Kendimi güçsüz hissediyorum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 2 senedir çocuğumuz olmadı doktora gittik eşimle hiç bi sorun yokmuş beklemek istemiyorsanız hemen aşılama ya da tüp bebek yapalım dedi buraya kadar tamm ama ben nedense çok güçsüz hissediyorum kendimi oturup ağlıyorum sürekli çocuk çok istyrum ama tedavi olacak manevi gücüm Yok normal de böle biri değilim ama nedense hiç doktora gidesim Yok nasılsa sorun yokmuş diyip boş boş oturuyorum umarım sorunumu anlatabildim ne yapayım ben şimdi bi akıl verin bana

Manevi gücünüz yoksa, normal yoldan da olması çok güç... En azından bir sorununuz yokmuş çok şükür.Eşiniz de tüp bebek yönetime olumlu bakıyorsa deneyin derim bişey kaybetmezsiniz...

Kac yasindasiniz? Eger gencseniz ozellikle de 20lerde ise oncelikle toparlanin, tibbi olarak da bir sorununuz yokmus, oturup aglamak yerine bu konuyu takinti yapmaktan vazgecin. Bir sure ilginizi farkli alanlara kaydirin, calisiyorsaniz isinize asilin, calismiyorsaniz bir hobi vs ama kafaniz bir sure dinlensin.
Yasiniz 34-35 civari ya da daha fazla ise beklemek yerine tup bebek deneyin. Ancak suan oturup uzulmenin kimseye faydasi yok. Harekete gecin :)

Insallah hayirlisiyla bi bebek nasip olur size de. Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Esiniz destek oluyo mu size bu konuda

29 yaşındayız çok saolun mesela hsg çekilecek anestezi almaktan korkuyorum bi daha uyanamam gibi gelio ne bilim saçma aslında ama işte çok güçsüzüm bu konularda

29 yaşındayız çok saolun mesela hsg çekilecek anestezi almaktan korkuyorum bi daha uyanamam gibi gelio ne bilim saçma aslında ama işte çok güçsüzüm bu konularda
Kendinize korkular yaratmayin, bir gunde kac kisi anestezi aliyor da sorunsuz operasyonlar tamamlaniyor, birakin gereken her turlu tetkik yapilsin.
Bence esinize de bir sure icin bu konuda konussun baskisi yapmayin. O da sizin gibi uzgundur ve cocuk sahibi olmak istiyordur.
Bir sure kari koca hamile kalma endisesinden uzak vakit ayirin kendinize. Bu arada da tahlil tetkik her seyi tamamlarsiniz.
Kisa surede anne olmaniz dilegiyle :)

Fiziki bir engel olmadigi halde cocuk olmuyorsa vakti gelmemistir. Hic acele etme akisina birak. Vakti gelince olur zaten. Tedaviye gerek yok.

Edit:Benim de birkac sene olmamisti. Beslenmene ve agiz sagligina dikkat etmeni onerebilirim.

Back
X