Anlıyorum Allah sizin de yardımcınız olsunBurada anlatma taraftarı değilim ama ben de sevip de sevilmeyenlerden oldum. Şimdi öyle uzaktan uzaktan bitirmeye çalışıyorum. Ha bu arada başka birinden hoşlanır gibi oldum o da benden hoşlanmadı. Kimse hoşlanmıyor benden.
Cok sagolun Allah razı olsun. Kararımdan dönmicem. O beni hak etmemistiEger bu kararinda istikrarli olursan , gelecekte kendinle ilgili daha net kararlar verebilecegini dusunuyorum. Kendini ezdirme kucuk dusurme. Dik durmaya devam et
Benimle bu kadar ağır konusma hakkını kim veriyor size hıııı? Asıl siz bir beyin cerrahinden randevu alın da beyninizi bir yoklayın. Rahatsız oluyorsanız yorum yapmazsınız olur biter. Zorla yorum yaptırmıyoruz size öyle değil mi? İnsan gibi dedim burda da burya yazınca iyi hissediyorum diye. Ve konularımı dikkatle takip ettiğinize göre bunu da görmeniz lazımdı . Tekrar yazıyorum. Israrla psikolojik destek almamak değil o. KÖY YERİNDEYİM SUAN MERKEZE GİTMEM LAZIM DESTEK ALMAM İCİN. SUAN İCİN DE MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR O DURUM. açıklamam yeterli gelmiştir umarım sizin gibilere
Belki de haklısınız. Beni sevmediğine eminim. Belki benimki de sevgi değildir. Bağımlılıksa bir süre sonrA kurtulmak istiyorum. Onun hala pesinden koşacağımı düşünmesi çok zoruma gidiyor. Bitti bunda kararlıyım ama üzülmekten de kendimi alamıyorumSeninki sevgi değil. Boşluk, yalnızlık, eziklik, ait olma isteği ne dersen de ama sevgi değil. Aklı başında bir insan küfür yediği birine sevgi bekleyemez, aklım almıyor benim.
Onun size "barışalım" demesinin tek sebebi ise sizin onun egosunu sürekli olarak okşuyor oluşunuz ve kendisini bir b.k sanmasına sebebiyet vermeniz. Sizin ona olan bağımlılığınız ona daha da cesaret veriyor. Hatta belki sizi aldatmaktan zevk alıyor.
Üzüntüden kahrolsanız da dönmeyin. Birkaç güne, en kötü birkaç haftaya geçer üzüntünüz ama devam ederseniz daha çok acı çekmeye devam edersiniz.Belki de haklısınız. Beni sevmediğine eminim. Belki benimki de sevgi değildir. Bağımlılıksa bir süre sonrA kurtulmak istiyorum. Onun hala pesinden koşacağımı düşünmesi çok zoruma gidiyor. Bitti bunda kararlıyım ama üzülmekten de kendimi alamıyorum
Sizinki eleştirmek değil eleştiri laf sokmakla olmaz. Yapmayın kardesim o zaman yorum. Ben sizden yorum mu bekledim. İstersem trilyon kere yazarım kime ne? Ben bir de sizin böyle saçma sapan yorumlarınızla uğrsamam. Kınamadığınız sey basınıza gelmeden ölmezsiniz. Bu sözü de buraya bırakıyorum.....konularını dikkatle takip etmeme hiç gerek yok, 563409r502353479583. kez aynı şeyleri yazıp yine insanların tavsiyelerine uymadıgın için hergün konuların karşımıza çıkıyor zaten.
ben sana süslü püslü canımlı cicimli yorumlar yazmak zorunda değilim,buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olmak zorundasın.hele ki AYNI KONUYU 357627598093204. Kez açıyorsan.. bu iyi hissetmek falan değil,bir insana bir şeyi 1-3 kez söylersin.çözümü kötü yorumlara çemkirmek değil!
ne alaka köyde olmakla? merkeze yol mu yok?yıkık mı dökük mü karla kaplı kapalı mı?ne saçma bahaneler
yahu şu adamın karşısında da burada olduğu gibi çemkirseydin,bu kadar gurursuz olmasaydın belki gerçekten iyi hissediyor olacaktın.
Tekrar cok sagolun. Yok ayrıldığımdan beri hic ulaşmadım ona. Ulasmıcam da. Eskiden cok yaptım onu. Ama suAn o gücü görüyorum kendimdeÜzüntüden kahrolsanız da dönmeyin. Birkaç güne, en kötü birkaç haftaya geçer üzüntünüz ama devam ederseniz daha çok acı çekmeye devam edersiniz.
Bu doğru tespit mi bilememNe yorum yapsam bilemedim. Bugün benzer bir konuya yazdığım şeyi aynen kopyalıyorum;
Onu böyle çok efendi çok dürüst adam gibi adam olarak hayal et, seni seven değer veren biri olarak. Bir süre sonra "aman ne sıkıcı ezik bir karakter, ilişkimde heyecan yok" diye otomatikman onu terk edersin zaten
Ee malumunuz kızlarımız efendi terbiyeli dürüst erkekleri ezik sıkıcı olarak görür, Fakat kendisine ızdırap üstüne ızdırap yaşatan yalan söyleyen eziyet eden tiplere ise günden güne daha çok bağlanır. Kızların efendi erkek yerine p*ç tercihi diye bir olgu bile var...
Allah akıl fikir versin...
Cok teşekkür ederim:)
Ben de çok (!) sevdiğimi sanmıştım ,
Hatta nişanlandım bile
Aldatıldım ve bırakamadım.
Sizi çok çok iyi anlıyorum konu sahibi
Ama ağda yapar gibi :)
Tek seferde kurtulun , acısı mutlaka geçecek :)
İnanın değmezler , değmiyor hiç kimse.
Benimki geçti , iyiki kurtuldum diyorum :)
Şu an çok mutlu olduğum biri var.
İyiki var :)
Siz de mutlu olacaksınız :)
Sevgiler :)
Ben o kadar yorulmuştum ki karşımdaki insandan.Cok teşekkür ederimallah razı olsun. Birden oldu zaten bana seni aldattığm kızla aynı yatakta yakalasan beni bırakamazsın bile ddi. O zaman ayrıldım. Ne kadar sürede unuttunuz
Haklısınız. Suan zaten ona dönmeeye çalışmıyorumYazmicam yazmicam diyorum ama artık tak etti. Dünyada tek erkek o hanzo mu allah aşkına? Onca lafı duyup duyup nasıl sineye çekebiliyorsunuz? Okumuş mesleği olan bir kadın naaıl bu kadar aciz olabilir? Bir kadın nasıl bu kadar gurursuz olabilir? Kurtulmuşsunuz işte şükredeceginize hala seviorumlR unutamıyorumlar... Adam olanı unutamayın bi zahmet ama bu zat insan olabilir, adamlıktan eser yok.
Biraz gurur lütfen...
Yeri geliyor nefret ediyorum. Ama sevmiştim neden böyle oldu diyorumSağlıklı düşünemiyorsunuz bence destek alın. Tmm evt insan sever ama bu kadar olumsuzluğa rağmen sevmek !!!! Bilemiyorum aksine nefret etmeniz laızm size yaptıklarından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?