- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
ayy o kuzenin de saçını başını yolasım geldiAma ben durup dururken kıskanmaya başlamadımki, kuzeni sevgilime sarktı ve sevgilim de kendini hiç geri çekmedi, bu olaylardan sonra başladı kıskançlığımtabi kız da benden güzel olduğu için acaip bi takıntı haline getirdim bu durumu..
1.50 boyunda bir arkadaşım vardı öyle güzel de değil, ama üniversitede tüm erkekler onunla çıkmak isterdi. Kısa boyun da bir avantajı var; erkeklerde koruma içgüdüsünü artırıyormuş. Boyunun kısa olması dert değil bence.Kendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.
Aynen ben de yolmak istiyorum...ayy o kuzenin de saçını başını yolasım geldi
Kuzeninin asılmasına göz yuman sevgili... Öyyyk. Kusiciiim şimdi.
48 kiloyum.3-4kilo fazlam var, basenliyim.ama kilo versem de boyumu takmaya devam edicem biliyorum..Fazla kilonuz mu var,valla ben aldığım 15 kilodan sonra,kilolarımın üstüne kilo eklediğim için bu yaşımda kendimi çoook çirkin hissediyorum,önceden aynaya öpücükler atardım
Benim de boy kısa 1.60 ,boyla alakası yok ya benden kısa kızlar var,giyimi,kuşamı ,saçları falan gayet güzel yani,boya takılma derim,benim de boyum çok kısa ama herkes bakardı bana şimdi bu kilolardan sonra nerdeee
Yasinla alakalidir belli bi yasi gectikten sonra hic sallamiyorsun. zamanla kurtulursun bu dusuncelerinden Ajda Pekkan'in dedigi gibi ''vitrinine deil iklimine'' gelsin gelen :)Kendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.
Kilonuz kaç peki? Ve eşiniz sevgiliniz çevreniz vs. Laf sokuyormu bişe diyorlar m hiç bu konuda?Ben de 1.53 üm. Hiç de topuklu giymem.
Beğenen gelsin beğenmeyen gitsin modundaydım.
Bir de anlamadığım doğada bütün canlıların erkekleri süslenip püslenip dans edip dişileri cezbetmeye çalışır. Dişiler seçicidir yani. Çünkü yuvayı kuran yavru bakan da dişilerdir. Neden insanoğlunda tam tersi kadınlar kendilerini beğendirmeye çalışır anlamam...
Bırakın beğenen gelsin beğenmeyen gitsin.
46 kiloyum.Kilonuz kaç peki? Ve eşiniz sevgiliniz çevreniz vs. Laf sokuyormu bişe diyorlar m hiç bu konuda?
Gülüm bende 172 yim fakat yüzüm berbat kimsede beni bgenmez ama takmiyorum artik eskisi gibi. 2 yil boyunca birlikte ki demekki seni begeniyor seni. Hic sıkma canini begenmiyolarsa baska kapiyaKendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.
Teşekkür ederim evet çok büyük bi özgüven eksikliği var bende.giyinip süslensem, hoş gözüksem bile içimden" nası olsa kısayım, hiç bişe bunu değiştirmiyor" diyorum..sorun boyunun kısalığı değil, özgüven eksikliği. boyun uzun olsaydı bu sefer şuram şöyle buram böyle diyecektin. kendini herşeyinle olduğun gibi kabullenebilmelisin. bütün ve tamsın. bu bile öyle büyük bir nimet ki.. geçen bir programda türkiyenin 5. yüz nakli olan delikanlıyı izledim. birbaşkasından nakledilen yüzüyle yeniden doğmuş gibi mutluydu. ki nakledilen öyle normal bir yüz gibi durmuyor. ama o artık çekinmeden dışarı çıkabiliyorum diyordu. mutluluğunu kelimelerle ifade edemedi. sahip olduğumuz herşeyin kıymetini bilelim..
O çok ayrı bi durum evetBu durumda ben olsam boyumu degil, kuzeniyle fingirdeşen bir adamla nasil beraberim diye kafaya takardim.
Biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.
Biliyorum haklısınız.yaptığı kabul edilemez bişe ama ilişkimizin başlarındaydı.üstü kapandı gitti ama ben hala kaldıramıyorum, içimden atamıyorum.aynı olay tekrarlanırsa şuan tabiki affetmem..ama yine de kendime göre takıntılarım var dış görüntümle ilgili.kendimi hep onun kuzenleriyle arkadaşlarıyla kıyaslıyorum..psikolojim bozuldu artıkCok ozur dilerim de ve siz halen bu iliskiye devam edip kendimi begenmiyorum burnum kemerli diye dert mi ediyorsunuz.Bence sizin dert etmeniz gereken baska seyler var.Anlayamiyorum gercekten.Neden kendizi bu kadar kucuk goruyorsunuz.Neden bu durumu kabullendiginizi de hic anlamadim. Neyse siz dis gorunusunuzle ilgili bunalima girmeye devam edin halinize sukretmek varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?