Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bisey anlamadim sorun ne simdi? :))
Evet herkese reklam oldu ve halen çok seviyorum. Ömür boyu da bunun vicdan azabını çekicemAilesi onaylamadığı için sevgilisinden ayrılmış. Sanırım nikah dışı bir olay yaşanmış ve herkese reklam olmuş. O yüzden utanıyor benim anladığım bu.
Ki bir önceki konusunda bende ayrılmasını tavsiye etmiştim. Bu üyeyi hatırlıyorum, ailesi parasını yemenin derdinde(erkek kardeşe para gönderme mevzusu falan vardı). Fakir ve doğulu diye adamı istemediler. O aile varken bunlar mutlu olamazdı zaten. Ailesi evi-arabası olan birisine verir bunu maaşını da her ay şu yok bu yok diye yemeye devam ederler.
Bebeğim benim de Zengin kız fakir oğlan konumundaydı eşimle durumumuz çokta güzel giden 8 yıllık evliliğim var . Üstelik benim eşim lise mezunu ben üniversite. ama sorunumuz olmadı bu kadar .sen hemen çirkinleştin .adamdan ayrıldığın iyi olmuş inş başkasıyla mutlu olur zira böyle biriyle olmazdı.Yazıklar olsun .insallah yasadiklarimi yasarsinzi .Ben doğru düzgün anlatamadım bile o kadar üzgündüm.Ailem bir yandan sevdiğim adam bir yandan .Inşallah yaşarsınız yaşadıklarımi bakalim öğretmen de olsanız doktor da olsanız ne kadar okul okusaniznda o anda kendinizi nasıl ifade edeceksiniz bakalim
Gercekten hakaret nerde????Boşanmış kadınlara hakaret ettiğin için şikayet ettim![]()
Çok Tsk ederim.beni anladığımız için.ben kaldiramaidm ailemi biliyorummn cunku hem beni hem de sevgilimi üzeceklerdi.Kimmse uzuldum istemedim daha fazlaBu forumdaki standart algılayışları hakikaten anlayamıyorum. Kızcağız boşanmak kötü mü demiş? Kızın ne dediğini anlamak için üstün okuma becerilerine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Metinde vurgulanan; ailelerin ilişkilerini bilmesi, erkek arkadaşıyla yaşadığı duygusal ya da fiziksel paylaşımlar ve alışkanlıkları sebebiyle boşluğa düşmüş olduğudur. Offf yanı!!!
Ailen burnundan getirecek ve sen karşılarında yeterince güçlü duramayacaksan belki hayırlısı budur. Zamanla olur da ailenin görüşlerinden etkilenip sen de soğuyabilirdin sevgilinden. Ama yok ben hem sevgilinden hem duygularımdan eminim, herkesin karşısında da dimdik dururum dersen özür dileyip gönlünü almaya çalış derim. Hakkından en hayırlısı olsun inşallah.
Evet herkese reklam oldu ve halen çok seviyorum. Ömür boyu da bunun vicdan azabını çekicem
Ya düşün şu evlenip ayrılan kadınların yakasından.Bu nedir ya?! Kadınlar bari yapmasın şunu.
Üzüntünü anlatacak başka benzetme bulamadın mı? Neden özellikle evlenip ayrılmak? Ama üzüntünü vurgulamıyorsun ki burda.Neyse.
Sende o anne baba varken çok zor işin.Dizginleri eline almanın vakti gelmiş çoktan.
Çocuğa yazık mı oldu yoksa sizden kurtuldu mu bilemedim.Evlenseniz de huzur vermezlerdi size ailen , sen de eşini savunmazdın.Adamın ömrünü yerdiniz.
Bak gör o kısa sürede birini bulur evlenir.Öğretmenlerin içinde onu fakir diye küçümsemeyen bir öğretmen elbet çıkar.İyi ki bi' maaşın var , ailen onu nasıl yiyeceğini şaşırmış durumda.
Bence KK kadınlarında genel bir ifade problemi var. Geniş bir kitleye ulaşıldığını unutarak yazıyorlar. Sonra da konu hep sıkıntılı yerlere gidiyor. Konu sahibi eminim adamı durduk yere boşamış gibi hissediyorum, o derece ciddiydik, evlilik kafasındaydık, sanki başımdan evlilik geçmiş gibi ciddi bir ayrılma acısı var gibilerinden yazmak istedi ama yazamadı.Kızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorumNe hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da .
Kızlar evlenip boşanmak kötü bir şey yazmadım lütfen uzatmayın.Sadece bu durum.bana o kadar ağır geldi herkes biliyordu ailem akrabalarim öyle zor geld kiYanlıs anlaşıldım .Zaten mutsuzum lütfen yorum.yapmak zorunda değilsiniz yanlış anlayipta
Nilsu'nun annesi ondan kendine eşya almasını istiyordu sürekli,kız tv alacağım diyordu,evdeki eskiyi götür,1 2 kanalı gösteriyor yine diyordu.Ütü al bana diyordu kızı 5 kuruşsuz bırakıyordu.O yüzden 2 öğretmen fakir olur,çünki annesi Nilsu'nun yakasından düşmez,onun maaşını hesaba katmıyordur bu yüzden...İki öğretmen nasıl fakir oluyor ya hala aklım almadı.
Mis gibi de geçinilirdi kimseye muhtaç olmadan.
Herkes zengin kocayla mı mal mülk sahibi olmuş hem.
Çalışarak didinerek mal sahibi olan nice insan var.
Ailen de onlardan biridir muhtemelen.
Evladım çekmesin, gittiği yerde rahat etsin ister insan da.
Öğretmeni beğenmemek kaçıncı level bilmiyorum.