Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

aileyi birbirine düşüren görümce . aralarında geçen olayı 7 düvele anlatıp milleti oğullarının üstüne göndermelerinin amacı ne ?
İlk yorumda eşine olayı anlatan konu sahibi yalnız?
Kvsi bikac laf sokmus diye görümcesinin aralarında gecen olayı anlattıgını düşünüp eşine olayı kendisi anlatmıs
Eşide dayanamamıs görümceyi aramıs vs vs
En azından öyle yazıyor bi daha okuyun isterseniz

eee üstünden yıl geçti konununun, yeni yaşanmış gibi anlatıyorsunuz.işiniz mi yok sizin be

çok müh,m değil abiye kimin anlattığı. akıllı bir aile olsalardı görümceleri tek tek kardeşlerini arayıp nasihat vermez, kayınvalide facelerden laf sokmaz. herşeyleri saçma. bu konuda zaten yeni değil yıl geçti üstünden yeni yaşanmış gibi anlatıyor konu sahibi.hala etkisinden kurtulamamış demek.

Çocuk dediğiniz 20 yaşında.Nikah da geçen seneydi zaten öncesinde tanışmıyorduk.Kuzenlerine gittiğimizde bile ilk tanıştığımızda abisine hemen kalkmadı sofrayı kaldırmak için bekledi öyle demiş.O zamandan başladı daha tanımadan.Ben hep iyi yaklaştım ona karşı her zamannnnn...laf soktu bir şey demedim ters baktı bir şey demedim herkesin içinde rencide oldum bir şey demedim.Allah yengenle aranı bozmasın daim etsin.Ben karşımdakinden en ufak bir sevgi görsem eriyen bir insanım.Bana sevgiyle yaklaşsa yine yaklaşırım.Ama sanmıyorum.Evet bize de derdi büyüklerimiz o senin büyüğün diye.Bana yaşıtıymışım gibi saygısız davranamaz.Bu konuyu savunmanızı anlamıyorum herkesin yapısı farklı demek ki ben kendimden 7 yaş küçük eşşek kadar kızdan azar işitemem.Kendine yedirebilen varsa o yedirsin.Her yüzüme tükürülüğünde yarabbi şükür çocuk o desem benim kişiliğim ne olucak.Benim de ailem üzerime titredi bana da laf söyleyen olmazdı.Şimdi ben naz mı çekicem durduk yere bir şey yapmadığım halde.

görüşmeyin madem öyle, bukadar çile çekip ısrarla görüşme arzunuzu anlamadım .

Bakın ben öyleyim böyleyim evet ama yaftalayıp abartmayın.Kardeşiyle barışmasın demedim hiç bir yerde uydurmayın.Birkaç kişi daha böyle bir şey dedi ben kardeşiyle görüşmesini nerede yazmışım da bana söylüyorsunuz.Ayrıca sakince haklısın diyen bir Allahın kulunu göster bana ters cevap verdiğim sana tamam dicem haklısın dicem

Bu kadar fazla hint filmi izlememeye ne dersiniz?İyi görmedim durumunuzu.
:) televizyonum bile bağlı değil. Ayrıca burda banada sert eleştiri yapanlar olmuştu ama kimseye saldırmadım, oturup bir düşündüm nerede hata yapıyorum diye. Çokta iyi yapmışlar, bu sayede bir adım daha öteye gidebildiğimi düşünüyorum.

Ama şimdi yediremiyorum.Dün de telefonda konuştuk görümceme laf atıyor gönlünü yapmaya çalışıyor.Bana onca laf söylendi ama nasıl hala peşinde koşuyor anlamıyorum.

Ne yapsın,sizin gönlünüz kırıldı diye kardeşini mi silsin hayatından ? Bu kadar ben merkezci olmayın,hayır nasıl bir hayatsa her konuştuklarından da haberdarsınız bırakın iki kardeş halletsinler,siz niye ''ne dedi,ne oldu'' diye sorup bu saçmalıkları dinliyorsunuz ?

farklı bakış açısıymış..haklısın aslında

Amaaaan bir recalim var, oturdum göbek taşına, sürmeler çektim kaşıma, ne kadar çekemeyen varsa, çatlasın anten taksın başına
Mahalle kavganız sona ermiştir yalnız kötü içerik raporlarında gözümden kaçmadı, tek taraflı rapor etmişsiniz, kimse yoğurdum ekşi dememiş, topikteki bu mahalle kavgasında rol alan diğer kişiler neden rapor edilmedi?
Neyse nasılsa diğerleri de çıkar ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…