Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

Bana göre şaka olan ona göre şaka olmamış evet.Aramızı iyi yapmaya çalışırken daha kötü oldu.Annesi ablası onunla iyi olmamı ilgilenmemi istiyorlar.Alınsam da hep adım attım ama çok pişmanım.
Eşim nişan zamanında görümcem ünive hazırlanırken bana çok yaptı.Hep beni uyardı sen ablasın sen ablasın diye.Görümcem öyle kötü davranıyordu ki hep ağlıyordu hep bağırıyordu içtiğim bardaktaki ruj izine kadar takılıyordu.Ne yapacağımı bilemiyordum eşime söylüyordum ama tartışıyordu benimle.Sen ablasın o benim kardeşim diye.Ama gidip ona bir şey demiyordu.En son nikahta da tartışınca ayrılma aşamasına geldim.Ondan uzaklaştığımı söyledim.Ayrılacaktım kararlıydım ama ne oldu ne etti işte eşim üzüldü ağladı görümceme bağırdığını abin yok artık senin diye rest çektiğini falan anlattı ardından barışmışlar.Bu lafları görümcem yediremediği için 3 ay onun gönlünü yapmaya çalışmıştı.Biz ayrılık raddesine gelene kadar bekledi onu uyarmak için.Ben bu geçmişteki konuda kesinlikle haklıyım bu konuda ikisine de hakkımı helal etmiyorum.Onun sınav zamanıydı ama benim en güzel dönemim nişanım nikahım berbat geçti.Şimdi eşim tutup görümceme bunu söyleyince geçmişte seni tuttum diye bunu övünerek söylemesi sinirimi bozdu.Çünkü ben çok üzülmüştüm.Bana sert şekilde anlattığını kabul ediyor eşim ama hala sınavı vardı bir şey söylemek istemedim diyor.Hala arkasında yaptığı şeyin.

Adam gayet yapıcı davranmış, eşinin yanında durmuş daha ne yapsın. Tartıştılar diye ailesini mi reddetsin. Burada hanım efendi de sıkıntılı. Eşi yanında durmasına rağmen daha yok neden şöyle yapmadın neden böyle yapmadın gibi gereksiz triplere girmiş.

Ayyyy baydı. Sürekli aynı cümleler falan. Adım gibi eminim yersiz bir şaka olduğuna çünkü çok bencil bir kişilik görüyorum sizde. Ne münasebet adamın kardeşiyle konuşmasını istememek? Belli ki görümce ağırbaşlı, hanımefendi bir kız ve her lafa tahammülü yok. E neden bu şaka yapma isteği? Hint filmi izlemiş gibiyim.

Şaka yapıyorum diye laf soktunuz sanırım ve bence bunu bilinçli yaptınız. Geçmişten gelen siniriniz var görümcenize karşı. Bu durumda size verdiği cevapta haklı. Kaç yaşında 18-19? Bence sizde takıntı halini almış görümceniz. Ne olursa olsun o eşinizin kardeşi ve ondan vazgeçemez. Büyük olan sizsiniz yapıcı olmakta size düşer

Görümce belli ki çocuk ama sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok ki be güzel kardeşim...

harbiden şaka ne ya? konu sahibi neden şakayı söylemiyorsunuz en azından bunun cevabını verin de bizde bilelim. burada kavganın sebebi zaten yapmış olduğunuz şaka ve siz şakanın ne olduğunu söylemediğiniz için insanlar farklı yorumlar yapıyor..

Geçmişin izleri yani...

Ya siz bu görümceyle madem sürekli sorunlusunuz, niye irtibatı koparmadınız ki? Zamanında eşinizin kardeşine değil, sizin görümcenize resti çekmeniz lazımdı. Ve üstüne bu kadar sorunlu bir insana şaka yapmak ne alaka? Şu son olayda hatanın büyüğü hala sizde. Ortalığın karışacağı kesinmiş yani. Ve ısrarla bu şaka neydi anlatmadığınıza göre, siz de maksadını aşan bir şey olduğunu düşünüyor olmalısınız. Yoksa ne, sır mı?

Aranızda sürekli sorun yaratan üçüncü kişileri hayatınıza sokmayın madem, görümceyle görüşmek zorunda değilsiniz ama eşinizin abi-kardeş ilişkisine de karışmayın. Eşiniz sizin avukatınız değil, yetişkin bir insansınız. Haklı olduğunuz durumlarda kimsenin sizi korumasına, arkanızda durmasına gerek yok. Eşiniz sizi ezdiriyorsa, ona da postayı koyun, haddini bildirin ama her şey zamanında yapılmalı... Öyle geçmişin rövanşını şimdi oynamayın, eşinizle rakip ya da düşman değilsiniz. Eşinizin sizi anlamadığını, haksızlık ettiğini düşünüyorsanız, bunu onunla iletişim kurarak çözmekten başka yolunuz yok.

Görümcemi kıskanıyorum değildi o.Bizim görümcemle aramız bozukken bana kötü davranıyorken kendi aralarının çok güzel olması beni dışlıyorlar gibi geliyor kıskanıyorumdu.Ordaki arkadaşlar beni anlamıştı ama sizin bakış açınız bu olabilir tabi saygı duyarım.Teşekkürler.

Belli ki gereksiz ve çok saçma olan şakayı yapan siz, şakadan dolayı size tepkisini haklı olarak gösteren görümceniz ben büyüğüm bana saygılı olacaksın deyip özür bekleyen yine siz..saygı illa büyük olmayla kazanılmaz.davranislariniz ve beklentilerinizle yaşınızın olgunluğunu göstermiyorsunuz kusura bakmayın.esiniz adına çok üzüldüm gerçekten ne yapsa yaranamıyor size.kabul etseniz de etmesenizde onlar kan bağı olan ve siz hayatlarına dahil olana kadar hep hayatında olan ailesi ve sadece sizi yüceltmesini beklemeniz bencillik.bence biraz kendinizi sorgulayın.

Eşiniz ne yapsın sizin görümcenizle bir saka yüzünden tartışmanızdan sonra kardeşini mi silsin? Zaten adam başta sizin yanınızda olmuş kendisini yanlız hissetmiş bu sürede muhtemelen tekrar konuşmak istemiş olabilir. Sizden 7 yaş küçük görümcenizle aşık atmayın bu kadar ,yok surat asıcak, onu haklı bulacaklar vs.

Şaka da siz haksızdınız yanlış hatırlamıyorsam o yüzden yazmıyorsunuz şuan şakayı, hukuk okuyan görümcenize anayasaya notu atmıştınız, oda bu ne deyince Alman anayasası diye dalga geçmiştiniz siz her ne kadar buna şaka desenizde bariz bir dalga geçmeydi, hele ki aranızın iyi olmadığı görümceye böyle bir saka yapmak çok gereksizdi, sonra muhabbeti yine uzatmıştınız.

Görümceniz de sizde normal tavırları sergilemiyorsunuz olan arada eşinize oluyor bana kalırsa...

Ben de yazayım

Şaka ne

Sınava hazırlanan çocuklar gel gitli buna aileler alışıyor

Ama siz taaa nişan zamanındaki o olaylarda kalmış her aşamada görümceye bilenmişsiniz

O da tartışmış olmuş bitmiş

Şimdi neden dertlendiniz ben onu anlayamadım yani eşiniz bana kalırsa fena idare etmemiş

Ama tavsiyem sorunun varsa o kişi ile kendin çöz yani ablası annesi vs karışmasın

Bunlar o gelin görümce mi

O konunuza da yorum yapmıştım

Hukuk okuyana anayasa notu atılmaz o sizin sınıf arkadaşınız değil ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…