- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.597
- 248
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ben de şakayı merak ettim. Size göre şakadır, başkasına göre olmayabilir. Madem aranız da öyle çok iyi değil, niye şakalaşma ihtiyacı hissettiniz?
Eşinizin suçu ne, en masumunuz o aslında. Olaylar sizin şakanızla patlamış, görümce uzatmış, saygısız konuşmuş, eşiniz arayı bulmaya çalışmış. İstiyorsunuz ki kardeşine tamamen resti çeksin ama kardeş işte, kolay değil. Aralarındaki ilişkiye çok fazla karışmayın bence. Üstelik beni aşağı çektin dediğiniz olay bile kardeşine ders verme amacıyla söylenmiş laflar. Bana göre çok negatif odaklısınız ve eşinize patlayasınız var. Çünkü kardeşini yerin dibine sokmadı, sizi göklere çıkarmadı. İyi de adam istese ne haliniz varsa görün, beni karıştırmayın diyebilirdi, bence demeliydi, en büyük hatası bu. Ortayı bulayım, olay büyümesin derken, kabak onun başına patlıyor. Benim olaydan anladığım bu açıkçası.
bir kere şu lafa asla ve kata inanmamakla başlayın
ikincisi ne yaparsanız yapın ailesiyle arasını bozmayacak
sizin yanınızda size gülecek onların yanında onlara
gardınızı bunlara göre alın kendinizi yıpratmayın
Şaka neydi sorusuna ısrarla cevap vermemeniz ,haksız olduğunuzu düşündürüyor.
haklısın arada olan ona oluyor.allah esinize sabir versin ben olsam ne haliniz varsa gorun yiyin birbirinizi derdim.bu ne be adami deli etmissiniz ne yapmissa kimseye yaranamamis
Madem masum bir şaka neden anlatmıyorsunuz?Siz öyle düşünmekte serbestsiniz.
Geçmişin izleri yani...Bana göre şaka olan ona göre şaka olmamış evet.Aramızı iyi yapmaya çalışırken daha kötü oldu.Annesi ablası onunla iyi olmamı ilgilenmemi istiyorlar.Alınsam da hep adım attım ama çok pişmanım.
Eşim nişan zamanında görümcem ünive hazırlanırken bana çok yaptı.Hep beni uyardı sen ablasın sen ablasın diye.Görümcem öyle kötü davranıyordu ki hep ağlıyordu hep bağırıyordu içtiğim bardaktaki ruj izine kadar takılıyordu.Ne yapacağımı bilemiyordum eşime söylüyordum ama tartışıyordu benimle.Sen ablasın o benim kardeşim diye.Ama gidip ona bir şey demiyordu.En son nikahta da tartışınca ayrılma aşamasına geldim.Ondan uzaklaştığımı söyledim.Ayrılacaktım kararlıydım ama ne oldu ne etti işte eşim üzüldü ağladı görümceme bağırdığını abin yok artık senin diye rest çektiğini falan anlattı ardından barışmışlar.Bu lafları görümcem yediremediği için 3 ay onun gönlünü yapmaya çalışmıştı.Biz ayrılık raddesine gelene kadar bekledi onu uyarmak için.Ben bu geçmişteki konuda kesinlikle haklıyım bu konuda ikisine de hakkımı helal etmiyorum.Onun sınav zamanıydı ama benim en güzel dönemim nişanım nikahım berbat geçti.Şimdi eşim tutup görümceme bunu söyleyince geçmişte seni tuttum diye bunu övünerek söylemesi sinirimi bozdu.Çünkü ben çok üzülmüştüm.Bana sert şekilde anlattığını kabul ediyor eşim ama hala sınavı vardı bir şey söylemek istemedim diyor.Hala arkasında yaptığı şeyin.
Ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum. Görümcemi kıskanıyorum diye. Ne tür bir şaka yaptınız bilmiyorum ama baştan beri görümcenizi istemiyormuşsunuz gibime geliyor bana bu durumda onunda sizi sevmesi pek beklenemez sanırım.
Eşiniz ne yapsın sizin görümcenizle bir saka yüzünden tartışmanızdan sonra kardeşini mi silsin? Zaten adam başta sizin yanınızda olmuş kendisini yanlız hissetmiş bu sürede muhtemelen tekrar konuşmak istemiş olabilir. Sizden 7 yaş küçük görümcenizle aşık atmayın bu kadar ,yok surat asıcak, onu haklı bulacaklar vs.
Şaka da siz haksızdınız yanlış hatırlamıyorsam o yüzden yazmıyorsunuz şuan şakayı, hukuk okuyan görümcenize anayasaya notu atmıştınız, oda bu ne deyince Alman anayasası diye dalga geçmiştiniz siz her ne kadar buna şaka desenizde bariz bir dalga geçmeydi, hele ki aranızın iyi olmadığı görümceye böyle bir saka yapmak çok gereksizdi, sonra muhabbeti yine uzatmıştınız.
Görümceniz de sizde normal tavırları sergilemiyorsunuz olan arada eşinize oluyor bana kalırsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?