bile hiç kafama takma bence çünkü mesafe her zaman için iyidir
Evet son gelinim 4 bucuk senelik evliyim obur eltim benden bir yil once evlenmis

Ya ne bileyim merhamet duygum agir basiyor mesela onlar hamileyken zor durumdalar diye yardim ediyordum yapmasam bile sanki kendimi suclu hissediyorum
Anlıyorum seni ama bu merhamet adı altında verdiğimiz tavizler bizden çok şey götürüyor en büyük götürüsü de kendimize olan saygımız.Sana yapılan muamele ne ise sende o şekilde muamele yap,yap ki için rahat olsun.

Ya aslinda onlardan daha bilgiliyim her konuda onlar ortaokul ben lise mezunuyum ama ben hicbir zaman kendimi kimseden ustun gormem guzellik derken ortalama ni guzelligim var

onlardan
Sizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.

Buna mutlu olmalisin ...
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler..
Mesafeli ol..
Sende onlarin işini yapma .
Kendinden emin ol.
Kimseye ihtiyacın olmasın .
Ne. Kadar takmiycam etmiycem gormezden gelcem desemde olmuyo ister istemez goruyorum herseyi simdi bide hamileyim iki kat daha takiyorum herseyi

Sizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.[/QUOTE 4 bucuk yilda degisen bisey olmadi bundan sonra da hicbirseyin düzeleceğini sanmiyorum gun gectikce dahada yakinlasiyorlar sanki birbirlerine

Sizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.[/QUOTE 4 bucuk yilda degisen bisey olmadi bundan sonra da hicbirseyin düzeleceğini sanmiyorum gun gectikce dahada yakinlasiyorlar sanki birbirlerine

Mesafenin koru , her istenildiğinde yardıma koşma. Bir de hamilesin. Kimsenin kimseye faydası yoktur. Seni aralarına alacaklar diye işlerini yapma. Yüz verme.. Ben hep mesafeliyim ve çok faydasını gördüm. Hele bir bebeğin doğsun ozaman gelmelerini bile istemezsin.

Bunun neresi dert Allah aşkına kendine dert arama.!
Elti dediğin bugün iyi olur yarın tüm anlattıklarını çarşaf gibi ortaya sarar .
Hem kocana hem kocasına yaranmak için türlü türlü hileler yapar arani bozar.
Kv dene yanaşır seni kötüler o hic bi is yaomaz ondan iyisi olmaz sen köle olirsun bilinmez.
Bu bi lütuf sana bence olabildiğince uzak kal içine dert etme esin de rahatsızlk duyduğunu sana ifade ederse yanasiyorum muhatap olmuyorlar de geçiştir keyfine bak

Back
X