- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
bir kere şu lafa asla ve kata inanmamakla başlayınsarıldı tek sen varsın diye
Tamam görümceniz cins ama eşiniz hep yapıcı davranmış. Ben eşinizin dediklerinin kırılacak kadar ağır şeyler olduğunu sanmıyorum. Artık siz çok doldunuz, bunaldınızda patladınız mı acaba? Sonunda yanınıza gelmiş, gönlünüzü almış bence bu konuyu görmezden gelin artık. Siz lafını açmayın, lafı açıldığındada politik olun, cevap vermeyin.
bir kere şu lafa asla ve kata inanmamakla başlayın
ikincisi ne yaparsanız yapın ailesiyle arasını bozmayacak
sizin yanınızda size gülecek onların yanında onlara
gardınızı bunlara göre alın kendinizi yıpratmayın
tam olarak ne istiyorsunuz anlamadım,kardeşiyle hayatı boyunca bir daha görüşmemesini mi?bir yanlış anlaşılma olmuş taraflar konuşmuş,eşiniz sizin yanınızda olduğunu kendi ailesine dahi göstermiş,lütfen artık sukunetle bu zamanın geçmeseni bekleyin ki evliliğiniz yıpranmasın.ailelerimizden öyle kolay kolay vazgeçemeyiz,kesip atamayız değil mi?
Gereksiz ve yorucu bir düşünme biçimi. Olmuş bitmiş. Görümcenizin sizi haklı bulmasını niye gurur meselesi yapıyorsunuz ki. Birde görümcenizde sizde yetişkin insanlarsınız niye ikili bir ilişkiyi yönetemeyip eşinizden sürekli birşey yapsın, birşey desin gibi beklentilere giriyorsunuz.Doldum evet ama.Görümceme zamanında seni tuttum karımı değil demesi ardından görümcemin o zaman ona haksızlık yapıyorsun diyip bana üzülmesi.Artık eşim ikna için ne dediyse bilmiyorum.Ben açıkcası eşimin görümceme karımı tutmuyorum ispatı için beni aşağı çektiğini düşündüm.Çünkü görümcem de demiş beni o zaman hiç uyarmadın diye.Demek ki sakinleşmiş ve bu sefer bana üzülmeye başlamış benden haz etmemesine rağmen .Ve ona bu yüzden sinirlendim tartıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?