Tartistigimizda arabadaydik.kulagimdan ameliyat oldum ben.vurdukca kulagim kanamaya basladi.ben panik oldum.kulagim kaniyo yapma dedikce daha ben sana evde gostericem diyodu.vicdansiz.
Ben ne siddet gordum ne bisi ilgisizlilti en buyuk sorunum psikolojisi cok bozuktu ve hic kabul etmedi bunlari ve bu halegeldik. Neye konumu burda anlatmam dogru diil. Yani dicem suki bende istiorum barismayi aklima geldikce hala agliorum ama bi yere kadar sende ayni hayatini onu dmdusunmekle gecirme yok dava acti yok acmadi yok aradi yok aramadi. Bunlari umursaa sen once bi kendine gel kendine bak gulumse hayata bak hayat sana fazlasiyla gulucek
Biz arabada kavga ettik ben eve geldim.o arabayi park ediyodu.geldi kapıyı acmadim.cunku daha kotu olacakti acsaydim.oda bahane ariyomus geri gelmedi.arkadaslarimiza ayrilacagimizi soylememis bile.e defolup giden kendisiyse siz de bye bye dersiniz yani evden gidene genelde güle güle git bye bye tarzı şeyler söylenir noluuur gitme demeniz olmazdı değillmii :) şaka bir tarafa da siz bence bir an önce gidin bir aynaya bakın ve kendinizle konuşun napıyorum ben ya deyin..siz gayet kendi ayakları üzerinde durabilecek biri değil msiniz meslek var sonuçta bunun ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek bile yok! e daha ne ? ortak arkadaşlarınız var e daha ne ? gidiiiiiiiiiiiin şık bir şekilde güler yüzle iş yerinize..ondan konu açmayaın dertleşmeyin onunla ilgili..duymasın bilmesin..mutlaka iletilecektir sizin durmunuz emin olun..ve en güzeli ne olur bilyormusunuz umarım olur yanii sizin kendinize olan gveniniz ve onsuzda iyi olduğunuzu duyduktan sonra onda olacak olan hazımsızlık..bu bana olmuştu yıllar önce aldatılmıştım..ve bu şekilde davrandım 3 ay sonra geri geldi bana..bende hadi canım hadiiiii Allah yolunu açık etsin dedim işte o zaman bitmişti aslında..
Biz arabada kavga ettik ben eve geldim.o arabayi park ediyodu.geldi kapıyı acmadim.cunku daha kotu olacakti acsaydim.oda bahane ariyomus geri gelmedi.arkadaslarimiza ayrilacagimizi soylememis bile.
Onu gormek istemiyorum.dun gelinligimi gordum.o sinirle aglayarak cope atiyodumki annem sakinlestirdi.allahindan bulsunoof oooff bu adam kendını ne sanıyor ya ellerı kırılsınn ınsallah ne dıyım vıcdansız demek az bıle cok karaktersızmıs gercekten..
canım hıc dusunme bosan derım kendını topla guclu oll hıcbırsey ssenden kıymetlı degıll
Darp raporu almamistim o zaman olaylar buyumesin diye.ama sahitlerim var.daha sonra yuzumu gordu herkes zaten.ben aslinda anlasmali bosanip bir an önce bitsin istiyorum. Ama onun icin bile aramiyo.cekismeli olrsa bir yili buluyomus.ugrasacak gucum yok.o zaman sen söyle boşanma davası açacağım diye..duysun..açın davanızı..şiddetli geçimsizlikten olamıyor mu yok mu size şahitlik edecek birileri..bi gitsin bakalım eline boşanma davası kağıdı noluyo...
Darp raporu almamistim o zaman olaylar buyumesin diye.ama sahitlerim var.daha sonra yuzumu gordu herkes zaten.ben aslinda anlasmali bosanip bir an önce bitsin istiyorum. Ama onun icin bile aramiyo.cekismeli olrsa bir yili buluyomus.ugrasacak gucum yok.
Darp raporu almamistim o zaman olaylar buyumesin diye.ama sahitlerim var.daha sonra yuzumu gordu herkes zaten.ben aslinda anlasmali bosanip bir an önce bitsin istiyorum. Ama onun icin bile aramiyo.cekismeli olrsa bir yili buluyomus.ugrasacak gucum yok.
Cok tesekkur ederim.benim icin onsuzluk en hayirlisi biliyorum.11 ayda cok yipratti beni.herseyi unutup dimdik duracagim gunler gelecekmi acaba...Canım lütfen biraz güçlü ol. Sakın kendine acıma. Bu büyük bir hata olur. Üzülmek canının sıkılması, keyifsiz olman normal. Olması gereken süreç bunlar. Ama bunlardan daha fazlasını yapıp kendine acımaya başladığın an yenildin demektir. Lütfen onu ters köşeye yatır. Bu sefer karşısında güçlü ve kararlı bir kadın görsün.
Ağla ama o görmesin, bilmesin. Üzül ama o hissetmesin.
Ben ilk eşimden boşandığımda hayatım alt üst oldu sanmıştım. Sonra bir söz okudum. Diyordu ki (kelimesi kelimesine hatırlayamıyorum ama) Nereden biliyorsunuz belki altı üstünden daha güzeldir...
O an kendime geldim.. Ve doğruydu. Hayatım alt üst olmuştu. İyi ki olmuş. Şimdi her şey çok daha güzel...
Lütfen kendine minik ama değerli bir hediye ver. Güçlü ol. Kendine güven.
Cok tesekkur ederim.cevremdeki herkes bir an once ondan kurtulmami istiyo zaten.insallah bende yeni bir hayata baslayabilirimNe halt sanıyosa öyle sanmaya devam etsin boşver eden bulur bu dünyada her zaman böyle olmuştur. Sen kendini yıpartmadan en az zarar ile atlatmaya bak. Bu hayatta bir insana yardım edebilecek tek kişi kendisidir. Senden daha değerli daha önemli başka biri olmamalı senin için aynaya bak makyajını yap kim ne der elalem ne diyecek dul kalacağım vs aklına bile getirme. Aradan zaman geçiyor elalem ne der diye geçirdiğin o elalem etrafında olmuyor ama kısacık ömrün geçip gitmiş oluyor. Çok genç yaşlarda kimsenin aklına gelmeyecek olaylar yaşadım. Baktım ki kimseden fayda yok ne kendimi salarsam nede milleti düşünürsem faydası olmayacak zor olsa da birşeyleri başardım Allaha şükür İnşallah sende en kısa sürede gönlüne göre bir hayat sürmeye başlarsın.
merhaba herkese.3 ay önce esimle tartistik.bana el kaldirdi ve bu ilk degildi.bende o gece eve almadim.o gunden beri beni 1 kez bile aramadi.ayni sektorde calisiyoruz ve arkadaslarimiz ortak.ben isten ayrildim.kendimi hic bir seye veremiyorum.evden disari cikmak istemiyorum.herseyden nefret ediyorum.kendime olan guvenimi kaybettim.dava bile acmamis.onu istemiyorum ama hayata kusmus durumdayim.yasananlari unutamiyorum.lutfen bana yardimci olun.
merhaba herkese.3 ay önce esimle tartistik.bana el kaldirdi ve bu ilk degildi.bende o gece eve almadim.o gunden beri beni 1 kez bile aramadi.ayni sektorde calisiyoruz ve arkadaslarimiz ortak.ben isten ayrildim.kendimi hic bir seye veremiyorum.evden disari cikmak istemiyorum.herseyden nefret ediyorum.kendime olan guvenimi kaybettim.dava bile acmamis.onu istemiyorum ama hayata kusmus durumdayim.yasananlari unutamiyorum.lutfen bana yardimci olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?