Minyon tiptesin işte ne güzel geç yaşlanırsın avantajlarını düşün biraz ,istediğin topukluyu giyersin , kilo alsan sırıtmazsın vs takıntı yapma,kendinle barışık olursan emin ol daha da güzelleşirsin .Kendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.
Aslında tam tersi, kilo alınca hemen sırıtıyor kısa boylulardaMinyon tiptesin işte ne güzel geç yaşlanırsın avantajlarını düşün biraz ,istediğin topukluyu giyersin , kilo alsan sırıtmazsın vs takıntı yapma,kendinle barışık olursan emin ol daha da güzelleşirsin .
Sağolun yorumunuz için.bu arada kilonuz kaç? Ben 48 kiloyum ama basenlerin kocaman ve selülitlerim varBence kendini bunun için üzme boşuna kendimden örnek vereyim sana ben 1.50 boyundayım eşim 1.72 aramızda epey boy farkı var ve ben bu konuda hiç bir zaman kendime kompleks yapmadım. Güzel çirkin konusuna gelince görünüşe hiç bir zaman önem vermedim. Makyajmış süsmüş hiç biriyle işim olmaz valla uğraşamam onlarlaolay şu ki kendini kimseye beğendirmeye çalışma öncelikle kendi kendini beğen.. Ki güzellik insanın görünüşünde değil içindedir ve sevgilin bunu senden daha iyi görmüşki seni sevmiş iki yıl sevmediği beğenmediği bir insanın yanında bulunmazdı yoksa değil mi?.. Kendine haksızlık etme üzme kendini bu tip şeyler için. Kendine herseyden herkezden önce değer ver. Canını bu tip şeyler için üzme sakın benim nacizane tavsiyem.. :)
Bence çok güzel bi kızsın çok gençsin çirkin olsan zaten sevgilin olmazdı... Ayrıca kimse akrabası ile çıkmaz ama birbirlerini severler kan çeker samimiyet ondandır. Sendeki de kıskançlık olmuş. Yaşın büyüdükçe geçer bu kompleksin. hayat çok zor boyunu uzatmak kolaylaştırmayacak hayatı..Hepiniz haklısınız kabul ediyorum herşeyi, psikolojimin bozuk olduğunu da kabul ediyorum.bu bahsettiğim kız 1.dereceden kuzeni değil, uzak bi akraba ama kuzen diye hitap ediyorlar.ortada aldatma durumu da yok aslında, 2 sene önce ilişkimiz daha tam oturmadığı zamanlarda olmuştu bu, aldatma değil, kız sevgilime sarkıyordu resmen, ben sevgilimi uyardığım halde kendini geri çekmedi.bu olaylardan sonra ayrıldık barıştık ama daha hiç tekrarlanmadı bu olay, beni sevdiğine eminim ama bu konu hep kafamı kurccalıyor eskide kalmasına rağmen..yaşım 19 bu arada
Sağolun yorumunuz için.bu arada kilonuz kaç? Ben 48 kiloyum ama basenlerin kocaman ve selülitlerim var
Kendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.
Tabiki de normal değil zaten söylüyorum ya.ama bu olay 2 sene önce olan bişey ve daha sonra tekrarlanmadı.tekrar olsa ayrılırım şuan.Allah korusun inşallah yaşaman aynı şeyi yinecanım sen bence kendine takacağına sevgilini düşün kuzenin ona sarkıyo o da göz yumuyo falan. buna odaklan ve iyice tart sence normal mi bu durum???
Neden onlarla kendiniz de kiyaslama yapiyorsunuz. Herkesin guzel bir yani var.hic kimse cirkin degil.iyiki siz soyluyosunuz iliskinin basinda normalde ask daha taze olmaz mi?nasil bunu yapabiliyor.simdi de yapmayacaginin garantisini de hic veremezsiniz.Ayrica bu kiyaslama erkek arkadasinizin size bir davranis ya da bir cumlesiyle de baslamis olabilir.Kiyaslamak icin birseyler olmus olmali ki zaten basinda olmus biseyler. Sizi seven insan sizi siz oldugunuz icin sevmeli.yok boyum kisa yok burnum kemerli hic alakasi yok.Seven insan senin kendi sevmedigin yerlerini gormez bile..Biliyorum haklısınız.yaptığı kabul edilemez bişe ama ilişkimizin başlarındaydı.üstü kapandı gitti ama ben hala kaldıramıyorum, içimden atamıyorum.aynı olay tekrarlanırsa şuan tabiki affetmem..ama yine de kendime göre takıntılarım var dış görüntümle ilgili.kendimi hep onun kuzenleriyle arkadaşlarıyla kıyaslıyorum..psikolojim bozuldu artık
Tabiki de normal değil zaten söylüyorum ya.ama bu olay 2 sene önce olan bişey ve daha sonra tekrarlanmadı.tekrar olsa ayrılırım şuan.Allah korusun inşallah yaşaman aynı şeyi yine
neden konuyu guncelleme ihtiyaci duydun :)..................
Bu konuda hala moralim bozuk ve sizlerden bişeyler duymaya ihtiyacım var çünküneden konuyu guncelleme ihtiyaci duydun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?