genç değil çocuk. Ne bakimi yapsin ki?daha çok gençsiniz yüzünüz oturur. dişlerinizi gösterebilirsiniz tel taktırabilirsiniz. Sivilceler de tedavi edilebilir. gözaltları ve çizgilerin normal olduğunu düşünüyorum büyütüyorsunuzdur belki de insana en ufak şey batıyor bazen. Başkalarıyla da kendinizi kıyaslamayın daha genceciksin çoğu estetikli o beğendiklerinizin. bakım falan yapın dediğim gibi yüzünüz oturur. Spor falan yapın.
Arkadaşlar 14 yaşındayım gülme çizgilerim çok belirgin,göz altlarım çok koyu, sırtım-kollarım sivilce dolu ve alnımda aynı şekilde burnum derseniz kemerli burnum var, dişlerim ayrık sürekli kendimi güzel hissetmeye çalışsam başka kızları görüyorum özgüvenim alt üst oluyor ne yapabilirim bu durumun geçmesi için,aynaya bakınca nasıl güzel gözükebilirim???
genç değil çocuk. Ne bakimi yapsin ki?
Senin yaşında kızım varArkadaşlar 14 yaşındayım gülme çizgilerim çok belirgin,göz altlarım çok koyu, sırtım-kollarım sivilce dolu ve alnımda aynı şekilde burnum derseniz kemerli burnum var, dişlerim ayrık sürekli kendimi güzel hissetmeye çalışsam başka kızları görüyorum özgüvenim alt üst oluyor ne yapabilirim bu durumun geçmesi için,aynaya bakınca nasıl güzel gözükebilirim???
Cocuk bence. Bakimi okur simdi sonra gider yüzüne limon surer. Maddi olarak erisemez ise okudugu sacma tarifleri yapip daha da berbat eder. Bilemedim.14 yaş genç aslinda çocuk mu ki? 30 yasimdayim, ben 14 yaşındayken cilt bakım ürünleri kullanıyordum. Yıkama köpüğu, tonik, krem. Sivilceli bir ciltte özellikle öyle suyla yıkadım gectim olmuyor, yine sivilcelerim oluyordu tabi ki ergenlik sonuçta ama daha yatiştiriyordu en azından.
Bakımdan kastım nemlendirme, geceleri makyaj yapıyorsa (ki şuan o yaşlardaki gençler yapıyor) makyajı güzel temizleme. Vücudundaki sivilceler için peeling yapabilir, kremler sürebilir vs. bu kız bu mesajı buraya yazabildiğine göre bu olgunluktadır bence.genç değil çocuk. Ne bakimi yapsin ki?
Keşke senin yaşinda olsam da böyle derdim olsun .ergenlik zamaninda düşünceler bakişlar degişik oluyor şuan ergen oglum var suratinda sivilceler var diye evdeki aynalari kaldiriyordu .yeşil gözlü kumral bir oglum var ve yakisikli oda tutturdu hic yakişikli degilim diye .aynisini onada diyorum .emin ol ergenligin bitsin cok güzel kiz olucan.belki oylesindir .kalbin güzel olsun boşverArkadaşlar 14 yaşındayım gülme çizgilerim çok belirgin,göz altlarım çok koyu, sırtım-kollarım sivilce dolu ve alnımda aynı şekilde burnum derseniz kemerli burnum var, dişlerim ayrık sürekli kendimi güzel hissetmeye çalışsam başka kızları görüyorum özgüvenim alt üst oluyor ne yapabilirim bu durumun geçmesi için,aynaya bakınca nasıl güzel gözükebilirim???
Ne kadar ilgili bir annesiniz, yerinde müdahalelerle kızınıza yardımcı oluyorsunuz, benim de kendimi beğenmediğim yerler vardi,annem güzelsin önemli olan sağlık vs. diye geçiştirirdi. 22 yaşında taktırdım mesela, çok geç oldu.Gerçekten kızınız çok şanslıSenin yaşında kızım var
Dişlerini beğenmiyordu araları seyrek diyordu tel taktırdık yeni, sanırım 1-1,5 sene sonra inci gibi olacak dişleri
Sivilceleri için cilt dr una gittik sabah akşam yüzünü temizlemesi için jel ve sivilceler için krem verdi, kısa sürede faydasını gördü
Saçları çok gür, gittik hafif kestirip ara makas atırdık. Düzleştiriciyle şekil veriyor.
Ergenlikle birlikte kilo aldı, diyetisyen eşliğinde beslenme ve spor programı ile birkaç aydır bayağı zayıfladı ve forma girdi
Crop giymek istiyordu, geçen gittik crop şort ne isterse aldık
Yavaş yavaş kendini beğenmeye başladı ve özgüveni yerine geldi
Sende annen ile paylaş sıkıntılarını birlikte çözüm bulun
Başka kızlarla kendini kıyaslayıp kendini mutsız etme, kendi içindeki güzelliği dışarı çıkarmak için adımlar at
14 yaşındaArkadaşlar 14 yaşındayım gülme çizgilerim çok belirgin,göz altlarım çok koyu, sırtım-kollarım sivilce dolu ve alnımda aynı şekilde burnum derseniz kemerli burnum var, dişlerim ayrık sürekli kendimi güzel hissetmeye çalışsam başka kızları görüyorum özgüvenim alt üst oluyor ne yapabilirim bu durumun geçmesi için,aynaya bakınca nasıl güzel gözükebilirim???
Ya ne güzelsiniz. Benim annem bıyıklarımı bile gözükmüyor diye geçiştirirdiSenin yaşında kızım var
Dişlerini beğenmiyordu araları seyrek diyordu tel taktırdık yeni, sanırım 1-1,5 sene sonra inci gibi olacak dişleri
Sivilceleri için cilt dr una gittik sabah akşam yüzünü temizlemesi için jel ve sivilceler için krem verdi, kısa sürede faydasını gördü
Saçları çok gür, gittik hafif kestirip ara makas atırdık. Düzleştiriciyle şekil veriyor.
Ergenlikle birlikte kilo aldı, diyetisyen eşliğinde beslenme ve spor programı ile birkaç aydır bayağı zayıfladı ve forma girdi
Crop giymek istiyordu, geçen gittik crop şort ne isterse aldık
Yavaş yavaş kendini beğenmeye başladı ve özgüveni yerine geldi
Sende annen ile paylaş sıkıntılarını birlikte çözüm bulun
Başka kızlarla kendini kıyaslayıp kendini mutsız etme, kendi içindeki güzelliği dışarı çıkarmak için adımlar at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?