Kendimi güzel bulmuyorum

Aynen, şuan okurken KK da hiç tanımadığım birileri takılma dediler iyi bari takılmayayım ne yalandan dert ettiysem demiştir
Sanki çocuğa git burnunu yaptır diyen olmuş gibi tavırlar.
Dişlerinden memnun değilse giderler dr.a gerek duyarsa tel önerir zaten, amannn napcan ya büyüdükçe düzelir dencek birşey değilki
Sivilcelerde öyle, düzenli bakımını yaptığı zaman yüzü temizlencek sivilceler azalacak, neden bu öğütü vermek yerine mankenmi olacan nedir yani diye yorum yapılıyor? Tamamen empatiden uzak.
Bunlar düzeldiği zaman çocuk kendini zaten otomatikmen daha iyi hissedecek hayatdan daha çok keyif alacak.

benim lafım kimseye değilki ,tavsiyelere de değil ,benim tavsiyeme laf edene,çocuklara evet şu kremi kullan demek kadar kendilerini şartsız sevebilmelerine yönelik de nasihatler verilmeli,en elzemi de bu ,haa evet manken mi olacaksın kısmına takılmanın konuyu saptırmaktan başka bir işe yaramadığı aşikar,orada ironi var,anlamak isteyen anlamıştır zaten,vaktimi buna harcayamam, şimdi şu da var bazen bazı şeyler tokat gibi çarpar,çarpma etkisi sert olur ama ders almak için bazen gerekir,ayrıca burada krem sür denilince gidip sürecek mi sanıyorsunuz,çocuğun benlik algısı zayıflamış,ona o şekilde yorum yapın,konu uzamasın hakeza desteğe ihtiyacı var.

13 yaşında başladık, ve inanılmaz faydası oldu.
Ya yanlış biliyor olmayayım ama 18 yaşından önce önerilmiyordu sanırım hormonları dengesiz olduğu için tekrar tüylenme yapabilir yani etkisi olmaz diyorlardı

Yüzünüz için yüz yogası yapın youtube da bununla ilgili videolar var, sivilceleriniz yediklerinizle alakalı olabilir ergenlik döneminde yediğiniz içtiğinize dikkat etmeniz gerekiyor, aşırı yağlı ve asitli abur cuburlardan uzak durun mesela cips kola gibi, fıstık gibi yağlı çerezlerden de kaçının, sebze meyve ağırlıklı beslenin bol bol su tüketin, günlük cilt temizliğinizi yapın, dişleriniz için diş hekimine gidin hekim gerek görürse tel takar, diş teli dişleri ve çene yapısını düzeltiyor, burun için şimdilik çok erken ama sizi rahatsız ediyorsa 18 yaş sonrası estetik düşünürsünüz lazer epilasyon da aynı şekilde.

Ya yanlış biliyor olmayayım ama 18 yaşından önce önerilmiyordu sanırım hormonları dengesiz olduğu için tekrar tüylenme yapabilir yani etkisi olmaz diyorlardı
Faydası olmaz değil bitmesi uzun sürer deniyor tatlım.
Kadınların hormonları hiç bir zaman stabil değilki, hamilelik, doğum vs de tekrar tüylenmeye neden olabiliyor. Tekrar yaptırır ozamanda, yapacak birşey yok.
Biz kızımda bu yolu tercih ettik, dediğim gibi yüzücü kendisi ve suya gir çık daha çabuk uzuyordu tüyleri. Şuan bayağı rahat seans araları 6-8 hafta arası ve inanılmaz azaldı bacakları, kol altı hemen hemen hiç çıkmıyor. Diğer türlü 3-4 haftada mutlaka ağdaya gidiyorduk ve azalma hiç olmamıştı.

Daha çocuksun onlar gülme çizgisi değil cildin kurudur. Sivilcelerin için cildiyeye gideceksin doktorun tavsiye ettiği cilt bakım ürünleri ile sivilce ve senin kırışıklık sandığın kuruluk problemin gider , dişlerin için ortodontiste gideceksin.

Peki kızınıza hangi lazer türünü yaptırdınız acaba

Senin yaşında olmak için neler neler vermezdim. Tek bir saniye düşünmezdim şu an.

En güzel yaştasın Allah'immm 14 ne güzelsin yaaaa akneler yaşına bağlı geçecek elma sirkesini birebir sulandırıp bir pamukla sil
Dişlerin için ortodontist diş hekimine git spora başla kitap oku müzik dinle ne guzelsindir sennnn

Bh yaslarda boyle hissetmen normal
Ablalarinin yorumlarda bahsettigi gibi zamanla guzelleseceksin
Sen kitap oku gez , kendininyetistir bir hobi edin
Yirmili yaslara geldihinde bu hislerine gulup gececeksin

14 yaşında olan birinin yüz hatları oturmamistir zaten.
Öğrenci dedikoduları,akranlarinin anlamsız bir bicimde konuşması üzüyor muhtemelen seni.
Hiç takma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…