Canm bunda utanilacak ne var aileler biliyi diye ayrilamazmisin ki .evlenip bosanmaktansa suan ayrilmak daha iyi.utanilacak bisey yok asla.arti evlenip ayrilsanda yine utanmamalisin olabilecek seyler bunlarKızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorumNe hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da
Hayır tabiki değil ama çok kötü oldumevlenip boşanmış olmak utanılacak bir şey mi ki kendinizi öyle hissedip utanıyorsunuz?
Hayır çok başka şeyler oldu.Ailem hiç razi gelmedi.Hic içleri isinmadiHerşey çocuğu beğenmediler diye mi oldu? Çirkin dediler diye ayrıldınız yani.
Hayır tabiki değil ama çok kötü oldum
+1evlenip boşanmış olmak utanılacak bir şey mi ki kendinizi öyle hissedip utanıyorsunuz?
Evlenip ayrilmis olmak utanmayi gerektirmiyor pek muhterem konu sahibiKızlar tiksindimmm diye konuş açmıştım.. Ailem.sevgilimi beğenmedi.Annem babam çok ağır konsutu. Bir komşumuz var ( o da beni kuzenine istiyor ) sans eseri sevgilimle beni cafe de gördü . Beraber oturup çay içtik.Bu komşu da basta güzel şeyler soyledi sonra da fikri degsiti hiç begenemdik..Nilsu çok güzel yanina bile yakışmamış dedi.Annem de bunları duyunca iyice sinirlendi . Sutumu helal etmem felan bir sürü laf etti .Sevgilimi daha çok yormamak ,ileride çok büyük sorunlar yaşamamak adına ayrıldım . Ailem çok mutlu .Hatta o komşu da kesin net kararınızı söyleyin ona gore kuzenime söyleyeceğim demiş .Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum aileler felan biliyor ya evlenip boşanmış gibi hissediyorum..Cok utaniyorum hem de çok üzülüyorumNe hissettiğimi bile bilmiyorum ( Aile rızası olsun yoksa mutlu olmam dedim ama yine mutlu degilim şu anda da
Aynen ya!öyle değilse öyleymiş gibi yazmayın. baştan sona ofsayt bir konu.
"Kizlir bin iyli dimik istimidim, hirkisi siygiliyim, kinim cirpitildi"Aynen ya!
Demek ki sizin icin başka bir dusundukleri varmis iste. O yuzden erkek arkadaşınızı size uygun bulmamışlar. Söyledikleri kişi ile evlenmeyi dusunmediginizi, belli bir sure kimse ile gorusmeyeceginizi söylerseniz işin rengi belli olur.Hayır çok başka şeyler oldu.Ailem hiç razi gelmedi.Hic içleri isinmadi
Bosanmis gibi değil de yarı yolda kalmış gibi veya yarı yolda bırakmış gibi hissederseniz sorun çıkmaz burada.Hayır tabiki değil ama çok kötü oldum
Bir de öğretmendi sanırım .Evlenip ayrilmis olmak utanmayi gerektirmiyor pek muhterem konu sahibi
Şimdi "onu demek istemedim bla bla" diyeceksin muhtemelen, o zaman kıt ifadenden ve Türkçe kullanimindan utanman daha isabet olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?