Kendimi güzel bulmuyorum, çok değersiz hissediyorum..

Bence kendini bunun için üzme boşuna kendimden örnek vereyim sana ben 1.50 boyundayım eşim 1.72 aramızda epey boy farkı var ve ben bu konuda hiç bir zaman kendime kompleks yapmadım. Güzel çirkin konusuna gelince görünüşe hiç bir zaman önem vermedim. Makyajmış süsmüş hiç biriyle işim olmaz valla uğraşamam onlarla olay şu ki kendini kimseye beğendirmeye çalışma öncelikle kendi kendini beğen.. Ki güzellik insanın görünüşünde değil içindedir ve sevgilin bunu senden daha iyi görmüşki seni sevmiş iki yıl sevmediği beğenmediği bir insanın yanında bulunmazdı yoksa değil mi?.. Kendine haksızlık etme üzme kendini bu tip şeyler için. Kendine herseyden herkezden önce değer ver. Canını bu tip şeyler için üzme sakın benim nacizane tavsiyem.. :)

Minyon tiptesin işte ne güzel geç yaşlanırsın avantajlarını düşün biraz ,istediğin topukluyu giyersin , kilo alsan sırıtmazsın vs takıntı yapma,kendinle barışık olursan emin ol daha da güzelleşirsin .

ay bende şişkoyum n var :) "kadının kalcalısı, etime dolgunum, kemiklerim iri, ama yüzüm güzel, amaan sağlık olsun" larla mutlu oluyorum. Adriana limanın aldatıldığı şu dünyada güzelliğin değil ahlakın önemli olduğunu unutmayalım hanımlar :)

Aslında tam tersi, kilo alınca hemen sırıtıyor kısa boylularda ve nefret etmeme rağmen çoğunlukla topuklu giyiyorum, ayaklarım kopuyor artık..yine de teşekkürler ilgilenip yazdığınız için

Sağolun yorumunuz için.bu arada kilonuz kaç? Ben 48 kiloyum ama basenlerin kocaman ve selülitlerim var

Bence çok güzel bi kızsın çok gençsin çirkin olsan zaten sevgilin olmazdı... Ayrıca kimse akrabası ile çıkmaz ama birbirlerini severler kan çeker samimiyet ondandır. Sendeki de kıskançlık olmuş. Yaşın büyüdükçe geçer bu kompleksin. hayat çok zor boyunu uzatmak kolaylaştırmayacak hayatı..

Sağolun yorumunuz için.bu arada kilonuz kaç? Ben 48 kiloyum ama basenlerin kocaman ve selülitlerim var

Hamile kalmadan önce 40-43 arasıydım tabi şuanda 54 oldum O kadar zayıftım ki üzerime hiç birşey olmuyordu çok rahatsız edici bir durumdu.. Minyonluğun en kötü olayı küçük görünmek şuan hamile olmama rağmen hala küçük görünüyorum ve sokakta insanlar çok kötü bakıyorlar 16-17 yaşlarında görünüyorum bide üstüne hamile olunca arkamdan konuşanlar bile oluyor oysaki 25 yaşındayım düşün durumu ama takmıyorum ben , bu konuda rahatım ben beni biliyorum çünkü :)

sorun tipiniz degil, sevgilinizin o kuzenden hoslanması bence...

bu arada sizle benzer ozelliklere sahibiz, fakat ozguvenimi sevgilimin begendigi bir kadın dahi sarsamaz ikinize de gule gule der yeni aşklara yelken acarım

ayrıca bir kadını ukalalıga kacmadan dik durusu ve kendinden eminligi kadar cekici yapan birsey yok bence, simdiye kadar yakın arkadaslarımın da aşık oldugu kadınların ortak noktası hep buydu

Merhaba okuduklarım karşısında oldukça büyük bir üzüntü duydum. Bir insan kendini değersiz hissederse acaba karşısındakilerden değer beklemesi ne derece inandırıcı ve mantıklı olur ki? Güzellik herkes için göreceli bir kavramken sence de kendine çok keskin yaklaşmıyor musun? Erkek arkadaşım kuzenine yüz verdi yazmışsın ama nihayetinde seninleymiş eh o zaman onda olmayıp sende olan bir güzellik görmüş değil mi.. Boy konusunda bu kadar takıntılıysan topuklu ayakkabı kullanmayı dene. Her şeyden önce sen kendini sev ve kendine değer ver ki başkaları da sana bu şekilde yaklaşsın. Allah'ım ne güzel bize iki el iki ayak vermiş bir akıl vermiş buraya yazıyoruz düşüncelerimizi beyan ediyoruz. Bunlara şükretmeyi öğren..

canım sen bence kendine takacağına sevgilini düşün kuzenin ona sarkıyo o da göz yumuyo falan. buna odaklan ve iyice tart sence normal mi bu durum???

boyu uzun olanlarda bazen sorun yaşabiliyor canım.benim boyum 1.80.kayınvalidem sürekli herkesin içinde kavak ağacı derdi bana.halbuki boyumdan kilomdan memnunum ama nedense uğraşırdı.bi ara gerçekten kafayı takmıştım neden uzunum keşke biraz kısa olsaydım diye.sırf kayınvalidenin yorumları yüzünden!herkes beğenirdi ama bi tek o beğenmez çok kötü laflar sokardı.sonra dedim neler düşünüyorum ben..günahı onun ben Allaha şükür etmeliyim.sağlıklıyım çünkü..sende sağlığına şükür et ve bütün sacmalıkları kafandan at.

canım sen bence kendine takacağına sevgilini düşün kuzenin ona sarkıyo o da göz yumuyo falan. buna odaklan ve iyice tart sence normal mi bu durum???
Tabiki de normal değil zaten söylüyorum ya.ama bu olay 2 sene önce olan bişey ve daha sonra tekrarlanmadı.tekrar olsa ayrılırım şuan.Allah korusun inşallah yaşaman aynı şeyi yine

Neden onlarla kendiniz de kiyaslama yapiyorsunuz. Herkesin guzel bir yani var.hic kimse cirkin degil.iyiki siz soyluyosunuz iliskinin basinda normalde ask daha taze olmaz mi?nasil bunu yapabiliyor.simdi de yapmayacaginin garantisini de hic veremezsiniz.Ayrica bu kiyaslama erkek arkadasinizin size bir davranis ya da bir cumlesiyle de baslamis olabilir.Kiyaslamak icin birseyler olmus olmali ki zaten basinda olmus biseyler. Sizi seven insan sizi siz oldugunuz icin sevmeli.yok boyum kisa yok burnum kemerli hic alakasi yok.Seven insan senin kendi sevmedigin yerlerini gormez bile..

Tabiki de normal değil zaten söylüyorum ya.ama bu olay 2 sene önce olan bişey ve daha sonra tekrarlanmadı.tekrar olsa ayrılırım şuan.Allah korusun inşallah yaşaman aynı şeyi yine

inşallah... ama lütfen kendini sev ve kendine güven. değiştirebileceğin şeyleri değiştirmeye ve gelişme çalış ama değiştiremeyeceğin özelliklerini de kabullen hatta şükret. başkalarına bakarsak hepimiz birilerinden güzeliz ve hepimiz birilerinden çirkiniz. unutma güzelin de güzeli var, çirkinin de çirkini var... boyun kısaysa rahat rahat topuklu giyebilirsin mesela... bunlara odaklan, kendini bu tür şeyler için üzme çünkü senin elinde olan birşey değil...

Benim gorumcemin de boyu cok kisadir. Ve de cok zayiftir. Ama kendini nasil simartir anlatamam. Sanirsin kleopatra :)

Yani demem o ki, ne boyunda problem var ne tipinde. Sen kendine kusmussun.
bunu hiic kendine dert etme.
Gec aynanin karsisina de ki fistik gibisin
var mi benden guzeli!
Kendini simart.
Gercekten bunu yap faydasini goreceksin.

Not: denenmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…