• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi eskisi gibi beğenmiyorum

Fotoğraf attığın hatta çevrende sorduğun insanlar kotu niyetli degillerse guzel olmasan bile "aynen bir çirkinlik var sende" demezler asla.

Ben bu konuda cocuklara guveniyorum, oldukça acik sözlü çoğu. 😁 "Tanimadigin ya da az tanidigin" cocuklarin dikkatini cekiyorsan, ilgilenip yuzune bakip seni inceliyorsa el kadar cocuk guzel abla diyorsa guzel bir yuzun vardir. 😁
(Abartili incik boncuk ve cocuklarin gözune çarpan renklerle gezmiyorsan) burdan anlayabilirsin. 😬

Bir de hemcinslerin bakiyorsa 🤭
Hahah kriterlerine göre ben hiç güzel değilim :D

Çıkma çıkma kal orası güvenli 😂
hurrem-elsultan.gif
ye iç yat 😁😁😁

Kendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Sizin bu gereksiz dediginiz konular, takıntılar yüzünden binlerce insan intihar ediyor biliyor musunuz ne demek bize ne ya? Yapılır mı şu yorum? Hiç mi insan psikolojisinden anlamazsınız?

Öfke kusma legeni mi yaptınız kendinize bu konuları? Gelip buralara kusuyorsunuz? Fotoğrafı sizi baglamıyorsa konusuda sizi baglamasın.

Gençlik demek güzellik demek 25 yaş ne ki. Ah ben o yaşlarda olacaktım ki :21:Aynada devamlı aynı surata bakınca bir süre sonra kusurları görmeye başlıyoruz belki siz de ondan kendinizi çirkin buluyorsunuz. Aslında önemli olan cilt güzelliği. Cilt güzel olunca gerisi geliyor. Cildinize iyi bakın. Kıyafetleriniz de biraz alımlı olursa süper olur. Bakımlı olunca direkt 5-0 öne geçiyorsunuz. Bundan birkaç sene önce epey dikkat çekici bir kadındım. Çok cüretkar giyinirdim. Hatta eşim beni çok seksi bulduğu için bana aşık olmuştu :KK48: Pandemi bir de hamilelikle birleşince iyice kilo aldım başka biri gibi hissediyorum artık. O kadın çok geçmişte kaldı sanki. Beni de mi yorumlasanız kızlar 🤣

Büyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.

Hatta aranızda fotoğraf atabileceğim biri var mı yorumlarınızı merak ediyorum buraya atmak istemedim
Bende öyle hissediyordum.Gittim bir kuaföre yıllardır makas vurmadigim upuzun saçlarımı küt kestirdim.Sonra sarıdan siyaha boyattım üstüne kıvırcık saçlara bir fön çektim siyah eyeliner tam savrulmasa da saçlarımı savura savura çıktım kuaförden.Kendime geldim ya değişim iyidir sen de bir dene bence 😏

Büyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.

Hatta aranızda fotoğraf atabileceğim biri var mı yorumlarınızı merak ediyorum buraya atmak istemedim
Bence güzellik görecelidir, eminim ki sizde güzelsinizdir. Tek derdiniz bu olur insallah..
Ben 25 yaşındayken çok güzel olduğum söylenirdi, şimdi de çok iyi bir insan olduğum
O yaştayken güzel olmak çok önemliydi benim için, şimdi de iyi insan olmak..Anı yaşayın…

Şuan en büyük derdim sizin güzel olup olmadığınız ve fotoğrafınızı yorumlamak. Kusura bakmayın ama bize ne? Beğenen pek yok diye de eklemişsiniz biz beğensek sizi nufusumuza mu alacağız?

konu sahibi size özel olarak mı atmak istedi fotosunu bu ne şiddet bu celal?
galiba ülkede herkesin sinirler bozuk

Yılın en fecili ay tutulmasindan o. Sunu da atlatirsak seneye kadar toparlariz insallah. Ben yataktan cikamiyorum halinize sukredin🤣🤣

Kendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Sakin ol beybi çabuk kırışırsın yoksa 👵

Bana atabılırsın .Ara ara modumuz dusuyor kremler vıtamınler sur .Sıgarada etkılıyor

Bana atabilirsin dürüst olarak söyleyebilirim sana düsüncemi.

Bende kisa süre önce seninle ayni durumdaydim... sonra kendimi sevmeye basladim. Kendime daha cok bakmaya basladim otomatikmen. Gercektende güzellesiyor insan kendini sevince.

sevgili dostum güzellik bir gülüştür. gözündeki ışıltıdır. enerji ve zekadır.
neşedir.
kendini sevmektir.
yakışanı giymektir.
prensipli olmaktır.
karakterli olmaktır.
düzgün bir insan olmaktır.

yoksa ben de görüyorum bazen hatta sosyal medyadan bakınca fotoğrafına, geçen birini gördüm aman allahım sanki kokuyormuş gibi bir tip. bakım sıfır, tavırlar aşırı erkeksi belli yani. saça başa girmiyorum. ama seveni nedense çok o kişinin, belli. erkek olsam öpemem, midem kalkar tipinden. ama demek saydığım şeylere sahip herhalde.

Bakımlı mısınız peki? Aslında çok da güzel olmayan birçok kadın bakımla çok çekici görünebiliyor.

Universiteye kadar kendimi siradan bulurdum.simdi 29 yasindayim ve kendimi cok guzel buluyorum tabi bunda cevreninde etkisi var.guzel oldugumu soylediklerinde ne yalan soyliyim cok hosuma gidiyor.şunu anladim 25 ten sonra yuzumuz oturuyor ve guzellesiyoruz.kendinizi guzel bulmuyorsaniz makyaj falan yapin yada ufak dokunuslar.resim atin bakalim ona gore yorum yapalim

Back
X