Kendimi hacı , hoca ve falcılara adadım ahh kocan mı var derdin var

ne yapcam ben ya gece gündüz hocalarda fallarda gezer oldum ki ben inanmayan bir hatundum yaa

hacı hoca işine girdin mi hem çıkamazsın hem de psikolojin bolzulur. sonu nere de gider bilinmez. pat gazeteciler bile basabilir.
neyse mizahi yönü geçtim de Allahtan başka kim bilebilir geleceği. Açıkça yazıyor kitapta. bence kulun kula yardımı hem de yabancı birinin olması ancak dinleme şeklinde olabilir. yardım kendi elinde.

% 70 dalga geçiyosun yada %30 sindirmeye çalışıp bozuntuya vermiyosun ama sunu anladım sen cok yalnız birisin ...

Konunuzu okuyunca bi arkadaşım aklıma geldi. O da hocanın evinden çıkmaz hale gelmişti. Her hafta ona büyü yapmış yeni biri çıkıyodu piyasaya. Kayınvalidesi, görümcesi, en yakın arkadaşı, eşinin iş arkadaşı hepsi ona eşinden ayrılsın diye büyü yaptırmış. Mantığın alıyosa inan almıyorsa parana yazık etme...

konuyu okuyunca tabi ardındaki yorumları oğlumu uyutayım diye yazamadım ama şöyle düşünüyorum:
-yeni evlenmiş bir kadın aldatılırsa gülermi?
-diyelimki sinirsel verdiği tepki o bu kadar vurdumduymaz olur mu?
-onuda geçtim kim hemen hocaya giyim der ki?önce mantıklı bi çözüm arar

konu sahibi bence şuan vaktimizi çalarak eğleniyor açıkçası bende hiç samimi bulmadım!

ya bide öyle insanlar var hadi diyelim kaynanası yaptırdı büyü (ki aklı başında hiçbir anne büyü yaptırmaz oğlunun mutsuzluğu için ) yahu bu kadın dengesiz demektir insan oğlunun mutsuzluğunu istiyorsa kafayı yemiştir bence daha niye öyle insanları ciddiye alıp vay vay tüh tüh yapıyolar onuda anlamıyorum .

Konu fake değilse şayet;

Evet arkadaşlar bilimsel olarak yeni evli olan bir kişi aldatılmayı gülerek karşılayabilir. Bu stresle mücadele yöntemlerinden birisidir.

Bir ara evimizin bahçesine toprak getirmişlerdi. Yılan yuvalarını bozmuşlar, bahçede yılanlar geziniyordu. O kadar korkmuştum ki yılanları kafalarında fiyonklu kurdelelerle gezerken hayal etmeye başladım böylece onların o hallerine gülüp stresimi azaltıyordum bu gerçek

Olabilir, herkes üzüntüsünü benim gibi ağlayıp bağırarak göstermez.

Neyse;

Sevgili konu sahibi fal, büyücü vs... ile olmaz bu işler. Eşini hoş tut şayet devam edecekse bu evlilik yani sindirebilirsen ki bence çok zor...

Dua et. Allah' ın dediği olur. İnsanların ne kadar gücü var ki? Sağlıcakla...

Son düzenleme:

Heee siz birine gittiniz, o biri kim diye soran olmadı topikte

Yorum yapanları kınayalım sizle beraber, falcıyı sormadılar, sorsunlar diye o kadar falcı falcı deyip durdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…