Kendimi güzel bulmuyorum, çok değersiz hissediyorum..

newlife10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
121
21
33
Çanakkale
Kendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Nasil bi sacmalamak bu allah askina.kendine nasil bi haksizlik yapiyosun.psikolojini bozmussun.2 yillik bi iliskin var.bu adam seninle babasinin hayrina beraber degil heralde.muhakkak her insan gibi seninde guzel olan,kusurlu olan yanlarin var.sen guzel yanlarini bulup yogunlas.boyunuda dert etme kendine.bodur tavuk her daim pilic:)

canım sen kaç yaşındasın ,kendinle barışık ol biraz, ozaman dahada güzelleşiceksin, sarkan birine sevgiliniz karşılık veriyorsa zaten sizin o erkeğin yanında ne işiniz var(bu kısmıda ayrıca tartışılır ama gerek yok), kendinle barışık ol,kusurlarını kabullen,bakımlı ol

leylayı görenler ... mecnuna sormuşlar... leyla leyla dediğin bumu diye... ona birde benim gözümden bakın demiş... güzel olan sevgili değildir ,sevgili olan güzeldir....gönül kimi severse güzel odur...
herkesin bir kusuru olur... şükredinki aklınızda bir kusur yok...

Bence kompleks yapıyorsun...Nice kısa boylular var afet boyla ya da burunla alakalı bir durum değil..

Bugunlerdede forumda habire kendimi begenmiyorum diye konular goruyorum...

Bo sükür etmesini bilmiyosunuz yani onca sakat insanlar var eli ayagi tutmayan insanlar , gormeyen insanlar siz tuturmussunuz yok boyum yok burnum.
Sen kendini begenmesen kimse begenmez malesef bu böyle.

Benim de boyum senle aynı burnum da kemerli ekstradan yüzümde sivilce izleri kaldı bu seneden sonra, saçlarım tam Allahlık ama senin gibi düşünmüyorum. Aynaya bakınca güzel değilim ama tatlıyım be diyip geçiyorum. Ayrıca sevgilin o kıza baksaydı 2 sene önce bakardı ama 2 senedir senle. İlla bir insana imreneceksen senden daha akıllı olanlara imrenebilirsin çünkü güzellik gelip geçici.

Bu vak'alar da bu aralar çok arttı,kendinizle barışın yoksa hayat nasıl geçer?

kendini bedenen değil bence ruhen yenile..
bu ne ya kuzeniyle çıkıyor ediyor sonra sana geliyor..
sen ilk kendine değer ver ve bence çok acil bir yardım al..

Guzelligin on para etmez bu bende ki ask olmazsa.

Demis eskilerrrrr.....

Hepiniz haklısınız kabul ediyorum herşeyi, psikolojimin bozuk olduğunu da kabul ediyorum.bu bahsettiğim kız 1.dereceden kuzeni değil, uzak bi akraba ama kuzen diye hitap ediyorlar.ortada aldatma durumu da yok aslında, 2 sene önce ilişkimiz daha tam oturmadığı zamanlarda olmuştu bu, aldatma değil, kız sevgilime sarkıyordu resmen, ben sevgilimi uyardığım halde kendini geri çekmedi.bu olaylardan sonra ayrıldık barıştık ama daha hiç tekrarlanmadı bu olay, beni sevdiğine eminim ama bu konu hep kafamı kurccalıyor eskide kalmasına rağmen..yaşım 19 bu arada

ya aslında olay şu senin kendinle sorunun var demek ki
seni ne değerli hissettriri önce bunu tespit et
Çünkü nitekim sevgilinin seni beğenmesi aslında seni değerli hissettirmiyor hissettirse sorun çıkmazdı demi
yanlış bağlantı kurmuşsun
eğer seni beğenmese zaten 2 sene beraber olmaz
o zaman seni ne değerli hissettirir kendine ? Çok iyi bir insan olmak mı, atıyorum çok kültürlü olmak mı, çok iyi pasta yemek yapmak mı...yoksa sadece kendin olduğun için mi değerlisin? Bunu biraz düşün derim :)

Sekerim, bence senin ozsaygiya acilen ihtiyacin var.

sevgilim de ona yüz vermişti resmen

Ben burda bittim zaten. Oteye beriye gozunun onunde y.vsayan adamla birlikte olarak kendine saygi duyamazsin zaten. Senin yerinde olsam

1. Bu herife tekmeyi koyarim, hem de iyice bagirip cagirip ne kadar asagilik bir insan oldugunu vurgularim. Gencecik kizsin, memlekette erkek kitligi mi var, bu saygisiz zirtoya mahkum musun?? Sen bu adamla oldukca aklina bu vaka gelecek ve ozguvenin zedelenecek. Sen bu iliskiden bir kurtul once, daha saygili insanlara yonel.

2. Derslerime egilirim, arkadas ortami daha cok yaparim, sosyallesirim, gezer tozarim.

Çok doğru söylüyosunuz, hep kendime kızıyorum isyan ediyorum diye, boyum kısa ama çok şükür hiççç bi sağlık problemim yok.bazen korkuyorum Allah yüzüme gözüme bi bela verir bişe olur diye.frenliyorum kendimi bunları düşünmemek için ama bazen de kendimi kaybediyorum, sürekli bunları düşünüyorum.burdaki yorumlar bana güç veriyor aslında, o yüzden konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…