Kendımı eve kapattım.bosanmak cok zormus

Tartistigimizda arabadaydik.kulagimdan ameliyat oldum ben.vurdukca kulagim kanamaya basladi.ben panik oldum.kulagim kaniyo yapma dedikce daha ben sana evde gostericem diyodu.vicdansiz.

oof oooff bu adam kendını ne sanıyor ya ellerı kırılsınn ınsallah ne dıyım vıcdansız demek az bıle cok karaktersızmıs gercekten..

canım hıc dusunme bosan derım kendını topla guclu oll hıcbırsey ssenden kıymetlı degıll

Bizdede ilgisizlik yalan hersey vardı. Evin erkegi bendim resmen. Arkamda bir erkek oldugunu asla hissedemedim

Biz arabada kavga ettik ben eve geldim.o arabayi park ediyodu.geldi kapıyı acmadim.cunku daha kotu olacakti acsaydim.oda bahane ariyomus geri gelmedi.arkadaslarimiza ayrilacagimizi soylememis bile.

Biz arabada kavga ettik ben eve geldim.o arabayi park ediyodu.geldi kapıyı acmadim.cunku daha kotu olacakti acsaydim.oda bahane ariyomus geri gelmedi.arkadaslarimiza ayrilacagimizi soylememis bile.

o zaman sen söyle boşanma davası açacağım diye..duysun..açın davanızı..şiddetli geçimsizlikten olamıyor mu yok mu size şahitlik edecek birileri..bi gitsin bakalım eline boşanma davası kağıdı noluyo...

Onu gormek istemiyorum.dun gelinligimi gordum.o sinirle aglayarak cope atiyodumki annem sakinlestirdi.allahindan bulsun

Darp raporu almamistim o zaman olaylar buyumesin diye.ama sahitlerim var.daha sonra yuzumu gordu herkes zaten.ben aslinda anlasmali bosanip bir an önce bitsin istiyorum. Ama onun icin bile aramiyo.cekismeli olrsa bir yili buluyomus.ugrasacak gucum yok.

o avukatın iyi oluşuna ve hakimin vicdanına kalmış bişey bu arada internette boşanma sebepleri yazıyo belki burda yazmak istemediğin sebepleri ve yazdıklarını orda bulabilirsin

uğraşacak gücün olmalı..gücüm yok gücüm yok deyip duruyorsun..böyle olmaz ki..varsın 1 yıl sürsün..madem boşanmak istiyorsun o yüzden boşanmak için elinden geleni yapmalısın..

Cok tesekkur ederim.benim icin onsuzluk en hayirlisi biliyorum.11 ayda cok yipratti beni.herseyi unutup dimdik duracagim gunler gelecekmi acaba...

Cok tesekkur ederim.cevremdeki herkes bir an once ondan kurtulmami istiyo zaten.insallah bende yeni bir hayata baslayabilirim

Ameliyatlı kulağına vurma olayı bitirdi. Boşver üzülme bu adam için. Kimse canını yolda bulmuyor...

Son düzenleme:
canım büyük geçmiş olsun. sabah sabah okuyunca çok üzüldüm gerçekten. borç vs. var diye üzülme. rabbim sağlık versin hepsi bi şekilde ödenir dert etme bunu. bir an önce çıkar at hayatından onu. eve kapandim vs. diyorsun bi destek al naçizane tavsiyem.inan çok faydasını görürsün. iyi haberlerini alırız ınş. kisa zamanda

Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer.
Hatta sonra, çok sonra anılar hükmünü yitirdikten, onu iyice unuttuktan, içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan, keşke geçmeseydi dedikten sonra, keşke acısını yüreğimde bir hastalık gibi taşısaydım dedikten sonra bile geçer.

Zaman, insanla oynamayı seven hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır.
Ona karşı çıkamazsın, yapman gereken beklemek. Onun, derin bir unutuşla bizi rahatlatacak örtüsünü üzerimize örtmesini beklemek..

Ahmet Ümit - ” Aşk Köpekliktir ”

çok sinir bi durum gerçekten..
böyle bi belirsizlik içinde olmak çok zordur eminim...
boşanmaktan başka bi yolu kalmamış gibi bu evliliğin..
toparlaman lazım kendini...

burda kendine yaptığın en büyük kötülük işi bırakman olmuş.. en kısa zamanda tekrar çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.. ben anneme geldğmde 2 hafta evde kaldım , kafamda tamamen bittği halde 2 hafta ağladım.. çalışmaya başladım eski arkadaşları aradım görüşüp buluşuyoruz sık aralıklarla.. aklıma bile gelmiyor :) gelse de ne üzlüyorum ne sinirleniyorum gayet te mutluyum şu an .. çalışmak çok çok iyi geliyor kendini eve kapatma olan sana oluyor yine..

giden bir erkek için üzülmeye, ağlayıp sızlanmaya inan hiç değmez.. adamda gitmek alışkanlık halini almış yine senin onu arayıp geri çağıracağını düşünüyor onsuz yapamayacağını sanıyor onun içinde ne dava açıyor nede seni arıyor... belkide halen ciddiyetliğin farkında bile değil...
9 yıllık evliliğimi ikiz bebeklerim varken bitirdim benim evliliğimde ne ararsan vardı düzelirmi diye bekledim inan hiç ama hiç düzelmedi ve senin eşin gibi banada bensiz yapamazsın diyordu sürekli sonrasında kendisi şok oldu..
ben açtım davayı ilk celsede ben bitirdim üstelik o boşanmayacağım diye diretti ilk etapta ona rağmen bitirdim gördü ki ben onsuz gayet mutluyum işte buna dayanamadı acısı bunun içindi...

şimdi silkelen kendine gel bu hayat senin mutlu olmakta senin elinde kimse mutluluğu bize sunmuyor bizler kendi çabalarımızla mutlu oluyoruz..
annen varmış yeteri kadar üzülmüştür daha fazla onuda üzme kendinde üzülme şiddetli geçimsizlikten dolayı aç davanı şuan çalışmıyorsun muhtemelen tedbir nafakası bağlayacaklardır...
hayata kaldığın yerden değil kendine daha çok güvenen mutlu biri olarak devam et...

şiddetten ve geçimsizlikten dava açsanız daha fazla şey kazanmaz mısınz? avukatnzla konustnz mu?
,
yaptığınız borçlarında fişleri varsa ve ya yine şahitleriniz varsa bu konuda da dava açabilirsiniz...

Ne için kapanıyorsun içine? hayatı sana zindan eden, elini kaldırıp şiddet uygulayan, utanmadan kredi borcunu üzerine yıkan bir şeref.. z için mi? Bi silkelen kendine gel... Onu istemiyorsun bunu görüyorum ama üzüntülerini de hafifletmenin bazı yolları var, sıkıntını paylaşmak.... Bu kredi borcu bir tek sana ait değil di mi? Önce git dava aç, kredi kağıtlarını çıkarttır, düğün kasetlerini çıkarttır.. Hepsini koy hakimin önüne, birikte edinilmiş ve kazanılmış her şey ortaktır. Krediyi bölüşsün bi bakalım beyefendi hatta daha fazlası şuan işten ayrısın birde maddi manevi tazminat davası aç, ek olarak da nafaka talebinde bulun. Görsün bakalım insan hayatı ne kadar hafifmiş? Stresi sıkıntıyı el kaldırmayı görsün... Siz böyle boş boş durup dertleneceğinize bunlarla uğraşında hayat nasıl sıkıntıya sokulurmuş görsün eşek... sabah sabah tepem attı!

yaşadıkların çok zor
ama
değmeyecek bir adama çok taviz vermişsin
gücüm yok falan diyorsun
gücün olmak zorunda
yoksa daha çok mağdur edileceksin
yani biraz da sen sebep olmuşsun bu olanlara
adam keyfine estiği gibi davranmış
sen hep alttan alan olmuşsun
kulağını kanatmış
olay büyümesin diye gidip belgelememişsin
olay daha ne kadar büyüyebilir
daha da büyürse seni döve döve öldürmesiyle mi sonuçlanmalı
biri benim kulağımı kanatsa soluğu karakolda alırım
kendine biraz değer ver canını sokakta mı buldun
sonuçta mağdur pozisyonundasın
neyse zararın neresinden dönersen kardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…