Kendımı eve kapattım.bosanmak cok zormus

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.oglunuzla yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.

Ben de boşanma aşamasında aynını yaşadım. İşimden ayrılmadım ama evden dışarı da adım atmadım. Yemedim icmedim nefes almadım. Dibi gördüm yani, sonra baharla birlikte yavas yavas sıyrıldım kabuğumdan. Bunlar bir sürec hepsi gececek.

Boşanmakta kararlı iseniz adım atmalısınız, onun dava acmasını beklemeyin. Adım atın. Adım attıkca hayat güzelleşecek inanın bana.

Bu olanlari asla unutamayacakmisim gibi geliyor su an.ben cok gucsuzum sanirim...

Unutma zaten unutursan hata yaparsın, onunla yasamasını öğrenmen kafi. Her acı geleceğe bir deneyim olmalı görüşündeyim.

Ne acılar unutuluyor, bu yasadıklarımız inan cok kücük kalır yanında. Yeter ki inan, yeter ki güclü ol.

Sana söyleyebileceğim tek şey, en zoru karar verme aşaması. Gerisi önemli değil. Dilekçeler gelip giderken de yıpranıyorsun ama karar verme aşamasını atlatırsan gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Henüz boşanmak şçşn kararlı değilsen de acele etme ama gerçekten istiyorsan adım atmalısın. Sevgiler...

Son düzenleme:
Beynimde kesinlikle bitirdim.bosanmak istiyorum. Ama kendimi hiç bukadar değersiz hissetmemistim.olanlari hazmedemiyorum.boyle bir adamla nasil evlenmisim.hem suclu, hem de ben nikahli karisi degilmisim gibi umursamaz.bana hic birşey katmadigi halde kendimi bombos hissediyorum.sadece nefes aliyorum iste.boyle bir erkek olabilirmi?

Bunları hissetmen normal. Ben 12 yıllık evliydim. 12 yılı çok kolay sildi gitti. Ne ben ne de oğlu umurunda değildi. Çocuk yetiştirmenin tüm sorumluluğunu üstüme bırakıp gitti. Bunları düşünme artık. Bu modeller böyle maalesef. Üretim hatası var bunlarda. Senin şu an için tek yapabileceğin silkinip kendine gelmen. Geri kalan ömrünü üzülerek geçirmemelisin. Kendini toplaman gerekiyor.
Ben de olanları hazmedemedim. Kendime gelmem aylarımı aldı ama geçiyor. Avukata gittiğimde bile adam "vazgeç" dese vazgeçecek durumdaydım, çünkü bir oğlum var benim. Hele ben boşanma davası açtığımda görsün bakalım, belki pişman olur diye beklerken o da bana boşanma davası açtı. Evi terk eden o olduğu halde, utanmadan benden yüklü bir tazminat istiyor. Bunlar çok sinir bozucu şeyler. Dilekçesinde bir sürü iftiralar, yalanlar, dolanları görünce aynı yastığa baş koyduğum adamı boşanma esnasında aslında hiç tanımadığımı anladım. Bana o zaman gerçek yüzünü gösterdi. İşte o zaman değmeyeceğini anladım. Artık önüme bakmalıyım.Sen de öyle. Bir daha hayata gelmeyeceğiz, üzülerek zamanımızı boşa harcamanın bize bir faydası yok.

Eğer gerçekten kararlı isen bir boşanma avukatı bulmalısın ve en önemlisi bir psikoloğa gitmelisin. Olanları hazmetmen biraz daha zamanını alacak. Herşeyi zamana bırak, sabret. İnan zaman her şeyi çözüyor. Yaptıklarının er ya da geç cezasını çekecek eşin, inan sen de o günleri göreceksin, ama bu hemen olmaz, biraz sabretmen gerekiyor. Melekler gözyaşlarını sayarlarmış. Senin gözyaşlarının bedelini ödeyecek inan bana. Sadece sabret, bekle ama önce herşeyi bir kenara bırakıp kendini düşünmeye bak.

Psikiyatriste gidiyorum.ilac kullaniyorum.daha once konuyla ilgili aile dostumuz olan bi avukatla gorustum.su an calismadigim için barodan avukat yardimi almayi dusunuyorum.ben mahkemeye gitmesem sadece avukatla sonuclanabilirmi dava? Onunla karşı karşıya gelecek gucum yok inanin.sizin davaniz sonuclandimi? Cocugunuzda varmis.allah yardımcınız olsun. Bazen iyiki cocugum olmadi diye sukrediyorum.cunku bende babasiz buyudum.nekadar zor oldugunu iyi bilirim

Unutma bizler burdayız. Burda senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok kadın var ki. Elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz. İstersen özel mesajda atabilirsin. Acılar paylaştıkça azalıyor. Aslında şanslı sayılırsın ki gerçek yüzünü çabuk göstermiş eşin.

eve niye gelmiyor naz mi yapiyor birde,sen kizmis eve almamissin diye mazaret bulmus anlasilan.davayi da acmaz tabii,davayi acan kusurlu sayilir evlilik akdini bozmus sayilir erkekler bazen isini oyle bir biliyorki

eve niye gelmiyor naz mi yapiyor birde,sen kizmis eve almamissin diye mazaret bulmus anlasilan.davayi da acmaz tabii,davayi acan kusurlu sayilir evlilik akdini bozmus sayilir erkekler bazen isini oyle bir biliyorki

Böyle birşey yok. Adam evi terketmiş kadın tabi ki davayı acacak.

Cok tesekkur ederim. Aslinda en basindan biliyordum ne oldugunu.ama onu cok sevmistim.hep duzelir diye bekledim. 4 yillik birliktrligimizde o kadar sey yasattiki bana.hep ben mucadele ettim.belkide sigindim ona...butun emeklerim bir hic icinmis.evli oldugumu, , kadin oldugumu hiç hissedemedim.beni hic sahiplenmedi.

Böyle birşey yok. Adam evi terketmiş kadın tabi ki davayı acacak.

canim ben konu sahibine mi soyledim onu iyi okur musun eslerden biri evini terkettiginde tabiki terkedilen davayi acar hakkidir da ama suan da adam hem evi terkeden hem de davayi acan olmaz tabiii!!!!!!

Evet once naz yapti her zamanki gibi.benden ses cikmayinca bitti artik demis bi arkadasina.ama is ortamında ki hiçbir arkadasimiza soylemiyor durumu.

canim ben konu sahibine mi soyledim onu iyi okur musun eslerden biri evini terkettiginde tabiki terkedilen davayi acar hakkidir da ama suan da adam hem evi terkeden hem de davayi acan olmaz tabiii!!!!!!

Adamın davayı acmaması tamamen keyfi yani CANIM, kusurlu olmakla bi ilgisi yok.

Davayı açan kusurlu diye bir şey yok. Haklarını almak için eğer kararlı isen dava açmalısın.

Arkadaşlar davayi o acsa ne diyecek.ben esimi dovdum, esi beni eve almadi, bende 3 aydir eve gitmiyorum, aramiyorum sormuyorum bosanmak istiyorum dese hakim guler ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…