Kendimi evlenmiş boşanmış gibi hissediyorum

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorum :KK43: Ne hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da .
Kızlar evlenip boşanmak kötü bir şey yazmadım lütfen uzatmayın.Sadece bu durum.bana o kadar ağır geldi herkes biliyordu ailem akrabalarim öyle zor geld ki :( Yanlıs anlaşıldım .Zaten mutsuzum lütfen yorum.yapmak zorunda değilsiniz yanlış anlayipta

Son düzenleme:
Kızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorum :KK43: Ne hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da
Canm bunda utanilacak ne var aileler biliyi diye ayrilamazmisin ki .evlenip bosanmaktansa suan ayrilmak daha iyi.utanilacak bisey yok asla.arti evlenip ayrilsanda yine utanmamalisin olabilecek seyler bunlar

Neye üzüldüğünüzü anlamadım

Sevgiliden ayrıldığınıza mı ?
Yeni eş adayınızın hayatınızda biri olduğunu bildiği için mi?
İyi ki ayrılmışsınız
Çocuk kurtulmuş ailecek hastalıklı düşüncelerinizden

Konu başlığını cahilliğinize veriyorum
Ben hayatım da böyle saçma duygu görmedim

Nehir Mehir bile daha mantıklı konu açıyordu :KK45:

Kızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorum :KK43: Ne hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da
Evlenip ayrilmis olmak utanmayi gerektirmiyor pek muhterem konu sahibi :işsiz:
Şimdi "onu demek istemedim bla bla" diyeceksin muhtemelen, o zaman kıt ifadenden ve Türkçe kullanimindan utanman daha isabet olur..

Son düzenleme:
Hayır çok başka şeyler oldu.Ailem hiç razi gelmedi.Hic içleri isinmadi
Demek ki sizin icin başka bir dusundukleri varmis iste. O yuzden erkek arkadaşınızı size uygun bulmamışlar. Söyledikleri kişi ile evlenmeyi dusunmediginizi, belli bir sure kimse ile gorusmeyeceginizi söylerseniz işin rengi belli olur.

Herşeyde bir hayır vardır lafı nasıl doğru ayrıldığınız sevgiliniz üzülüyordur şimdi bilse ne gibi kıyaslamalara maruz kaldığını neyse sevgiliniz adına sevindim Allah kurtardı
Yeni sevgili adayınızı herkesler beğenir umarım

Onun kuzeni bunun bilmem nesi şu durumda aklınızı nasıl kurcalıyor, anlayamadım sizi. Sevgilinizden ayrılmışsınız, bu mu dert? Ne hız mübarek şu kuzene karşı aileler bildiğinden mahcubiyete bürünmüşsünüz.

Sanırım ayrıldığınız kişiyi çoktan bitirmişsiniz. Asıl mahcubiyet ayrıldığınız adama karşı olmalıydı. Beğenilmediğiniz için terk edildiğinizi bir düşünün...

Back
X