Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

h

Konu sahibi hukuk bitirmiş mi de hakimliğe hazırlanıyormuş? Orasını kaçırdım.

Eşinize acıdım. Biraz hoşgörülü olsanız. Takmasanız. Sizden küçükmüş mesafe koyun. Eşiniz hiç karışmamalı bence. O zaman görümce ile aranız düzelir.

Eski konularınıza baktım, daha aileye girer girmez kızı abisine kötülemişsiniz. Ergenlik çağındaki genç kızla yarışmaya çalışmışsınız. Kıskanmışsınız. Asla bir abla olarak yaklaşmaya çalışmamışsınız, sevmemişsiniz. Samimiyetsiz canım cicimlerle ancak eşinizin gözünüzü boyamayı başarmışsınız. Size ne ya kıza neden not atıyorsunuz? Her hareketiniz art niyetli, eşiniz hariç herkes olayların farkında. Umarım eşiniz kardeşiyle arasını düzeltir, siz de sadece kendi yuvanız ile ilgilenirsiniz.

Yani şimdi şunu okuduktan sonra size çok şey demek isterdim ama demeyeceğim tabi ki de. Madem büyük bir başarı göstererek idari hakimliği kazandığını söylüyorsunuz, artık yargı teşkilatında görev aldığınız mesleğinizin prestijine daha uygun cümleler sarf edin isterseniz. İibfliler idari hakimlikte hukukçuları sollamıyor, hiçbir iyi hukuk Fakültesi mezunu idari hakim olup iibf mezunları ile aynı kurulda yer almak istemez, öncelikle bunu söyleyeyim. Benim okulumdan mezun olup da idari hakimliğe başvuran 1 arkadaşım var onun da gerekçesi şu: “kebap iş ya hem doğuya tayin derdi de yok şimdi kim uğraşacak sulhle asliyeyle”. Geçen idare mahkemesinde açtığımız bir davada gelen kararı okuyunca gözlerim kanadı, mübaşir mi yazdı acaba bu kararı dedim. Kuruldakilere bir baktım hepsi iibf mezunu. Yapmayınız allah aşkına. Yapmayınız. Size kitaptaki hukuk bilgileri her halükarda yüklenir onda hiçbir sıkıntı yok zaten ama hukuk nosyonundan görüyorum ki malesef şu anda dahi çok uzaktasınız nitekim bu da sizin suçunuz değil. Ne de olsa size üniversite hayatınız boyunca yönetim nosyonu yüklendi.

Konu sahibi böyle ölmez, füze atın

beynine yazık eden ayan beyan ortada.
kocaman evli barklı, eğitimli insansınız.
18 yaşındaki kızla aşık atıyorsunuz.

fitne sokan, kin tutan, kıskanç, kötü ruhlu birisiniz. bunları üzerinize alınmıyor olmanız böyle olmadığınız anlamına gelmiyor. siz kendinizi haklı görmeye devam edin.

işin aslı geyiğe devam edip size inceden laf da sokabilirim, ama ciddi anlamda acıdım halinize.
umarım kendi hayatınız ve hayallerinizle ilgilenecek kadar seversiniz kendinizi.

o genç arkadaşım için de her şeyin en güzelini ve en iyisini diliyorum. çok sevildiği, çok mutlu, çok başarılı bir hayatı olur insallah.

Aynen, görümceye bende hayran kaldım. Biz daha tanımadan laflarına, tavırlarına illallah ettik, o zavallılarda ne yapsınlar uzaklaşmaya çalışıyorlar haklı olarak. Konu sahibi hiç demiyor ki aklın yolu bir, bunca insan aynı fikirdeyse bir bildikleri var.

Bu her zaman söylenmez mi her şey eşte biter diye.Bana saygı duyduracak ya da ben saygı duymuyorsam ailesine saygı duyduracak kişi o değil mi
Yoo siz bir yetişkinsiniz. Sınırlarınızı siz belirleyeceksiniz. Eşiniz yanınızda durduğunu belli edecek sadece. Eşiniz kararınız ne olursa olsun sana destek oluyorum mesajını size ve ailesine vermeli. Eşiniz bunu epey başarmış ama siz olması gerekenden fazla sertlik talep ediyorsunuz. Siz eşisiniz, yeni ailesi sizsiniz, ama evlilik birliğinde yeni bir aile kurmak için eski aileden feragat etmek gerekliliği yok.

Çok zor gerçekten çok üzüldüm eşine.
'Ben büyüğüm. Bana saygı gösterilsin. En çok ben bilirim' tavırlarından çıkarsanız daha rahat iletişim kurabilirsiniz.
18 yaşında olan birine ben büyüğüm tavrını takınırsanız ters teper.
Ayrıca sizden daha olgunca davranacaktır buna eminim.
Şımarıklıktan vazgeçin de mantığınızla olaya yaklaşın.

Siz görumceye o notu , sen hukuk okuyorsun ama bak ben iktisattan hakim oldum bile demek icin attiginiza suradaki cevaplarinizdan emin oldum.

Bir bilmislik havasinda attiginizi düşünüyorum.
Burada bile ayni tavirdasiniz.
Diğer konularinizi hatırlıyorum.
Genelde size haksizsin deniliyor kavga edip gidiyorsunuz.
Görumceyi kiskaniyor olabilir misiniz
Biraz sapkayi önünüze alip düşünün .

görümcemi kıskanıyorum diye konu açmış zaten geçmişte.

evet nasıl bir şaka yaptıysam aile birbirine düşmüş.eşim kardeşiyle düşman olsun diye uğraşıyorum ama beceremedim henüz.ne kadar zekisin çözdün olayı

Valla görümcen ne kadar da haklı :)

Allah yardım etsin onlara.

Aile faciası cıkmıs ,ablacm sen saka yapma belliki beceremiyyorsn.
Görumceyle ,eltiyle saka yapacak kıvama gelmenin sonu.Hic gerek yok böyle eksınlara

Geçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakın
Yahu o zaman neden aynı konunun devamını açıyorsunuz?
Oradan devam etseydiniz ya.
Hep ben hakimim şuyum buyum diyip duruyorsunuz.
Her fırsatta bir insanları aşağılama çabası, "kadın topluluğu işte yeaa" diyip üste çıkma çabası sürekli bir azarlama derdindesiniz.
Herkes size haksız diyorsa demek ki yanlış yaptığınız birşeyler var,iyi yorumları dikkate alacağınıza biraz eleştirileri de göz önünde bulundurun.
Sizi burada kimse tanımıyor,dolayısıyla objektif yorumlar yapılıyor,sizin anlatımınızla insanların yorumları şekilleniyor. Belki de siz kendinizi anlatamıyorsunuz ya da agresif tavırlar sergiliyorsunuz. Ama bir sorun var belli.

Geçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakın
Neden o zaman yeni konu açtınız?
Orada haksızsınız dedikleri için
Bir de bu konuda şansımı deneyeyim dediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…