Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

Bunlar o gelin görümce mi

O konunuza da yorum yapmıştım

Hukuk okuyana anayasa notu atılmaz o sizin sınıf arkadaşınız değil ki diye
Evet konuyada baktım yorumumdan sonra yanlış olmasın diye, o gelin görümce. Şaka da hatalı olduğu için yazmıyor konu sahibi ısrarla.

Şaka derslerle ilgili.Onun şu a mı dediğine yok kız b diye söylediğim saçma sapan bir şaka diyim sana.Ben onla dalga geçmişim yani o kadar saçma ki çok girmek istemiyorum bu konuya.Görümceme rest çeksem herkes üstüme gelecekti.Annesi neden x i sormuyorsun telefonda diyip duruyor.Bir ara aranız mı bozuk sen okumuş kızsın gibi saçmalıyordu sırf telefonda nasıl diye sormadım diye.Evet şaka yapmamalıydım.Annesi ara sor diye o kadar sık dedi ki kendimi illa iyi geçinmek zorundaymışım gibi hissettim.Zaten eşimin nişan zamanı ablalık yap diye defalarca söylemesinden bahsetmiştim sana.Ortalığın karışacağını düşünmemiştim saçma bir şakayla.
Görümcemle görüşmicem zaten bana kalsa.Ama biliyorum bana yüklenilecek neden konuşmuyorsun neden aramıyorsun vs vs.

Baştan aşağı bencillik kin kıskançlık kokuyor
Şaka karşı tarafı rahatsız etmiş olabilir özür dilersin bidaha yapmazsın
Bunu yapmadığın gibi karseşleri birbirine düşürmüşsün
Eşin doğruyu görüp sana haddini bildirmeli
Sen kardeşler arasına nifak sokmuşsun
Allah ıslah etsin

Bunlar o gelin görümce mi

O konunuza da yorum yapmıştım

Hukuk okuyana anayasa notu atılmaz o sizin sınıf arkadaşınız değil ki diye

Annesi derslerde yardımcı ol diyince attım.Konumuz da o değil zaten şuan.Konuyu o zaman çok saptıran olmuştu onlardan biri de sizdiniz demek ki.Yorumunuz için teşekkür ederim.Ben mantıklı yorumlarla dertleşiyorum zaten.

Tamam canım şaka yaptım dedim zaten.Kendisi saygısızlık yapınca büyüklerle böyle konuşulmayacağını söyledim.Bunda mantıksızlık göremiyorum eşim de göremedi.

e bende o yüzden kendinizi yıpratmayın yazdım zaten

Belli ki şakayı yazmıcak çünkü yine dalgavari bir tutumda yapmıştır şakasını ve o yüzden söylemeyecek. Amacı eşinin ne olursa olsun, haklı da haksız da olsagörümcesine karşı onu savunması. Ancak eşi arada durup durumu düzeltmeye çalışınca arkadaş rahatsız oluyor. Komple kardeşini silerse çoook hoşuna gidecek.

Annesi ara dese de aramayın alışır

Hatta Kv yi de aramayın ne gereksiz mıç mıç ne konuşulur ki Kv ile telefonda

Oğlu isterse arasın

Yalnız o şakaya kız bozuldu da size ne saygısızlığı yaptı

Yani gıcıksın dedi ise hatta senin haddin mi bana anayasa öğretmek dedi ise bile haklı

Lakin siz takılı kalmayın geçmişti bırakın olduğu yerde kalsın

10 yıl sonra görümce de sen de hareketlerinin abartılı olduğunu anlarsınız ikiniz de fevrisiniz

Şakan beni rahatsız etti deseydi anlardım zaten.Saygısızlık yapan ben değilim ki ben özür dileyeyim.Ben kardeşler arasına nifak sokacak bir insan değilim ben ona her zaman kardeşiyle konuşması gerektiğini bunun bizim kendi aramızda olduğunu söyledim.Allah ıslah etsin bakalım sana da senin kalbine insanları iyi görmeyi nasip etsin.

Ben tartışmak için değil dertleşmek için yazdım.Lütfen çirkefliklerinizi mahallenizde gösterin.

Madem o kadar içli dışlı olmak istemiyorsun neden şaka yapıyorsun, ben büyüğüm egom coşsun sırf, o kadar iyi Niyetlisin içli dışlı olmak istemiyorsun ama şakalarınla huzur bozuyorsun Demekki alaycı yaklaştın ki insanlar da tepki verdi

Sizler öğrencilik yaşamadnız mı ben anlayamıyorum.Not atmayı küfür etmek gibi algılıyor bu sitede çoğu insan.Bu o kadar kötü bir şey değil bilgi paylaşımı bu küfür değil

Saptıran derken

O zaman yazmadım ana şimdi yazayım

Siz hukuk mezunu değilsiniz

Bu nedenle hukuk okuyan bir kişiye hem de Anayasa notu atacak konumda değilsiniz

Hukuk ortamında buna ilişkin çok espri döner

Görümce de bu nedenle bunlar ne demiş kısaca uzatmasaydınız bu hale gelmezdi

Kv dersine yardım et dese kahkaha atarım hukuk okuyan birisine kendi sormadan bir başka bölüm mezunu tarafından yardım mı edilir ilkokul çocuğu mu

Kızı küçümsemeyin annesi de siz de bırakın kendi halinde evin küçüğü olabilir ama o bir yetişkin

Sakayi anlatmadiginiza gore, nahos bir saka yaptiniz demek ki,
Ayrica nisanimi, nikahimi mahveden gorumceme saka yaparmiydim ?? Asla..

Gorumcenizi, cok sevdiginiz esinizden kiskaniyorsunuz
Esiniz sizi hakli bulsun ve gorumceye sizi kabul ettirsin istiyorsunuz ammaa,

Cxxxx, ı ıhhh gorumcenize kendinizi kabul ettirememissiniz.
Gerci buna gerek varmi hayir, ne muhatap olurum, nede saka yaparim.
Oyle bir yok sayarim ki ayna karsisinda varligini sorgular.
Kocaniza yansitmayin, siz sutten cikma ak kasikta olsaniz kardesine sirtini donmezzz
Donmemelide..

Kocamla evlendim herkes bana saygılı olacak ,karşımda önünü ilikleyecek sendromuna yakalanmıssınız.
Yaptığınız şakayı da üstünkörü değil detaylı anlatın ki buradaki insanlar anlasın .
Evlenince kocanız herkese rest çeksin kardeşle görüşmesin vs .Pardon da onlar bir kardeş ,ayırmaya çalışmayın .

Tamam canım şaka yaptım dedim zaten.Kendisi saygısızlık yapınca büyüklerle böyle konuşulmayacağını söyledim.Bunda mantıksızlık göremiyorum eşim de göremedi.
Aslinda sorun bence sizde asiri bi saygi oda asiri bi saygi bekliuorsunuz birbirinizi kiskaniyorda olabilirsiniz. Sizin saka basit gorumcenizin cevabida oyle abaryilacak bi saygisizlik degil kim olsa o cevabi verir bence sizde abartiyorsunuz. biz gelin gorumce ne laflar sayyoruz birbirimize hic bir saniye bile kusmuyoruz yine arkadas gibii devam cunku arada cekememezlik yok sizde var o yuzden her konuda zitlasiyorsunuz

Sizler öğrencilik yaşamadnız mı ben anlayamıyorum.Not atmayı küfür etmek gibi algılıyor bu sitede çoğu insan.Bu o kadar kötü bir şey değil bilgi paylaşımı bu küfür değil

Bak yukarıda da yazdım

Not alınır ya sınıf arkadaşından ya üst dönemden

Çok basit sen de aynı okulda hukuk mu okudun da ona not veriyorsun

Hukuk camiasında başka bölüm mezunlarının kitabımı vereyim notumu vereyim çalış cümlelerine çok farklı yorumlar yapılır

Evet konuyada baktım yorumumdan sonra yanlış olmasın diye, o gelin görümce. Şaka da hatalı olduğu için yazmıyor konu sahibi ısrarla.

Sizin gibi insanlar gerçekten sabırlı olan insanı bile sinirlendiri.Ben oraya geçmiş konumdan bakabilirsiniz yazdığıma göre demek ki bu konudan kaçmıyorum.Buraya tartışmak için girmeyin lütfen dertleşmek için girin.

Öyle yapsan da böyle de yapsan da, bu görümce hayatında bir huzursuzluk kaynağı ve görüşsen de görüşmesen de eşinden ve kayınvalideden baskı görüyorsun zaten. Bari kendi bildiğini oku da değecek bir durum için baskı gör. Eşinin kardeşine ablalık yapmak zorunda değilsin, hele saygısızlık yapan birine asla. Kim ne diyecekmiş, demiş kısmını boş ver. Görüşme. Kardeşinle arana karışmıyorum, sen de benimkine karışma diye kestirip at eşine karşı. Bundan daha temiz bir çözüm yok. Kayınvalide niye aramıyorsun derse, kazık kadar insanım, kimi arayıp aramayacağıma karar verebilirim, lütfen karışmayın de. Kendine bu kadar müdahale ettirip, sonra kinlenip, eşine yüklenmen sağlıklı bir durum değil. Eşin hatasız demiyorum. O da kardeş ve eş arasında dengeyi tutturamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…