Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

Bakın milleti savunacağınıza önce onların konuşma tarzlarına bakın.Ben ters konuşmayan kimseyle ters konuşmuyorum.Kapı açıkken hırsız bir şey çaldığında benim de sorum olur!Kapıyı açık bırakanın hiç mi suçu yok.Haksız olduğum düzgün söylenirse ben de düzgün cevap veririm.

Tamam o zaman düzgünce söyleyeyim;
Diğer konularınıza göz attım.
Biraz şımarık bir karakteriniz var.
Olur olmadık herşeye alınabiliyorsunuz.
Görümcenizi nişanlılığınızdan beri sevmiyorsunuz,doğal olarak o da sizi sevmiyordur.
Bu yüzden sizin şakanızı kaldırmaması çok normal.
Karşılıklı olarak birbirimizi sevmediğimiz bir insan gelip bana şaka yapsa bende bozardım.
Hiç tanımadığınız mesafeli olduğunuz bir insan size şaka yapsa ne hissederdiniz? "Nereden geliyor bu samimiyet?" demez miydiniz?
Bu yüzden görümceniz haklı.
Aranızda şaka yapacak samimiyet ve sevgi emaresi olmadığı için siz haksızsınız.
Ayrıca gelip burada "kocam kardeşiyle görüşmessiinnn" demekte çok bencilce.
Kardeşiniz kocanıza bir şaka yapsa kocanız size gelip kardeşinizle görüşmemeniz gerektiğini söylesene görüşmeyecek misiniz?
Empati candır,biraz empati yapın.
Kimsenin arası bozulmasın bırakın onlar iyi olsunlar.
Siz zorunlu kalmadıkça konuşmazsınız.
Ayrıca şimdilik kocanız sizin yanınızda gibi gözükse de ileride "kardeşlerimle aramı bozdun" diyip sizi suçlayabilir. Bu hep böyle olmuştur.

sen niye kendini degersiz hissediyorsun? gercekden anlamadim.
görümcen sana küsmüs, esinin ablasida kardesinin kiz kardesine küstügü icin kardesine küsmüs. siz niye degersiz oldunuz bu durumda?
birakin konusmasin görümce sizinle. fazla bir kayibin olmasa gerek. 18 yasinda ergen seninle konussa ne konusmasa ne?
bana esinin tüm ailesi anormal geldi.
kücük görümce aliganlikda doktora yapmis
KV tarafci
büyük abla maydanoz olmaya yer aramis
esin yanar döner

biri digerinden ucuk

Kitap da okuyorum empati de kuruyorum.İletişime gelince bu sitede bana saldırı şeklinde yazan bayanların muhakkak surette ihtiyacı var.Sanki insanlara kötü bir şey yapmışım sanki görümcem onlarmış gibi...Görümcem bile bu kadarı değil.İletişim kanalından bahseden empatiden bahseden siz bana preMses diyip durmuşsunuz.Bu mu iletişim?Haksızsınız yazmak normal bir insan için yeterli oluyor yazmışsınız çünkü ben anormalim değil mi?Siz kendi iletişiminize bakın sonra beni eleştirin.Haksızsın demenin de uslubu adabı var.Bir insan derdini açıyorsa sen böylesin sen şöylesin diye saydırılmaz.İletişim demişken 'Sen şöylesin' gibi cümleler her zaman insanları kışkırtır ve tartışmaya sürükler.Ben sana öneriyorum kitap ve iletişim konusunu.O zaman belki buradaki yorumların normal olmadığını anlarsın.Ben de sabır taşı değilim.

Sevmiyorsaniz muhattap olmayın. Ayrica bir mesajinizda laf sokmalarina cevap versem neler olur yazmışsınız niye cevap vermeyesiniz ki? Ya size laf soktuğunda cevap vereceksiniz ya da hiç muhattap olmayın eşinizin kardeşiyle.

Siz kendinizce yorumluyor olabilirsiniz tabi ki sonuçta gelip bizle yaşamadınız yazıyla da her şeyi anlatsam roman olur.Biz görümcemle şakalaşırdık.O bana artisssstt bile derdi.Alınacağını en azından bu derece saygısızlaşacak kadar alınacağını düşünemedim.O konuda hatalı olsam bile bunu bana kızgın olarak bile olsa sorup öğrenebilirdi.Bana bunu mu demek istedin?diye.Ama o terbiyesizleşmeyi seçti.Onun yapısı sinirli olabilir ailesine bağırıp çağırabilir ama biz yeni tanışıyoruz ve ben bu tarz tepkilere alışkın değilim.Biz mesafe içinde büyüdük.Kardeşim de olmadığı için böyle tartışmalar laf sokmalar olmadı hayatımda.Kabullenemediğim şeylerden biri de bu.
Burada veya hiçbir yerde kocam kardeşiyle görüşmesin demedim.Yanlış hatırlıyorsunuz.
Ben eşime on kere de yüz kere de ara sor dedim olay bizim aramızda seni ilgilendirmez dedim sonunda da aradı zaten.Kendisi sen benim karımsın biraz saygı duymalı biri bana saygısızlık yapsa sen kızmaz mısın dedi sustum.
Eşim bana böyle bir şey diyemez çünkü ben aranı bozma suçlu ben olurum kötü gelin ben olurum desem de bu benim kendi iradem diyordu.
Benim takıldığım eşimin geçmişte hep seni tuttum karımı tutmadım diye beni aşağı çekmesiydi.Buradan bir kaç arkadaşla da yanlış düşündüğümü anlamış oldum.Yorumun için teşekkürler.

insanları gözümde fazla büyütüyorum sanırım.

Canım teşekkür ederim sağ ol

Tamam.

Bu kadar fazla hint filmi izlememeye ne dersiniz?İyi görmedim durumunuzu.

Benim sizinle ne problemim olabilir ki ?
Size duzgunce haksizsiniz deseler de kabul etmiyorsunuz , kiziyorsunuz, tartisiyorsunuz.
Ben size net,oz, art niyet olmaksizin dedim. Ona da laf soylediniz. Evet "premses" gibi davraniyorsunuz. Gorumce sizden ozur dileyecek, esiniz gorumcenizin gonlunu almayacak, siz sakanin ucunu kacirsaniz da insanlar bunu gormeyecek, sirf yasiniz yuzunden saygi goreceksiniz. Burdaki uslubunuza, insanlara hiddetle yazmaniza deginmiyorum bile.
Empati mi kuruyorsunuz gercekten ?
Mesela bu kadar insanin nahos buldugu sakaniza gorumcenizin alinmis olabilecegi, esinizin her ne olursa olsun kucuk kiz kardesiyle barismak isteyecegi, burdaki insanlarin sadece sizin dediklerinizden yola cikarak haksiz oldugunuz kanisina varabilecekleri gercegiyle empati kurdugunuz gibi mi ?

Eski konularına bakmamiz konusundaki tavsiyeni dinledim ve ulasabildiklerime göz attigimda kayınvalidem olarak belirttiğin kişinin eşinin üvey annesi olduğunu, kız kardeşin bu anneden doğma olduğunu,eşinin rahmetli annesinden kalma tarlanın satılıp bu kızın okul masraflarına harcandığını gördüm. Esin belli ki bu ailenin bir parçası olmak ve kabul görmek için herşeyi yapabilir ama senin bunlara ihtiyacın yok. Bu şartlarda olsam evime gelseler kapımı açarım ama evlerine gidip arayıp sormam bile ...

yani- birazcik :)
Yahu birak konusmasin- gercekden 18 yasinda bir ergenin lafinla sinirlerin nasil bozulur anlamadim.
hele esin- cok degisik. parmak kadar ergenin telefonlarda pesine düsüyor- gercekden komik. yani ortada bir olay olsa anlarim ama ufaklik alindi diye tüm aile harekete gecmis.
ben minik görümceye degilde diger aile bireylerine kizdim burdan.

anlamıştım biliyor musun?gerçekten bu tarz yorumları yazanların boş insanlar olduğunu anlamıştım
sen şimdi gerçekten burada sanaldan bir kızın bir sorusu için sınav tarihlerini mi araştırdın.geçmişime de inmişsin konularıma beni alt ettin dostum bütün kirli çamaşırlarım döküldü ! aferin

eee ne yaptın şuan?bir tanıtım mı :) herkes beni özgeçmişimle bilmiş oldu şuan herkes aydınlandı bravo

aileyi birbirine düşüren görümce . aralarında geçen olayı 7 düvele anlatıp milleti oğullarının üstüne göndermelerinin amacı ne ?

Konu sahibi kayınvalidesinin laf sokucu bir paylaşımını görünce görümcem anlatmıştır diye düşünüyor kesin değil yani burası o anlatmadan ben anlatayım eşime diyerek eşine anlatıyor olayı. Eşi de görümceyi arıyor ve tartışıyorlar. Yani görümce aralarında geçen olayı 7 düvele anlatmıyor

Boşum ne yapayım

Mesleki deformasyonum da bu benim

Yani her söylenenin önünü sonunu araştırmak yasa yönetmelik genelge idari işlem bulup dayanak aramak

Ne yaparsın bu da benim kusurum olsun görümcen de ben de merak kesmek değiliz

Benim yaşıma gelince umarım sen de böyle boş olursun geçim derdin vs olmaz kolayca buralarda takılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…