- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Kızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorum
Ne hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da .
Kızlar evlenip boşanmak kötü bir şey yazmadım lütfen uzatmayın.Sadece bu durum.bana o kadar ağır geldi herkes biliyordu ailem akrabalarim öyle zor geld ki
Yanlıs anlaşıldım .Zaten mutsuzum lütfen yorum.yapmak zorunda değilsiniz yanlış anlayipta

Kızlar evlenip boşanmak kötü bir şey yazmadım lütfen uzatmayın.Sadece bu durum.bana o kadar ağır geldi herkes biliyordu ailem akrabalarim öyle zor geld ki

Son düzenleme: