Kendimi eksik görüyorum

Seni çok takdir ettim, boş ve eksik bir insan olmuş olsaydın kendini mükemmel görürdün, oysa kendinin farkındasın ve neler yapmalıyım diye planlar yapıyorsun sen başarılı biri olacaksın eminim.

İki uc sene once ben de ayni tarzda bi konu acmistim hatta ben de iibf mezunuyum

mutlaka araştırmacı ol.

netten araştır oku wikipedia ingilizcesi çok şey katar.

etrafındaki insanları bilginle etkileyebilmek çok güzel bir şey.

kimse her şeyi bilemez. ama sen senden çok üst kalibrede birini ona verdiğin ilginç bir bilgi ile kazanabilirsin.

mutlaka sofra düzeni öğren hangi yemek nası kibarca yenir. bunlar resmi ve hayatındaki görüşmelerde önemli olacak.

araba kullanmayı mutlaka öğren ve bisiklet.

bir de modern bir dans. salsa tavsiye ederim.

her şeyi öğrenmeye çalış. spor olsun müzik olsun sanat olsun bi fikrin olsun. bunlar ufuk açar.

diğer ülkeleri tanı kültürlerini araştır.

bol bol belgesel izle nat geo özellikle. imdbde yüksek puanlı belgeselleri aç izle.

ve tavsiyem koşmayı öğren. zamanla alıştır kendini. sana çok şey katacak.

Kitap oku, film izle, tiyatro, sinema, kendini geliştirmeye faydası olacak eğitimler ve aslında hem fiziken hem de zihnen sana iyi hissettirecek sporlar yap. Bu yüzme olabilir, pilates olabilir, yoga olabilir..

Arkadaş ortamı da çok önemli. Arkadaşların nasıl insanlar? Onlardan da beslenebilirsin. Doğru arkadaşlık kaliteli insanlar kişisel gelişim kitaplarından çok daha fazla ufuk açıyolar bana kalırsa..
Cok bi arkadaşım yok.Olanlarda açıkçası benim gibi "günler boş geçiyor.Biz bu zamana kadar ne yaptık"sorusunu soruyorlar.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.IImkanlar dahilinde durmadan,bırakmaktan bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık.Dikkate alicam kesinlikle

Seni çok takdir ettim, boş ve eksik bir insan olmuş olsaydın kendini mükemmel görürdün, oysa kendinin farkındasın ve neler yapmalıyım diye planlar yapıyorsun sen başarılı biri olacaksın eminim.
Teşekkür ederim düşünceniz ve inanciniz için :)

Valla ingilizce olayını elinden geldigince hallatmeye calisicam.Kasmaya başladım artık.Daha bitirmeme var ama bi muhasebecinin yanında işi ogreneyim diye ucretsiz calismaya baslicam ayarladım.
Finans alanına yonelmek istiyorum aslında
Spk lisansi almak gibi bi düşüncem oluştu son zamanlarda yapılacak çok şey var aslında mesleki olarak bi yerlere gelebilmek için.Emek verildiğinde yapılmayacak şey yok.
Ama bu kendimi eksik görme durumu yüzünden öz güvenim yok gibi.

Sebatkar olmamamin bir diğer nedeni hedefledigim seylere tutku ile bağlı olmadigimdan heralde.Ben bunu anladım son zamaanlarda

Aslinda "ben zaten biliyorum" cumlesinden daha iyi bir sey "bir sey bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum" demek. Sen var gücünle severek gayret et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…