Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet son gelinim 4 bucuk senelik evliyim obur eltim benden bir yil once evlenmisSiz son gelin misiniz ? Belki onlar önceden de tanışıyorlarsa siz yeni evli falansanız o Yüzden böyle davranıyor olabilirler son gelene yabancılık ama zamanla düzelir diye düşünüyorum düzelmezse bile hiç kafama takma bence çünkü mesafe her zaman için iyidir
e o zaman soylenme cnm. aradaki dengeyi kuramadigin surece bunlar ve benzeri durumlari yasamamln normalMerhamet duygum agir basiyo mesela hamilelerken flan gittim yaptim yapmasam bile kendimi suclu hissediyorum sanki oylede pis bi huyum var
Anlıyorum seni ama bu merhamet adı altında verdiğimiz tavizler bizden çok şey götürüyor en büyük götürüsü de kendimize olan saygımız.Sana yapılan muamele ne ise sende o şekilde muamele yap,yap ki için rahat olsun.Ya ne bileyim merhamet duygum agir basiyor mesela onlar hamileyken zor durumdalar diye yardim ediyordum yapmasam bile sanki kendimi suclu hissediyorum
Sizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.Ya aslinda onlardan daha bilgiliyim her konuda onlar ortaokul ben lise mezunuyum ama ben hicbir zaman kendimi kimseden ustun gormem guzellik derken ortalama ni guzelligim var
onlardan
Ne. Kadar takmiycam etmiycem gormezden gelcem desemde olmuyo ister istemez goruyorum herseyi simdi bide hamileyim iki kat daha takiyorum herseyiBuna mutlu olmalisin ...
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler..
Mesafeli ol..
Sende onlarin işini yapma .
Kendinden emin ol.
Kimseye ihtiyacın olmasın .
O zaman aralarında belki akrabalık bağı vardır ya da önceden tanışıyor olabilirler yine de çok canınızı sıkmayınEvet son gelinim 4 bucuk senelik evliyim obur eltim benden bir yil once evlenmis
evliyim bundan sonra da hicbirseyin düzeleceğini sanmiyorum gun gectikce dahada yakinlasiyorlar sanki birbirlerineSizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.
Sizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.[/QUOTE 4 bucuk yilda degisen bisey olmadi bundan sonra da hicbirseyin düzeleceğini sanmiyorum gun gectikce dahada yakinlasiyorlar sanki birbirlerine
Sizi dışlıyorlarsa sebebi kıskançlıktır bana göre. Ama zamanla düzelir bu durum. Seni kabulleneceklerdir.[/QUOTE 4 bucuk yilda degisen bisey olmadi bundan sonra da hicbirseyin düzeleceğini sanmiyorum gun gectikce dahada yakinlasiyorlar sanki birbirlerine
Alakalari yok biri corumlu biri vanli oncedende tanismiyorlarO zaman aralarında belki akrabalık bağı vardır ya da önceden tanışıyor olabilirler yine de çok canınızı sıkmayın
O zaman birbirlerine iyi uymuşlar demek ki eşinizle aranız iyiyse 3. Kişileri takmayınAlakalari yok biri corumlu biri vanli oncedende tanismiyorlar