Kendimi güzel bulmuyorum, çok değersiz hissediyorum..

Biliyorum çok haklısınız.ama ben şuan bunu ona söyleyip ayrılamam, bunu 2 yıl önce yapmam lazımdı.eğer aynı olay tekrar olursa o zaman kesinlikle ayrılırım.ama bu olayı hiç atamıycam içimden..

Sağol canım yorumun için.benim de yüzüm çok çirkin değil tatlı olduğumu söylerler ama burnum ve boyum yüzünden öyle özgüvensizimki..

Konu ile alakalı değil, Hırsızı avatarınızda ki bebek ne kadar tatlı ne kadar güzel maşallah ya bakmaya doyamadım..

Konu sahibi sana gelince Allaha şükretmelisin. 1,50 boyun olduğu için kızıyor üzülüyosun, hayatları boyunca tekerlekli sandalyeye, yatağa mahkum insanlar var. Sana bu kadar söylürum.

bu ne yaaaa,bütün çirkin kızlar bugün kk da..

ben çıkiim en iyisi..

Yaw 1.50 boyundakiler de çirkin diye bir eşy yok ki
kısa ama çok güzel bayanlar var

Güzel kardeşim Allah sağlıklı, uzun ömür versin, yoklukla, sevdiklerinle imtihan etmesin de, tek derdin burnundaki kemer, boyda ki kıssalık olsun...

Kuzenine sarkan sevgiliye de yol ver dicem de, pek gönlün olmaz sanırım.

Bak sekerim konuyu acarken yazdiklarini bir oku. Sen bunlari yazan bir insana saygi duyar misin? Ben duymam, duymadim da, o satirlari yazan insan bir zavalli. Bu adam sana deger vermedigi icin, cirkin oldugunu, sevilmeye layik olmadigini dusunuyorsun, bu yuzden baska kimseyi bulamam diye icten ice dusunuyorsun. Kendine deger vermedigin icin bu iliskiden fazlasina deger olmadigini dusunuyorsun, boylece bu dongu devam edip gidiyor.

Sen, gozunun onunde oteyle beriyle cilvelesen adamla olan bir kiza saygi duyabilir misin? Sen de duymazsin, bak zaten duymuyorsun da. Degersiz oldugun zirvasini kafandan atman gerekiyor ama bu dusunce kendi kendine gitmez, boyle olmadigini kendine kanitlaman gerekiyor. Saygi bedava degil, kazanilan bir sey, kendine olan saygini kazanmalisin. Sen, sana kiymet vermeyen birine mecbur hissettikce bence kendine saygi duyamayacaksin guzel kardesim.

Bu adam acikca seni sevmiyor, deger vermiyor. Seviyor deme, sevseydi bu y.vsakca davranislari sergilemezdi. Sevdiginde israr ediyorsan da, o zaman kisiliksiz ve kaypak bir insan, her durumda elle tutulur yani yok. Kendine saygi duymanla arandaki en buyuk engel bence bu iliski ve basina gelenler, sana ozel hissettirmeyen biriyle beraber olmak. Seni gercekten cok sevecek, el ustunde tutacak biriyle olmak varken , nasilsa cirkinim baskasini bulamam diye kendini bos yere bu iliskiye mahkum ediyorsun.

Gercekten ayrilma niyetin varsa, ille de gerekce gostermen gerekmiyor. Seninle olmak istemiyorum der, gecersin. Seni seviyorum ama asik olmadim dersin. Ya da seninle bir gelecek gormuyorum dersin.

Gönül kimi seviyorsa güzel O'dur. Ayrıca keşke minicik minyon bir kız olsaydım dediğim çok oldu. Bunlara üzüleceğinize hayatında siz varken kuzenine meyleden sevgilinizi düşünün bence

1- sizi başkasına kolaylıkla değişen biriyse sevgiliniz şutlayın gitsin çünkü varlığı özgüveninizin daha da yıkılmasına sebep olur..evlenmeyi de düşünmeyin öyle biriyle, hayatınız boyunca bu ezikliği atamazsınız yoksa..
2- siz birileri sizi sevince değerli hale gelmiceksiniz bunu asla unutmayın, insan ancak kendine değer verirse özgüveni artar ve insanlar da ona değer vermeye başlar..
3- özgüven sadece görüntüyle olmaz..karakteriniz, yaşam tarzınız, kendinize has sempatiniz görüntüden önce gelir ve gelmeli, o yüzden sizi bu yanlarınızla tercih eden insanlarla birlikte olun..nice güzeller vardır ama konuşmalarının 5. dakikasında sadece görüntüden ibaret olduklarını ıspatlarlar..
4- dış görünüş olarak beğenilen, uzun boylu sayılabilecek(1.67) ve aşk evliliği yapan biri olarak net bi şekilde size şunu söyleyim: "çirkin ama mutlu" olmayı tercih ederim..siz de mutluluğu hedef alın öncelikle..çünkü hepsi geçici..

dip not:bi çok insanın da aynı düşünceye sahip olduğundan eminim...

Canım takıldığın şeylere bak :) İlk olarak kendinle barışık olmayı dene. Kimse mükemmel değildir zaten. İkincisi sevgilini kuzeninden kıskanmak da ne ola ki? Daha saçma bir şey duymadım. Son olarak sevgiline ve kendine güvenmiyorsan neden hala bu ilişkiyi sürdürüyorsun? Bu soruları sor kendine. Hayat çok kısa....

Benim boy takıntım yok. Boyum 1.70 bana da yetiyor ama ben de senin gibi düşündüğm zamanlar oluyor. Ki herkes beni çok beğenmesine rağmen. Nişanlım gözümün içine bakıyor, bana dünyanın en güzeli gibi hissettiriyor, bütün arkadaşlarm çok güzel olduğumu söylüyor. Ama yok yok yok işte... özgüvenim yok. Sosyal fobim var hatta ben evden dışarı çıkamıyorum. Saçlarımı takıntı yapıyorum ben de. Uzunlar, sağlıklılar ama yok onları da beğenmiyorum :)) deliriyorum bazen.

İlerde evliliğimde sorun olmasn diye psikiyatriste gidiyorum ben. Bi ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi bakalım. Sana da öneririm bir doktorla bunları konuşmanı iyi geliyor...

Ama ben durup dururken kıskanmaya başlamadımki, kuzeni sevgilime sarktı ve sevgilim de kendini hiç geri çekmedi, bu olaylardan sonra başladı kıskançlığım tabi kız da benden güzel olduğu için acaip bi takıntı haline getirdim bu durumu..

Seviyor ben sevdiğinden eminim bu olayın üstünden 2 yıl geçti ama hala kaldıramıyorum düşündükçe..eğer tekrar buna benzer bi durumla karşılaşırsam direk ayrılıcam ciddiyim.ama şuan birden ayrılmaya, herşeyi bitirmeye hazır değilim.. Yazıklarınız için de çok teşekkürler gerçekten

Sağolun yazdıklarınız için.o hep evlilik lafını ediyor ama ben gerçekten bu adamla bir ömür geçiremem, bunu biliyorum farkındayım..sevdiğini hissettiriyor ama bazı konularda çok düşüncesiz.bana güzel olduğumu da söylüyor ama aynı zamanda kendimi değersiz de hissettiriyor, tabi bu durum benim özgüvensizliğimdenmi kaynaklanıyor bilmyorum bu kişi benim ilk sevgilim, çok merak ediyorum acaba beni kendime değerli hissettiricek biriyle karşılaşacakmıyım, ya da bu takıntılarım yüzünden her sevgilimde aynı şeylerimi yaşayacağım..

Sevdiğin insan dünya çirkini bir adam olsa ama sen sevsen..
Gözüne dünyanın en kıymetli adamı gibi gelir. Sen kendine hakettiğin değeri vermezsen kimseden bekleme. Kendine gelmek için sert bir darbe alma..
barış kendinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…