- 25 Ağustos 2014
- 21.013
- 50.187
- 798
Öğretmen olduktan sonra tanidigim meslektaslarim sayesinde öğretmenliğe olan yüce saygimi yitirmis bi insanim malesef..Bir de öğretmendi sanırım .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen olduktan sonra tanidigim meslektaslarim sayesinde öğretmenliğe olan yüce saygimi yitirmis bi insanim malesef..Bir de öğretmendi sanırım .![]()
Keşke her öğretmenimiz çocuklarımıza örnek teşkil edebilse .Öğretmen olduktan sonra tanidigim meslektaslarim sayesinde öğretmenliğe olan yüce saygimi yitirmis bi insanim malesef..
Benıtekk anlayan siz oldunuz .Gercekten moralim çok bozuk.Yani onu demek istedim kadın zaten kötü şeyler diyecek cunku kuzenien istiyor.Kendimi ifade edemedim .Evlenip boşanmak kötü bir şey demedim.Herkesin haberi olduğu iicn kendimi öyle hissettim.sadece .teşekkür ederim anladiginiz icinDemek ki sizin icin başka bir dusundukleri varmis iste. O yuzden erkek arkadaşınızı size uygun bulmamışlar. Söyledikleri kişi ile evlenmeyi dusunmediginizi, belli bir sure kimse ile gorusmeyeceginizi söylerseniz işin rengi belli olur.
Gercekten cok acimasizsiniz .Moralim cok bozuk kendimi ifade edemedim.Evlenip boşanmak kötü bir şey de yazmadım.Herkes biliyor ailede kendimi o konumda hissettim sadece .Zaten morlaim cok bozuk kendimi analtamiyorum .Sizin yaranız var galiba evlenip boşandınız o yüzden yanlış anladiniz.Bu kadar saldırsanıza gerek yok kötü bir şey yazmadım cunkuÖğretmen olduktan sonra tanidigim meslektaslarim sayesinde öğretmenliğe olan yüce saygimi yitirmis bi insanim malesef..
Tabi ki hayır olacak.cunku o kadın kuzenine düşündüğü için beni aileme sevgilim.hakkinda kötü şeyler soyledi mAilem de zaten çocuğu istemiyordu tuzu biberi oldu bu durumKomşunun kuzenine cevabınız ne ? Onu merak ettim.
Ben zaten ona üzülüyorum. Kendime de üzülüyorum severken ailem ayırdı.. Ve o komşunun kuzenini de hiç düşünmüyorum sadece o kadin beni kuzenine düşündüğü için aileme kötü şeyler soyledi sevgilim.hakkinda onu yazmak istedim ama o kadar moralim bozuk ki bu kadar anlatabildimOnun kuzeni bunun bilmem nesi şu durumda aklınızı nasıl kurcalıyor, anlayamadım sizi. Sevgilinizden ayrılmışsınız, bu mu dert? Ne hız mübarek şu kuzene karşı aileler bildiğinden mahcubiyete bürünmüşsünüz.
Sanırım ayrıldığınız kişiyi çoktan bitirmişsiniz. Asıl mahcubiyet ayrıldığınız adama karşı olmalıydı. Beğenilmediğiniz için terk edildiğinizi bir düşünün...
Yazıklar olsun .insallah yasadiklarimi yasarsinzi .Ben doğru düzgün anlatamadım bile o kadar üzgündüm.Ailem bir yandan sevdiğim adam bir yandan .Inşallah yaşarsınız yaşadıklarımi bakalim öğretmen de olsanız doktor da olsanız ne kadar okul okusaniznda o anda kendinizi nasıl ifade edeceksiniz bakalimBir de öğretmendi sanırım .![]()
Yazıklar olsun .insallah yasadiklarimi yasarsinzi .Ben doğru düzgün anlatamadım bile o kadar üzgündüm.Ailem bir yandan sevdiğim adam bir yandan .Inşallah yaşarsınız yaşadıklarımi bakalim öğretmen de olsanız doktor da olsanız ne kadar okul okusaniznda o anda kendinizi nasıl ifade edeceksiniz bakalim
Aslında konuyu açtığımda olayı çok sıcak yaşamıştım . Yaşadığım gibi anlattım. AILEMDE herkes biliyor akrabalarim bike öğrendi . Kendimi kötü hissediyorumEvlenip bosaninca ne oluyor ki? benim tanidigim tum bosanmis kadinlar kurtulduklari icin bir oh ceken tipler.
Ablacim senin ailen Brad Pitti getirip koysan aman bu da cok sarisinmis bu ne diyecek tipler, dertleri parani yemek cunku. Sen de cocuga haksizlik ettiginin farkindasin bu yuzden vicdanin rahat degil. Bosanmak falan en alaka cozemedim.
Siz çok biliyorsunuz ondan bikbik bik yaziyorusnuz dimi.Olayi yaşadığım gibi anlattım kendimi kötü hissettim..Okuyun evelnio boşanmak kötü bir şey yazmadım.Sadece herkes biliyor o yüzden öyle gibi hissettim o kadar zor geldi dümrek istedimya öğretmen olmuşsun konuşmayı bilmiyorsun hala bikbikbik. kusura bakmayın de konuyu güncelle bitsin gitsin ne bu beddua filan?
Biraz karısık yazdıgınız için,Tabi ki hayır olacak.cunku o kadın kuzenine düşündüğü için beni aileme sevgilim.hakkinda kötü şeyler soyledi mAilem de zaten çocuğu istemiyordu tuzu biberi oldu bu durum
Siz çok biliyorsunuz ondan bikbik bik yaziyorusnuz dimi.Olayi yaşadığım gibi anlattım kendimi kötü hissettim..Okuyun evelnio boşanmak kötü bir şey yazmadım.Sadece herkes biliyor o yüzden öyle gibi hissettim o kadar zor geldi dümrek istedim
Yazmayın yorum felan yazmak zorunda değilsiniz.Cok düzgün konuşmayı öğrenmişsin. Çırliyor felan cok yakışıyor size tam size yakışan laflaröff kabak tadı verdiniz he. gün gibi ortada ne yazdığınız hanımefendi biz kahin değiliz sizin beyninizi okuyamayız. reelde konuşamayan da burda millete cırlıyor şuna bak ya. neyse konuya son yorumum bu.
Biraz karısık yazdıgınız için,
Aileniz istemedi diye Sevgilinizden ayrılıp,
Aileniz istedi diye komşunun kuzenine evet diyecekmişsiniz gibi bir yazım olmuş,
O yüzden sordum.
Allah gönlüne göre versin inşallahHayır yok kesinlikle çok yanlış anlaşıldım.Oalyi yaşar yaşamaz burada anlattim .dertlenmek için.. Ama başlık da yanlısı anlaşıldı yani boşanmak kadar zor geldi onu demek istedim ama neyse anlaşılmadim
Kac kere bosandiniz ?Hayır yok kesinlikle çok yanlış anlaşıldım.Oalyi yaşar yaşamaz burada anlattim .dertlenmek için.. Ama başlık da yanlısı anlaşıldı yani boşanmak kadar zor geldi onu demek istedim ama neyse anlaşılmadim