Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.oglunuzla yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.Şunu söyleyebilirim. Benim eşim de oğlum ve beni terk edip gitti. Gidiş o gidiş. Çok da mutlu idi. Belli ki hayatında biri var. Zaten seven biri terk etmez. Neyse ben de senin gibi bekledim. O da ben boşanma davası açana kadar bir şey yapmadı. Sonra boşanma davası açtım. Avukat bana şu kadar süre beklemen lazım falan demedi, gerçi ben 6 ay sonra dava açtım. Şiddetli geçimsizlikten. Ailesi de aramadı. Ben dava açtıktan sonra o da bana karşı dava açtı, karşı boşanma davası. Ben tazminat istedim, o da utanmadan benden istedi. İlk aylar dilekçelerle geçiyor zaten. Yazışmalarla. Sonra kim kusurlu ise onun şartlarında boşanılıyor. Çok sancılı bir süreç. Yazışmalar bitince mahkeme günü belirleniyor. Şahitler, deliller falan. Süreç çok yavaş ilerliyor. Mümkün olduğunca delil toplamalısın. Haklarını almak için elinden geleni yapmalısın. Sıkıntılı bir dönem biliyorum ama bir süre sonra hayatın devam ettiğini ve senin de toparlanman gerektiğinin farkına varıyorsun. Belki hayatında biri varsa o kişiye de tazminat davası açabilirsin. Evi terk edip giden ve hiç aramayan eşim dava dilekçesi eline geçince beni aramıştı. Boşanma sırasında daha da değişiyorlar, hiç tanıyamıyorsun. Sana şiddet uyguladıysa avukatın sana koruma kararı çıkartabilir. Sormak istediğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin.
Her şeyde bir hayır vardı, unutma. hiç bir acı sonsuza kadar yaşamıyor. Bu günler de geçecek. Sabırlı ol, dua et, çok işe yarıyor. Sakın kendini bırakma. Hayata daha sıkı sarılmalısın, kendin için. Kendini toparlaman lazım. Belki yeniden işe başlaman, arkadaş çevreni değiştirmen sana iyi gelir. Kitap oku, spor yap. Açok havada yürüyüşlere çık. Bisiklet sür. Kendini toparlaman için elinden geleni yap. Sevgilerimle...
canım Allah yardımcın olsun
merhaba herkese.3 ay önce esimle tartistik.bana el kaldirdi ve bu ilk degildi.bende o gece eve almadim.o gunden beri beni 1 kez bile aramadi.ayni sektorde calisiyoruz ve arkadaslarimiz ortak.ben isten ayrildim.kendimi hic bir seye veremiyorum.evden disari cikmak istemiyorum.herseyden nefret ediyorum.kendime olan guvenimi kaybettim.dava bile acmamis.onu istemiyorum ama hayata kusmus durumdayim.yasananlari unutamiyorum.lutfen bana yardimci olun.
Ben de boşanma aşamasında aynını yaşadım. İşimden ayrılmadım ama evden dışarı da adım atmadım. Yemedim icmedim nefes almadım. Dibi gördüm yani, sonra baharla birlikte yavas yavas sıyrıldım kabuğumdan. Bunlar bir sürec hepsi gececek.
Boşanmakta kararlı iseniz adım atmalısınız, onun dava acmasını beklemeyin. Adım atın. Adım attıkca hayat güzelleşecek
Bu olanlari asla unutamayacakmisim gibi geliyor su an.ben cok gucsuzum sanirim...
Bu olanlari asla unutamayacakmisim gibi geliyor su an.ben cok gucsuzum sanirim...
Beynimde kesinlikle bitirdim.bosanmak istiyorum. Ama kendimi hiç bukadar değersiz hissetmemistim.olanlari hazmedemiyorum.boyle bir adamla nasil evlenmisim.hem suclu, hem de ben nikahli karisi degilmisim gibi umursamaz.bana hic birşey katmadigi halde kendimi bombos hissediyorum.sadece nefes aliyorum iste.boyle bir erkek olabilirmi?Sana söyleyebileceğim tek şey, en zoru karar verme aşaması. Gerisi önemli değil. Dilekçeler gelip giderken de yıpranıyorsun ama karar verme aşamasını atlatırsan gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Henüz boşanmak şçşn kararlı değilsen de acele etme ama gerçekten istiyorsan adım atmalısın. Sevgiler...
Beynimde kesinlikle bitirdim.bosanmak istiyorum. Ama kendimi hiç bukadar değersiz hissetmemistim.olanlari hazmedemiyorum.boyle bir adamla nasil evlenmisim.hem suclu, hem de ben nikahli karisi degilmisim gibi umursamaz.bana hic birşey katmadigi halde kendimi bombos hissediyorum.sadece nefes aliyorum iste.boyle bir erkek olabilirmi?
merhaba herkese.3 ay önce esimle tartistik.bana el kaldirdi ve bu ilk degildi.bende o gece eve almadim.o gunden beri beni 1 kez bile aramadi.ayni sektorde calisiyoruz ve arkadaslarimiz ortak.ben isten ayrildim.kendimi hic bir seye veremiyorum.evden disari cikmak istemiyorum.herseyden nefret ediyorum.kendime olan guvenimi kaybettim.dava bile acmamis.onu istemiyorum ama hayata kusmus durumdayim.yasananlari unutamiyorum.lutfen bana yardimci olun.
eve niye gelmiyor naz mi yapiyor birde,sen kizmis eve almamissin diye mazaret bulmus anlasilan.davayi da acmaz tabii,davayi acan kusurlu sayilir evlilik akdini bozmus sayilir erkekler bazen isini oyle bir biliyorki
Cok tesekkur ederim. Aslinda en basindan biliyordum ne oldugunu.ama onu cok sevmistim.hep duzelir diye bekledim. 4 yillik birliktrligimizde o kadar sey yasattiki bana.hep ben mucadele ettim.belkide sigindim ona...butun emeklerim bir hic icinmis.evli oldugumu, , kadin oldugumu hiç hissedemedim.beni hic sahiplenmedi.Unutma bizler burdayız. Burda senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok kadın var ki. Elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz. İstersen özel mesajda atabilirsin. Acılar paylaştıkça azalıyor. Aslında şanslı sayılırsın ki gerçek yüzünü çabuk göstermiş eşin.
Böyle birşey yok. Adam evi terketmiş kadın tabi ki davayı acacak.
Unutma bizler burdayız. Burda senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok kadın var ki. Elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz. İstersen özel mesajda atabilirsin. Acılar paylaştıkça azalıyor. Aslında şanslı sayılırsın ki gerçek yüzünü çabuk göstermiş eşin.
Evet once naz yapti her zamanki gibi.benden ses cikmayinca bitti artik demis bi arkadasina.ama is ortamında ki hiçbir arkadasimiza soylemiyor durumu.eve niye gelmiyor naz mi yapiyor birde,sen kizmis eve almamissin diye mazaret bulmus anlasilan.davayi da acmaz tabii,davayi acan kusurlu sayilir evlilik akdini bozmus sayilir erkekler bazen isini oyle bir biliyorki
canim ben konu sahibine mi soyledim onu iyi okur musun eslerden biri evini terkettiginde tabiki terkedilen davayi acar hakkidir da ama suan da adam hem evi terkeden hem de davayi acan olmaz tabiii!!!!!!
Adamın davayı acmaması tamamen keyfi yani CANIM, kusurlu olmakla bi ilgisi yok.
Arkadaşlar davayi o acsa ne diyecek.ben esimi dovdum, esi beni eve almadi, bende 3 aydir eve gitmiyorum, aramiyorum sormuyorum bosanmak istiyorum dese hakim guler ona.Unutma bizler burdayız. Burda senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok kadın var ki. Elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz. İstersen özel mesajda atabilirsin. Acılar paylaştıkça azalıyor. Aslında şanslı sayılırsın ki gerçek yüzünü çabuk göstermiş eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?