- 3 Temmuz 2015
- 67
- 29
- 18
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
peki, derhal evlen o zaman bence de akrabaların haklıevliligi zaten düşünüyorum yuzde 50 ise bu cevredekilerin etkisi ile yuzde 70 e cikiyo, bu durumdan rahatsiz oldugum icinde konu actim. Aklimda hic yokken sadece baski ile dusunuyo olsaydim haklisiniz derdim.
Bu yaşta ne evliliği?! İşin olmadan evlenme.23 yaşındayım, düzenli bir işim yok. Bunun için uğraşıyorum.sinavlar vs. Önce is sonra evlilik diyorum. Ama cevremdekiler tam tersi, sanki okul bittiyse hemen evlenmek gerekir gibi davraniyolar. Üniversite biteli 2 yıl oluyo, bu kadar zaman baba evinde durmak yanlismi ben anlamadım. Ailemin kesinlikle baskısı yok bu konuda ama akrabalar arkadaslar vs hep bu dusuncede bende etkileniyorum dogal olarak ve erkek arkadasima yansitiyorum bu konuyu, aramiz bozuluyo. Elimde olmadan soguk davranıyorum çünkü onun borçlarının bitmesini bekliyoruz evlenmek için. Kafam karışık bu evlilik konusunda, dogru olan ne bilmiyorum? Suan ısrar etsem evleniriz ama sıkıntı cekeriz. Biraz daha bekleyip daha rahat bi sekilde evlenmek mi ? Evlenelim nasil olsa borc halledilir dışımızı sıkarız demek mi?
olmamış... daha 23 yaşında ne pişmanlığı yahucanım akrabaların haklı olabilir yabana atma
genç bi kızsın genç anne olmak her bayanın hayalidir
beyaz gelinlik her genç kızın rüyalarını süsler inan bana
baba evinede yük olmazsın elbette ama kadının doğasında evlenmek mutlu yuva kurmak, evini çekip çevirmek ve anne olmak vardır
ileride çok pişman olursun maddi sorunda halledilir çok fazla değilse bence bi söz nişan yapın insanlarda bunlar adını koymamış demesin
canım akrabaların haklı olabilir yabana atma
baba evinede yük olmazsın elbette ama kadının doğasında evlenmek mutlu yuva kurmak, evini çekip çevirmek ve anne olmak vardır
ileride çok pişman olursun maddi sorunda halledilir çok fazla değilse bence bi söz nişan yapın insanlarda bunlar adını koymamış demesin
canım akrabaların haklı olabilir yabana atma
ne nisan ne evlilik birak millet konussun once kendi paranibkazan.23 yaşındayım, düzenli bir işim yok. Bunun için uğraşıyorum.sinavlar vs. Önce is sonra evlilik diyorum. Ama cevremdekiler tam tersi, sanki okul bittiyse hemen evlenmek gerekir gibi davraniyolar. Üniversite biteli 2 yıl oluyo, bu kadar zaman baba evinde durmak yanlismi ben anlamadım. Ailemin kesinlikle baskısı yok bu konuda ama akrabalar arkadaslar vs hep bu dusuncede bende etkileniyorum dogal olarak ve erkek arkadasima yansitiyorum bu konuyu, aramiz bozuluyo. Elimde olmadan soguk davranıyorum çünkü onun borçlarının bitmesini bekliyoruz evlenmek için. Kafam karışık bu evlilik konusunda, dogru olan ne bilmiyorum? Suan ısrar etsem evleniriz ama sıkıntı cekeriz. Biraz daha bekleyip daha rahat bi sekilde evlenmek mi ? Evlenelim nasil olsa borc halledilir dışımızı sıkarız demek mi?
Kadinlara boyle kaliplasmis misyonlar yuklemeyin. Genc anne olmanin her kadinin hayali oldugunu da nereden cikardiniz? Babana da yuk olmazsin nedir? Cocuklarinizi da bu bakis acisiyla yetistiriyorsunuz ve sonuc olarak ortaya buyuyunce ne olmayi hayal ettigi soruldugunda sanki bir meslekmis gibi "gelin, anne, kocisimin karisi" diyen cocuklar cikiyor ortaya. Rica ediyorum ya artik kurtulun bu onyarginizdan. Her kadinin hayali genc anne olmak degildir. Her kadinin hayali kostur kostur gelinlik giymek degildir. Cok basarili kadin doktorlarimiz, muhendislerimiz var mesela. Azicik kadinlara yuklediginiz bu misyondan kurtulun ya okudukca deliriyorum artik...canım akrabaların haklı olabilir yabana atma
bekar adamın ne borcu olacak...ev araba mı almış23 yaşındayım, düzenli bir işim yok. Bunun için uğraşıyorum.sinavlar vs. Önce is sonra evlilik diyorum. Ama cevremdekiler tam tersi, sanki okul bittiyse hemen evlenmek gerekir gibi davraniyolar. Üniversite biteli 2 yıl oluyo, bu kadar zaman baba evinde durmak yanlismi ben anlamadım. Ailemin kesinlikle baskısı yok bu konuda ama akrabalar arkadaslar vs hep bu dusuncede bende etkileniyorum dogal olarak ve erkek arkadasima yansitiyorum bu konuyu, aramiz bozuluyo. Elimde olmadan soguk davranıyorum çünkü onun borçlarının bitmesini bekliyoruz evlenmek için. Kafam karışık bu evlilik konusunda, dogru olan ne bilmiyorum? Suan ısrar etsem evleniriz ama sıkıntı cekeriz. Biraz daha bekleyip daha rahat bi sekilde evlenmek mi ? Evlenelim nasil olsa borc halledilir dışımızı sıkarız demek mi?
23 yaşındayım, düzenli bir işim yok. Bunun için uğraşıyorum.sinavlar vs. Önce is sonra evlilik diyorum. Ama cevremdekiler tam tersi, sanki okul bittiyse hemen evlenmek gerekir gibi davraniyolar. Üniversite biteli 2 yıl oluyo, bu kadar zaman baba evinde durmak yanlismi ben anlamadım. Ailemin kesinlikle baskısı yok bu konuda ama akrabalar arkadaslar vs hep bu dusuncede bende etkileniyorum dogal olarak ve erkek arkadasima yansitiyorum bu konuyu, aramiz bozuluyo. Elimde olmadan soguk davranıyorum çünkü onun borçlarının bitmesini bekliyoruz evlenmek için. Kafam karışık bu evlilik konusunda, dogru olan ne bilmiyorum? Suan ısrar etsem evleniriz ama sıkıntı cekeriz. Biraz daha bekleyip daha rahat bi sekilde evlenmek mi ? Evlenelim nasil olsa borc halledilir dışımızı sıkarız demek mi?
Şaka yapıyorsunuz sanırım.canım akrabaların haklı olabilir yabana atma
Canim valla hiç acele etme bekleyin borçları bitsin sevgilinizin. Bu konuşanlar hep konuşur bosver takma omları. Ayrıca dugun masrafları çeyiz dizme de kolay degil23 yaşındayım, düzenli bir işim yok. Bunun için uğraşıyorum.sinavlar vs. Önce is sonra evlilik diyorum. Ama cevremdekiler tam tersi, sanki okul bittiyse hemen evlenmek gerekir gibi davraniyolar. Üniversite biteli 2 yıl oluyo, bu kadar zaman baba evinde durmak yanlismi ben anlamadım. Ailemin kesinlikle baskısı yok bu konuda ama akrabalar arkadaslar vs hep bu dusuncede bende etkileniyorum dogal olarak ve erkek arkadasima yansitiyorum bu konuyu, aramiz bozuluyo. Elimde olmadan soguk davranıyorum çünkü onun borçlarının bitmesini bekliyoruz evlenmek için. Kafam karışık bu evlilik konusunda, dogru olan ne bilmiyorum? Suan ısrar etsem evleniriz ama sıkıntı cekeriz. Biraz daha bekleyip daha rahat bi sekilde evlenmek mi ? Evlenelim nasil olsa borc halledilir dışımızı sıkarız demek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?