- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
4 ay sonra 26 olacağım. Daha gençsin diyebilirsiniz fakat 2 sene önceki fotoğraflarıma bakıyorum yüzüm daha güzelmiş göz altı morluklarım yokmuş ve daha beyazmışım. Şu an aynada bakıyorum göz çevrem koyu ve derisi incelmiş. Yani eskisi gibi canlı bakmıyorum.
Işık dolgusu hakkında çok şikayet var hem de pahalı o yüzden düşünmüyorum. Hiç kapatıcı kullanmıyorum kendimi kandırıyormuşum gibi hissettiriyor hem de yaşlandırıyor zaten.
Burnumu ve çenemi yaptırsam biraz daha beğenirim kendimi ama değmez mi ya da pişman mı olurum bilmiyorum. Daha erken yaptırsam olurdu ama şimdi gerek var mı.
Eskiden de ahım şahım değildim ama bakan bir daha bakardı şu an silik gibiyim.
Her gün yüzümü temizleyip krem sürerim yani bakım yapıyorum ama eskisi gibi güzel değilim. Evli değilim ileride de kimse beğenmez diye düşünüyorum bazen. Kim bilir ileriki yaşlarda nasıl bir psikolojiye gireceğim.
Ne düşünüyorsunuz siz kendinizi beğeniyor musunuz?
Işık dolgusu hakkında çok şikayet var hem de pahalı o yüzden düşünmüyorum. Hiç kapatıcı kullanmıyorum kendimi kandırıyormuşum gibi hissettiriyor hem de yaşlandırıyor zaten.
Burnumu ve çenemi yaptırsam biraz daha beğenirim kendimi ama değmez mi ya da pişman mı olurum bilmiyorum. Daha erken yaptırsam olurdu ama şimdi gerek var mı.
Eskiden de ahım şahım değildim ama bakan bir daha bakardı şu an silik gibiyim.
Her gün yüzümü temizleyip krem sürerim yani bakım yapıyorum ama eskisi gibi güzel değilim. Evli değilim ileride de kimse beğenmez diye düşünüyorum bazen. Kim bilir ileriki yaşlarda nasıl bir psikolojiye gireceğim.
Ne düşünüyorsunuz siz kendinizi beğeniyor musunuz?