Kendimi güzel hissetmiyorum.. :/

Ocenia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
6
0
6
35
Kırklareli
Merhaba öncelikle.
Kendimi bir türlü güzel hissetmiyorum.Dert değil pek ama benim psikolojim bozulmaya başladı iyice Boyum 1.65 kilom 50 yani boyum ve kilom orantılı.Önceden saçlarım uzundu, çok güzellerdi fakat yaklaşık 8 ay önce çok kısa kestirmiştim.Saç küsmesi gibi bir şey varmış ben pek bilmiyorum ama o zamandan beri taş çatlasa 3 cm uzamışlardır..Önceki resimlerime bakınca ağlayasım geliyor, moralim bozuluyor hemde çok bunun dışında ne kadar uğraşsam da çekici/güzel olduğumu düşünmüyorum.Çevremdeki kadınlara bakınca içim burkuluyor hep. Tırnaklarım ve saçlarım anormal biçimde uzamıyorlar.Protein eksikliğindendir diye yumurta ve süt ürünlerini tüketmeye dikkat ediyorum fakat nafile.Zaten ne makyaj yapmayı bilirim, ne de güzel giyinmesini..Erkek arkadaşım oldukça yakışıklı fakat kendimi onun yanına yakıştıramıyorum komplekse girdim iyice.Aynalara bakmaktan çekiniyorum, artık saçımı bile tarayasım gelmiyor.Ne yapmalıyım, benim için tavsiyeleriniz nedir? Çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

canım yasın kaç bilmiyorum ama maddi durumun elveriyosa bi güzel salonuna git saçını hoş bi renge.boyat, manikür yaptır makyajınıda yaptır devamı gelir sen beğenirsen kendini daha çok dikkat edersin maykyajına saçına falan
bide youtube da makyaj teknik videoları oluyo izle bişeyler kaparsın mutlaka
ayrıca kısa saç çok modern ve havalı hele çene hizasındaki saça maşa acayip iyi oluyo
dene bence bunları

boyunda fiziğinde gayet yerindeymiş niye bukadar dert ettinki sen bunları.öncelikle güzel ve çekici olmak için illaki uzun saç tırnak gerekmez.kısa saçlarını düzleştiricin varsa düzleştir sonra önlerden birer tutamını geriye doğru kıvır çok hoş duruyor kısa saçta.yine kısa tırnağa en çok yakışan french tir onunda kolay yapımının videoları var nette ordan bak öğren hem tırnakların hep bakımlı görünür hemde çekicilik katar yine koyu renk ojeler kısa tırnakta çok güzel duruyor sihay kırmızı vb.makyaj konusundada cildinin fondotene ihtiyacı yoksa kullanma onun yerine normal yada hafif renkli bi nemlendirici sür cildini canlandırmak için cilt tonuna uyan bi allık mutlaka sür bol rimel ve hafif bi parlatıcı rujla tamamla.kıyafet konusundada bukombin.com a bi göz at kombin fikirleri edin aksesuar kullanmaya özen göster.bu söylediklerim seni gayet güzel ve çekici bi bayan yapmaya yeter.ötesinide dert etme insan dönem dönem kendini böyle hissedebilir canım üzülme.umarım yardımcı olabilmişimdir.

kısa saç çok modern fakat, benim yüzüm aşırı yuvarlak ve tombul göründüğünden çok kötü duruyor.. geçen gün zaten saç boyası almıştım bakır kahve, fakat tutmadı olmadı ben mi yapamadım bilmiyorum..Bu arada öğrenciyim ve ailemin gönderdiği para malesef kısıtlı

canım bir kere dediğin gibi güzel olmasaydın yakısıklı bir erkek arkadasın olmazdı herhalde değil mi? sen kendini begenmiyorsun ama begenen bir adam var. ya hem kendini begenmeyip bir de yalnız olsaydın ? :)

bu bahsettiğin sey dönem dönem hepimize olur. sahsen bu ara ben de pek farklı değilim, saçlarım uzadı bi değişiklik istiyorum ama karrar veremiyorum.

saçlarının uzamasını istiyorsan da çeşitli maskelerle bunu basarabilirsin. ben mesela 1 hafta kadar önce, tresan şampuana 10-15 doğum kontrol hapını toz haline getirerek karıştırdım onu uyguluyorum buradan öğrenmiştim dr tavsiyesiymiş, 1haftada bile farketti saçımı her yıkadığımda avuç avuc dökülürdü 2 tanecik döküldü sadece. bu yöntem uzamasına da yardımcı oluyormus

tırnakların için de uzamıyorlarsa yine vardır böyle doğal yöntemler ama kısa olmaları bence daha güze daha temiz bir görünt veriyor ki erkeklerin geneli kısa sever, illa uzun istiyorsan da watsonsdan frenchli görünen takma tırnaklardan al ben ara ara öyle yapıyorum.

çok teşekkür ederim, söylediklerinizi uygulayacağım fakat bende french oje sürecek kadar bile tırnak yok maalesef. Tırnak yeme gibi bir alışkanlığım olmamasına rağmen şu yaşıma kadar hiç tırnaklarımı uzatamadım. Ben tırnak kıyafetten ziyade saçıma taktım sanırım.Dediğim gibi yüzüm çok yuvarlak ve tombul görünüyor, saçlarımda çok kısa olunca haliyle ortaya kötü bir görüntü çıktı

saçların ne renk?

bu arada bahsettiğiniz doğum kontrol hapları ne kadar acaba?

şampuanın içine çam terebentin karıştır bak nasıl farkedicek ayda 3 cm uzuyor saçlar benimde çok zor uzayan saçlarım var hatta bu yaşıma kadar hiç uzun saçım olmamıştır bunu kullandığımdan beri çok güzel uzuyor.denemekle bişey kaybetmezsin.aktarlardan 5 6 tlye falan bulabilirsin.birde saç uzatma yöntemleriyle ilgili topik var burda oraya bi göz at.

Son düzenleme:

canım saçına hacim ver,dalgalı yap jöle sür
saç ne kadar hacimliyse yüz okadar ince duruyo,ayrıca elmacık kemiklerinin hafif alt tarafına allık sür
tırnaklara gelince geceleri zeytin yağı ile tırnaklarına masaj yap bi pamuğa bol limon sık tirnaklarini oje çıkarır gibi ovala o pamukla
faydasını görürsün canım

çok iğrenç gelebilir kulağa ama bi kaç gün önce sığır iliğiyle yapılan bakımdan bahsediyorlardı bi topikte saçı uzatıyomuş ayrıca dökülen saçlarıda çıkartıyormuş bilgin olsun

sac kusmesi nedirki? olsa olsa cok islem uygulanan sacin yipranmasi gibi birseydir. sac sık sık kesilirse ve boyamadan dinlendirilirse daha saglıklı olur bence. ben senelerdir sacimi acik renge boyattim ve de cogu zaman uzundu. sonra aman sıkıldım boyamaktan kisacik kestirdim kendi renginide bozmadim bir daha. simdi cok memnunum halimden masallah. tabi hamilelikten dolayi vitamin ilaclari kullandim. onunda etkisi vardir saclarimin daha saglikli olmasinda. diyecegim suki guzel beslen, her zaman dogal olani tercih et kimyasal urunlere cok sarilma. spor yapmaya calis imkanin varsa. bak nasil guzellesiyorsun. :)

güzel degilsin ve yakisikli sevgilinden bahsediyorsun
hmmm sadece sevgilim diyebilirdin bahsederken
yani aslinda guzelsin ama bunu burdanda mi duymak istedin anlamadim

yazdiklarindan anladigim kadariyla imaj degisikligine ihtiyacin var
baska sey degil

Keşke bende yuvarlak yüzlü olsam da tek saçım kısa olsaydı . Uzun yzülü olmakmdaha kötü yuvarlak yğzlğler daha sempatik oluyo. Kilon az zaten kilolu görünürüm diye kendini üzmene gerek yok

Bir güzwl kendine Bakım yaptır avm ye git güzel Şeyler al gerisi gelir

Canım bu işler hep para.. düzenli olarak kıl,tüy bakımı yaptır asla manikürsüz,pedikürsüz gezme bak nasıl kadınsı hissediyorsun.. imkanın varsa mikrokaynak yaptır mis gibi uzun saçların olsun. Eğer yoksada git güzel biryere güZel bi kestir,boyat hergün hafif bir makyaj.. mis gibi duşunu al,kremlen,hafif bi koku sık tamam işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…