Kendimi Durduramıyorum

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
455
225
53
32
Merhabalar,

Mayısta 2 yıllık evli olacağım. Normal yolla çocuk sahibi olamıyoruz şuanda.
Tüp bebek için para biriktiriyoruz ve yazın sonu gibi tedaviye başlayacağız inşallah.
Genel olarak bir sorunum yok ama insanların düşüncesizlikleri beni bitiriyor resmen ve nedense günler sonra sonradan koyuyor ağır ağır.
Belki hassaslığımdan belkide hormonlarımdan bilmiyorum ama eşimin kuzeni hamileydi doğum yapmış ve kızın annesi yani eşimin teyzesi bebeğin resmini atmış doğduğu gün.
İşteydim yoğundum hayırlı olsun dedim darısı başına dedi ve konuşma bitti nedense sonraki gün acıttıkça acıttı.
Üzülür müyüm, canım yanar mı kimse düşünmüyo sevdiğim insanlardan soğuma durumuna geldim. İnsan hiç mi düşünmez durmu bile bile ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum ağlama tutuyo. Üzgünüm yani kısacası..

Sen hassassın ya belki ondan olmuştur...
Ama tahmin edebiliyorum çevrendeki baskılarında payı büyüktür bu hassalığına. Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin

Eşim yeni işe başladı ve biz bir arkadaşını n evine gittik bizimle beraber baska arkadas ve eşi çocukları eşlik etti. Ben herşeyden habersiz gittiğimiz evin çocukları yoktur. Bilginiz olsun hemde 5 yıl dedi diger ortak arkasinin eşi benim gibi kendisi onlar bir iki sefer birbirlerini görmüşler ben sonuncuyum. Neyse tamam dedim. Eve gittik ve beni uyaran canim ki suan arkadaş delisiyiz. Anlatti cocuklardan bahsetmeye tabi bende ayip olmasim diye biraz katiliyorum. Ama bu arkadaş emin olun kimseyi kiramaz oyle biri cok sevdim çok saf temiz dışarı çıktık kiz sen bana dikkat et bu evde çocuk yok dedin sen kendin daldın. Ama biz cocuklu aileler anneler bilir cocuk oldumu hersey onlar konular gundemler onlar aslinda baska birsey değil. Nispet ya da kıskandırmak gibi asla değil Allah kismet ederse inşallah seninde çocuğun olduğunda goreceksin ki hic alakası yok. Bilerek nispeten yapanlari kast ermiyorum tabi

Hasas oldugun icin boyle dusunuyorsun daha 2 yil olmus cok uzun sure sayilamaz.tip cok ilerledi ilac igne aşilama bu sureclerden gectiniz mi yoksa direk tup bebek tedavisine mi başvurdunuz.Allahin izniyle olur insallah uzulmeyin herseyin bir zamani var.

Sevincini paylaşmak istemiş. Anlıyorum. Darısı başına sözünden ben de nefret ederdim. Şu an hamileyim ve hiçbir şekilde kimseye darısı başına demiyorum. Sadece gizli dua ederken diyorum.
Üzülmeyin. Allah hayırlısını versin.

Üzülme bende iki yıl sonra tüp bebekle anne oldum. İnsanlar 2 yıl gibi bir süreyi az görüyor normal görüyor sizin üzüleceginiz aklından bile geçmemiştir emin olun onlara göre taze evlisiniz

Daha yeni evlisiniz
Olur inşallah
Alıngan olabiliyoruz evet
Ama çevre baskısından bende bıktım
Ve tüp bebeğe başladım

Cevaplr için teşekkür ederim. Ben zaten darısı başına sözüne alınmadım. Eşimin ilk testinde canlı hücre çıkmadı tam çıktı dedik testiste kitle çıktı daha sonra kanserli olabilir dediler ameliyattan sonraki testten yine çıkmamıştı.
Evet tıp çok ilerledi ama bazen insan kendine engel olamıyor. O kadar şey yaşandı uzak bi insan da değil yakın ve biliyor evet mutluluğunu paylaşmış olabilir zaten tepki göstermemeye çalışıyorum ama hassas olabileceğimde düşünülmeli istiyorum.

Merhabalar,

Mayısta 2 yıllık evli olacağım. Normal yolla çocuk sahibi olamıyoruz şuanda.
Tüp bebek için para biriktiriyoruz ve yazın sonu gibi tedaviye başlayacağız inşallah.
Genel olarak bir sorunum yok ama insanların düşüncesizlikleri beni bitiriyor resmen ve nedense günler sonra sonradan koyuyor ağır ağır.
Belki hassaslığımdan belkide hormonlarımdan bilmiyorum ama eşimin kuzeni hamileydi doğum yapmış ve kızın annesi yani eşimin teyzesi bebeğin resmini atmış doğduğu gün.
İşteydim yoğundum hayırlı olsun dedim darısı başına dedi ve konuşma bitti nedense sonraki gün acıttıkça acıttı.
Üzülür müyüm, canım yanar mı kimse düşünmüyo sevdiğim insanlardan soğuma durumuna geldim. İnsan hiç mi düşünmez durmu bile bile ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum ağlama tutuyo. Üzgünüm yani kısacası..
abartiyorsunuz

Son yazdığımı okuyun isterseniz ona göre karar verin. Ben söze takılmadım zaten. İnsanların mutluluğu ile mutsuz olacak bir kişilik değilim ama bazen hormonlar ağır basıyo zaten zaten bir yaran var tuz olmuş gibi olabiliyor. Zaten hassas olduğum içinde olabilir demiştim.
Ki yeni doğan çekimi yaptığım vardır sırf resim çekmeyi sevdiğim için. Kendimi şartlamıyorum yani bu konularda

Abartmişsiniz. İnşALLAH en kisa zamanda sizin de bebisiniz olur ...

Back
X