Sen istersen ailenin karşısına en mükemmel erkeği çıkar ailen seni ömrü billah evlendirmez Nilsucum, çünkü evlenirsen maaşını onlara verecek misin, sen sürünürken onların evlerine TV, koltuk, efendime söyleyeyim kardeşine genç odası falan alabilecek misin, kocan bütün maaşını ailene heba etmene izin verecek mi, haaaaayııırrr. :) Anca anan baban ölünce kendine yatırım yapabilirsin, onda da artık yaşın kaç olur, evlenecek, çocuk yapacak gücü kendinde bulabilir misin, seninle evlenmek isteyen biri olur mu orasını bilemem. Kısacası, üzerinden geçinmeyi huy edinmiş (buraya başka bir şey yazardım da saygımdan yazmıyorum) ailen için kendine yazık ediyorsun yavrucuğum. 5 yaşında çocukmuş gibi davranmayı bırak, sen de çocuğa haksızlık ettiğinin farkındasın.
Edit: Bu arada kızanlar olabilir bana ama evlenip boşanmış gibi derken kızın boşananları aşağılama gibi bir niyetle yazmadığını anladım ben. Sadece alıştığı, sevdiği birisinden ayrılmak kadar zor gelmiş; boşanma sürecinde falan da aileler dahil olur, gergin bir süreç olur hani, bunu demek istemiş. Belki doğru bir benzetme olmayabilir ama gereksiz üstüne gidilip duyar kasılmış bence.