- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Yahu o zaman neden aynı konunun devamını açıyorsunuz?
Oradan devam etseydiniz ya.
Hep ben hakimim şuyum buyum diyip duruyorsunuz.
Her fırsatta bir insanları aşağılama çabası, "kadın topluluğu işte yeaa" diyip üste çıkma çabası sürekli bir azarlama derdindesiniz.
Herkes size haksız diyorsa demek ki yanlış yaptığınız birşeyler var,iyi yorumları dikkate alacağınıza biraz eleştirileri de göz önünde bulundurun.
Sizi burada kimse tanımıyor,dolayısıyla objektif yorumlar yapılıyor,sizin anlatımınızla insanların yorumları şekilleniyor. Belki de siz kendinizi anlatamıyorsunuz ya da agresif tavırlar sergiliyorsunuz. Ama bir sorun var belli.
Neden o zaman yeni konu açtınız?
Orada haksızsınız dedikleri için
Bir de bu konuda şansımı deneyeyim dediniz?
Tamam o zaman düzgünce söyleyeyim;Bakın milleti savunacağınıza önce onların konuşma tarzlarına bakın.Ben ters konuşmayan kimseyle ters konuşmuyorum.Kapı açıkken hırsız bir şey çaldığında benim de sorum olur!Kapıyı açık bırakanın hiç mi suçu yok.Haksız olduğum düzgün söylenirse ben de düzgün cevap veririm.
Ben onceki mesajimda bir terslik gormuyorum.
Daha ne kadar net ve oz anlatilabilirdi ?
Onemli olan bu degil midir ? Ama siz kendinizi piremses olarak gordugunuz icin size yucelte yucelte haksiz bulmaliydik :)
Sizin guzellikle haksiz bulma anlayisiniz nedir anlayamadim. Haksizsiniz yazmak normal, makul bir insan icin yeterli oluyor ama siz piremses oldugunuzdan tatli tatli yazmaliydik :)
Gercekten bakin sizi kizdirmak icin demiyorum, kendinizi gelistirmeye calisin.
Kitap okuyun, empati kurun, iletisim kanallarinizi gelistirin.
Yasinizin insani gibi davranin.
Tamam o zaman düzgünce söyleyeyim;
Diğer konularınıza göz attım.
Biraz şımarık bir karakteriniz var.
Olur olmadık herşeye alınabiliyorsunuz.
Görümcenizi nişanlılığınızdan beri sevmiyorsunuz,doğal olarak o da sizi sevmiyordur.
Bu yüzden sizin şakanızı kaldırmaması çok normal.
Karşılıklı olarak birbirimizi sevmediğimiz bir insan gelip bana şaka yapsa bende bozardım.
Hiç tanımadığınız mesafeli olduğunuz bir insan size şaka yapsa ne hissederdiniz? "Nereden geliyor bu samimiyet?" demez miydiniz?
Bu yüzden görümceniz haklı.
Aranızda şaka yapacak samimiyet ve sevgi emaresi olmadığı için siz haksızsınız.
Ayrıca gelip burada "kocam kardeşiyle görüşmessiinnn" demekte çok bencilce.
Kardeşiniz kocanıza bir şaka yapsa kocanız size gelip kardeşinizle görüşmemeniz gerektiğini söylesene görüşmeyecek misiniz?
Empati candır,biraz empati yapın.
Kimsenin arası bozulmasın bırakın onlar iyi olsunlar.
Siz zorunlu kalmadıkça konuşmazsınız.
Ayrıca şimdilik kocanız sizin yanınızda gibi gözükse de ileride "kardeşlerimle aramı bozdun" diyip sizi suçlayabilir. Bu hep böyle olmuştur.
sen niye kendini degersiz hissediyorsun? gercekden anlamadim.
görümcen sana küsmüs, esinin ablasida kardesinin kiz kardesine küstügü icin kardesine küsmüs. siz niye degersiz oldunuz bu durumda?
birakin konusmasin görümce sizinle. fazla bir kayibin olmasa gerek. 18 yasinda ergen seninle konussa ne konusmasa ne?
bana esinin tüm ailesi anormal geldi.
kücük görümce aliganlikda doktora yapmis
KV tarafci
büyük abla maydanoz olmaya yer aramis
esin yanar döner
biri digerinden ucuk
Baştan sona okudum konu sahibi ve size hak verdim cok kırıcı yorumlar yapılmış kendisinden kaç yaş küçük görümcesi insana saygısızlık yapınca neler hissedeceğini düşünmeden yorum yapılmış bence sizin tek hatasınız iyi olmaya çalışmak asla muhatap olmayin sizde onu yoksayin kv niye konusmuyosun derse söyleyin bana böyle davraniyo niye samimi olym diye yeter ne ergeni koca kiz olmuş onunki artık terbiyesizlige giriyo . Diğer konularıda okudum çok haddi aşmışAneksenamunnn
hahahah millete çoluk çocuk işine çevirmeyin konuyu deyip de en büyük çocukluğu kendinizin yapmasına ne diyorsunuz peki?
Kıskançlık sizde, yersiz şakalar sizde, dediğim dedik ben haklıyım uslubu sizde... Çocuk olan kendinizsiniz asıl.
Elinden şekeri ya da balonu alınmış çocuk gibi tepkiler veren, ağlayıp zırlayan da sizsiniz. Tam bi çocuk ne yaparsa onları yapıyorsunuz.
Mevzunuz da çocuk gibi hareket etmenizden dolayı ortaya çıkmış. Size de çocuğa nasıl yorum yapılırsa, öyle yorumlar yapılıyor
Siz daha buradaki yorumlara tahammül edemeyip saldırıya geçiyorsunuz ama görümceye yersiz şaka yapma hakkını kendinizde bulabiliyorsunuz. Neden sadece destek arıyorsunuz? Olumsuz herşeye kapalısınız maşallah. Hayat herzaman yoluna güller dökmez, dikenlere de hazırlıklı olmak lazım. Şu üsluba bakar mısınız, siz kraliçe falansınız, biz danışmanları yanınıza çağırmışsınız, yorumları beğenmemişsiniz de çekilmemizi mi emrediyorsunuz? Bana göre hala hint dizilerindeki, kendini ordan oraya vuran karakterlerden birisiniz.
Kitap da okuyorum empati de kuruyorum.İletişime gelince bu sitede bana saldırı şeklinde yazan bayanların muhakkak surette ihtiyacı var.Sanki insanlara kötü bir şey yapmışım sanki görümcem onlarmış gibi...Görümcem bile bu kadarı değil.İletişim kanalından bahseden empatiden bahseden siz bana preMses diyip durmuşsunuz.Bu mu iletişim?Haksızsınız yazmak normal bir insan için yeterli oluyor yazmışsınız çünkü ben anormalim değil mi?Siz kendi iletişiminize bakın sonra beni eleştirin.Haksızsın demenin de uslubu adabı var.Bir insan derdini açıyorsa sen böylesin sen şöylesin diye saydırılmaz.İletişim demişken 'Sen şöylesin' gibi cümleler her zaman insanları kışkırtır ve tartışmaya sürükler.Ben sana öneriyorum kitap ve iletişim konusunu.O zaman belki buradaki yorumların normal olmadığını anlarsın.Ben de sabır taşı değilim.
"Kitap okuyun" kısmına bir milyon kez beğen tıklamak istedim.
insanları gözümde fazla büyütüyorum sanırım.
insanları gözümde fazla büyütüyorum sanırım.
aileyi birbirine düşüren görümce . aralarında geçen olayı 7 düvele anlatıp milleti oğullarının üstüne göndermelerinin amacı ne ?Resmen aileyi birbirine düşürmüşsünüz nasıl bir şakaydı?
şimdi hakime hanım bu sizin şaka konunuz
"Görümcem hukuk okuyor 1.sınıf 18 yaş.ben de hakimliğe hazırlanıyorum.Ona anayasadan not attım işine yarar diye.Bu nerden çıktı türk anayasası mı bu diyince ben de alman anayasası diye güldüm..." şeklinde devam ediyor
tarih 26 KASIM 2018
bu tarihte hakimliğe hazırlanıyorsunuz amenna
yazılı sınav 2018 Aralık sonunda
mülakatlar ise halen devam ediyor
yazılı sınavda başarılı oldunuz tebrikler diyelim
mülakatlar yapılacak mülakatta başarılı olursanız idari hakim adayı olarak atanacaksınız
sonra 2 yıl staj süresi ve sonrasında da hem yazılı hem sözlü sınav bitecek ve hakim olacaksınız
ben de ne ara zaman buluyor da bize laf yetiştiriyor hakime hanım diye düşünmüştüm neyse...
Bu arkadaş İİBF'li hem de büyük harfle yazılanından. Görümcesi hukuk okuduğu için onu kıskanıyor.Açtığı bütün konular neredeyse görümcesiyle ilgili. Hatta direkt kıskanıyorum diye açtığı bir konu da mevcut. Her konuda haksız olduğu anlatılmaya çalışıyor ama kabul etmiyor.
aileyi birbirine düşüren görümce . aralarında geçen olayı 7 düvele anlatıp milleti oğullarının üstüne göndermelerinin amacı ne ?
anlamıştım biliyor musun?gerçekten bu tarz yorumları yazanların boş insanlar olduğunu anlamıştım
sen şimdi gerçekten burada sanaldan bir kızın bir sorusu için sınav tarihlerini mi araştırdın.geçmişime de inmişsin konularımabeni alt ettin dostum bütün kirli çamaşırlarım döküldü ! aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?