Kendimi hala cok kötü hissediyorum

Aldatan psikolojik şiddet uygulayan adam, “benden iyisini bulamazsın” diyor. Aferin kendinizi değil böyle adamları sevmeye popolarını arşa çıkarmaya devam edin. Arkadaşım böyle bir adamı seviyorsan ruhsal sıkıntın var demektir bunu yaftalamak için söylemiyorum kendine değer verme özgüven öz sevgi konularında sıkıntın var demek ki neden bunu bir sorun olarak gündemine alıp bunun üstüne gideceğine elin itini köpeğini şımartıyorsun ki

Bunu zamanında yaptım haklısınız. ZAmanında cok yalvardım ona. O haksızken bile. Ama son aramalarına cevap vermedim. Ezdirmedim kendimi. O da anladı ki nerden vuracağını bilemedi. Gitti kurtuldum. Sadece unutmak istiyorum

Ya anlamaya çalışıyorum ama ucundan kıyısından bile anlayamıyorum. Böyle adamları (!) nasıl sevebiliyosunuz? Hakaret, aldatma, insan yerine koymama, ego ne ararsanız var. Bi insan kendine bunu nasıl yapar? Gerçekten psikolojik yardım alın. Amacım sizi üzmek değil ama gerçekten sağlıklı bi ruh hali değil bu. Aldatılıp beni bırakma diye yalvarmak ne demek? Elimde değil demişsiniz elinizde. Bu aşk değil, sevgi değil. Saplantı diyeceğim o bile değil.

Neden ümitsiz vaka olayım ?
İşte bu yüzden. Kendinden haberin yok. Ne halde olduğunu görmüyorsun. Bir kadının kendini düşürecegi en düşük seviyelere düşmüşsün hala "niye ümitsiz vaka olayım". Gerçekten aynaya bir bak bir haline. Yazık ya kadınlık gururunu çiğnetme. Ne adammış birak git diye her pisligi rezilligi yapti hala düşmedin yakasından. Ümitsiz vaka olmasan tekmeyi basar kendi denginde birini bulur evlenirdin coktaaan

Son düzenleme:
Gün yirmi dört saat kendini oyalayacak birşeyler bul. Mümkünse seni bedensel olarak da yoracak hobiler edin ne bileyim spor yap koş evdeysen internette de satabileceğin objeler yap. Onu düşünecek vakit de takat de bırakma kendinde. En etkili ve verimli unutma yolu budur

Bırakma o zaman diğerlerinden boş vakit buldukça seninle görüşür. Kendini bu sıfata laik görüyorsan seviyorum ayağına gururunu ayaklar altına ser adam olmayan biri için...

Canım boşa nefes tüketme bu 1630. Konusu milyonlarca yorum aldı hala aynı tas aynı hamam. Düzelme şansı yok. Adam başından gitsin diye her pisliği yapıyor aldatiyor yakalaniyor kendi diyor aldattigini konu sahibi yalvarıyor terk etme diye. ayni ulkede bile degiler hatirladigim kadarıyla. Psikolog ne yapabilir ki? Psikoloğu da delirtir

Ya bıktıysanız yorum yapmayın. Anladığınız kadarıyla yanlış anlamışsınız. Yazık ya gercekten. Aynı ülkede değilmişiz. Yeter artık. Evet yorum yAptınız unutursunuz dediniz. Ben onla görüşüp gelip sizden yardım mi istiyorum? Ayrıldım ve nasıl unuturm diye yazıyorum bir nebze rahatlıyorum. Yazdı barışmam icin ve hic cevap vermedim. Burda geçmiş hatalarımı yAzdım . Saçma sapan yorum yapıp insanın moralini bozmayın yeter artık. Böyle yorum yapacaksanız yapmayın ya. Ben hep diyorum ve diyeceğim de kınamayın kınadığınız şey başınıza gelmeden asla ölmezsiniz......!!!!!!

Bırakma o zaman diğerlerinden boş vakit buldukça seninle görüşür. Kendini bu sıfata laik görüyorsan seviyorum ayağına gururunu ayaklar altına ser adam olmayan biri için...
Ayrıldım ben ondan. Kim ayrılıp acı çekmeden unutmus da benden de aynı seyi bekliyorsunuz

Öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim

Haklısınız

Onla iletişim halinde değilim. Yazmadım aramadım. O arayıp durdu. Arayınca telefonumu kapattım. Belki bıkar da aramaz diye. En son da gidiyorum bulamazsın beni dedi. Yazmadı da bir daha
Engelle canım engelle heryerden. Ulaşmak istesede ulaşmasın , ulaştığı zaman açmasanda cvp vermesende senin aklın karışır illaki.
Sen iu an boşluktasın. Biraz kafanı toplayınca daha önce ayrılmadığın için pişman olcan kim için acı çekmişim ben ya diycen.

İnsallah öyle olacak ya insallah

Aldatan aşağılayan sevgilisine sesi çıkmıyor burda gerçekleri yazan hanımlara yetiyor anca sesi! Klasik ezik kadın profili sergiliyorsun haberin olsun. Annen bile bıkmış kendin yazdın ama tabi gerçekleri duymak zordur sen de haklısın ne diyim

Ayrıldım ben ondan. Kim ayrılıp acı çekmeden unutmus da benden de aynı seyi bekliyorsunuz
bakin kk da ne konular var, evli iken birseylerin bitmesi çok çok daha zor.
zararın neresinden dönülse kar.
hayat kısa, kendi değerinizi bilin.
gerekirse psikolojik destek alın ama artık kafanızda bitirin bu ilişkiyi
yada herşeyi yutup tekrar başlayın.
insanların size verebileceği başka bir tavsiye yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…