- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Evet konuyada baktım yorumumdan sonra yanlış olmasın diye, o gelin görümce. Şaka da hatalı olduğu için yazmıyor konu sahibi ısrarla.Bunlar o gelin görümce mi
O konunuza da yorum yapmıştım
Hukuk okuyana anayasa notu atılmaz o sizin sınıf arkadaşınız değil ki diye
Geçmişin izleri yani...
Ya siz bu görümceyle madem sürekli sorunlusunuz, niye irtibatı koparmadınız ki? Zamanında eşinizin kardeşine değil, sizin görümcenize resti çekmeniz lazımdı. Ve üstüne bu kadar sorunlu bir insana şaka yapmak ne alaka? Şu son olayda hatanın büyüğü hala sizde. Ortalığın karışacağı kesinmiş yani. Ve ısrarla bu şaka neydi anlatmadığınıza göre, siz de maksadını aşan bir şey olduğunu düşünüyor olmalısınız. Yoksa ne, sır mı?
Aranızda sürekli sorun yaratan üçüncü kişileri hayatınıza sokmayın madem, görümceyle görüşmek zorunda değilsiniz ama eşinizin abi-kardeş ilişkisine de karışmayın. Eşiniz sizin avukatınız değil, yetişkin bir insansınız. Haklı olduğunuz durumlarda kimsenin sizi korumasına, arkanızda durmasına gerek yok. Eşiniz sizi ezdiriyorsa, ona da postayı koyun, haddini bildirin ama her şey zamanında yapılmalı... Öyle geçmişin rövanşını şimdi oynamayın, eşinizle rakip ya da düşman değilsiniz. Eşinizin sizi anlamadığını, haksızlık ettiğini düşünüyorsanız, bunu onunla iletişim kurarak çözmekten başka yolunuz yok.
Bunlar o gelin görümce mi
O konunuza da yorum yapmıştım
Hukuk okuyana anayasa notu atılmaz o sizin sınıf arkadaşınız değil ki diye
Diger konunuzu hatirladim siz evet kuc7k bi saka yapmissiniz oda normal olarak bozulmus cevap vermis yine abartan siz olmussunuz ben buyuygum falan olaylarina girene kadar tamm cnm saka yaptim filan deseydiniz skinti olmazdi eminim. Sizde gorumcede cok degisiksiniz esinize allah sabir versin
e bende o yüzden kendinizi yıpratmayın yazdım zatenAdam gayet yapıcı davranmış, eşinin yanında durmuş daha ne yapsın. Tartıştılar diye ailesini mi reddetsin. Burada hanım efendi de sıkıntılı. Eşi yanında durmasına rağmen daha yok neden şöyle yapmadın neden böyle yapmadın gibi gereksiz triplere girmiş.
Baştan aşağı bencillik kin kıskançlık kokuyor
Şaka karşı tarafı rahatsız etmiş olabilir özür dilersin bidaha yapmazsın
Bunu yapmadığın gibi karseşleri birbirine düşürmüşsün
Eşin doğruyu görüp sana haddini bildirmeli
Sen kardeşler arasına nifak sokmuşsun
Allah ıslah etsin
Belli ki şakayı yazmıcak çünkü yine dalgavari bir tutumda yapmıştır şakasını ve o yüzden söylemeyecek. Amacı eşinin ne olursa olsun, haklı da haksız da olsagörümcesine karşı onu savunması. Ancak eşi arada durup durumu düzeltmeye çalışınca arkadaş rahatsız oluyor. Komple kardeşini silerse çoook hoşuna gidecek.
Annesi ara dese de aramayın alışır
Hatta Kv yi de aramayın ne gereksiz mıç mıç ne konuşulur ki Kv ile telefonda
Oğlu isterse arasın
Yalnız o şakaya kız bozuldu da size ne saygısızlığı yaptı
Yani gıcıksın dedi ise hatta senin haddin mi bana anayasa öğretmek dedi ise bile haklı
Lakin siz takılı kalmayın geçmişti bırakın olduğu yerde kalsın
10 yıl sonra görümce de sen de hareketlerinin abartılı olduğunu anlarsınız ikiniz de fevrisiniz
Annesi derslerde yardımcı ol diyince attım.Konumuz da o değil zaten şuan.Konuyu o zaman çok saptıran olmuştu onlardan biri de sizdiniz demek ki.Yorumunuz için teşekkür ederim.Ben mantıklı yorumlarla dertleşiyorum zaten.
Aslinda sorun bence sizde asiri bi saygi oda asiri bi saygi bekliuorsunuz birbirinizi kiskaniyorda olabilirsiniz. Sizin saka basit gorumcenizin cevabida oyle abaryilacak bi saygisizlik degil kim olsa o cevabi verir bence sizde abartiyorsunuz. biz gelin gorumce ne laflar sayyoruz birbirimize hic bir saniye bile kusmuyoruz yine arkadas gibii devam cunku arada cekememezlik yok sizde var o yuzden her konuda zitlasiyorsunuzTamam canım şaka yaptım dedim zaten.Kendisi saygısızlık yapınca büyüklerle böyle konuşulmayacağını söyledim.Bunda mantıksızlık göremiyorum eşim de göremedi.
Sizler öğrencilik yaşamadnız mı ben anlayamıyorum.Not atmayı küfür etmek gibi algılıyor bu sitede çoğu insan.Bu o kadar kötü bir şey değil bilgi paylaşımı bu küfür değil
Evet konuyada baktım yorumumdan sonra yanlış olmasın diye, o gelin görümce. Şaka da hatalı olduğu için yazmıyor konu sahibi ısrarla.
Öyle yapsan da böyle de yapsan da, bu görümce hayatında bir huzursuzluk kaynağı ve görüşsen de görüşmesen de eşinden ve kayınvalideden baskı görüyorsun zaten. Bari kendi bildiğini oku da değecek bir durum için baskı gör. Eşinin kardeşine ablalık yapmak zorunda değilsin, hele saygısızlık yapan birine asla. Kim ne diyecekmiş, demiş kısmını boş ver. Görüşme. Kardeşinle arana karışmıyorum, sen de benimkine karışma diye kestirip at eşine karşı. Bundan daha temiz bir çözüm yok. Kayınvalide niye aramıyorsun derse, kazık kadar insanım, kimi arayıp aramayacağıma karar verebilirim, lütfen karışmayın de. Kendine bu kadar müdahale ettirip, sonra kinlenip, eşine yüklenmen sağlıklı bir durum değil. Eşin hatasız demiyorum. O da kardeş ve eş arasında dengeyi tutturamamış.Şaka derslerle ilgili.Onun şu a mı dediğine yok kız b diye söylediğim saçma sapan bir şaka diyim sana.Ben onla dalga geçmişim yani o kadar saçma ki çok girmek istemiyorum bu konuya.Görümceme rest çeksem herkes üstüme gelecekti.Annesi neden x i sormuyorsun telefonda diyip duruyor.Bir ara aranız mı bozuk sen okumuş kızsın gibi saçmalıyordu sırf telefonda nasıl diye sormadım diye.Evet şaka yapmamalıydım.Annesi ara sor diye o kadar sık dedi ki kendimi illa iyi geçinmek zorundaymışım gibi hissettim.Zaten eşimin nişan zamanı ablalık yap diye defalarca söylemesinden bahsetmiştim sana.Ortalığın karışacağını düşünmemiştim saçma bir şakayla.
Görümcemle görüşmicem zaten bana kalsa.Ama biliyorum bana yüklenilecek neden konuşmuyorsun neden aramıyorsun vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?