Neden ümitsiz vaka olayım ?Si
Siz psikoloğa gidiyor musunuz? Gerçi gitseniz de ümitsiz vakasınız. Psikoloğu aglatirsiniz. Annenize Allah sabır versin yazik
Bunu zamanında yaptım haklısınız. ZAmanında cok yalvardım ona. O haksızken bile. Ama son aramalarına cevap vermedim. Ezdirmedim kendimi. O da anladı ki nerden vuracağını bilemedi. Gitti kurtuldum. Sadece unutmak istiyorumAldatan psikolojik şiddet uygulayan adam, “benden iyisini bulamazsın” diyor. Aferin kendinizi değil böyle adamları sevmeye popolarını arşa çıkarmaya devam edin. Arkadaşım böyle bir adamı seviyorsan ruhsal sıkıntın var demektir bunu yaftalamak için söylemiyorum kendine değer verme özgüven öz sevgi konularında sıkıntın var demek ki neden bunu bir sorun olarak gündemine alıp bunun üstüne gideceğine elin itini köpeğini şımartıyorsun ki
İşte bu yüzden. Kendinden haberin yok. Ne halde olduğunu görmüyorsun. Bir kadının kendini düşürecegi en düşük seviyelere düşmüşsün hala "niye ümitsiz vaka olayım". Gerçekten aynaya bir bak bir haline. Yazık ya kadınlık gururunu çiğnetme. Ne adammış birak git diye her pisligi rezilligi yapti hala düşmedin yakasından. Ümitsiz vaka olmasan tekmeyi basar kendi denginde birini bulur evlenirdin coktaaanNeden ümitsiz vaka olayım ?
Gün yirmi dört saat kendini oyalayacak birşeyler bul. Mümkünse seni bedensel olarak da yoracak hobiler edin ne bileyim spor yap koş evdeysen internette de satabileceğin objeler yap. Onu düşünecek vakit de takat de bırakma kendinde. En etkili ve verimli unutma yolu budurBunu zamanında yaptım haklısınız. ZAmanında cok yalvardım ona. O haksızken bile. Ama son aramalarına cevap vermedim. Ezdirmedim kendimi. O da anladı ki nerden vuracağını bilemedi. Gitti kurtuldum. Sadece unutmak istiyorum
Canım boşa nefes tüketme bu 1630. Konusu milyonlarca yorum aldı hala aynı tas aynı hamam. Düzelme şansı yok. Adam başından gitsin diye her pisliği yapıyor aldatiyor yakalaniyor kendi diyor aldattigini konu sahibi yalvarıyor terk etme diye. ayni ulkede bile degiler hatirladigim kadarıyla. Psikolog ne yapabilir ki? Psikoloğu da delirtirYa anlamaya çalışıyorum ama ucundan kıyısından bile anlayamıyorum. Böyle adamları (!) nasıl sevebiliyosunuz? Hakaret, aldatma, insan yerine koymama, ego ne ararsanız var. Bi insan kendine bunu nasıl yapar? Gerçekten psikolojik yardım alın. Amacım sizi üzmek değil ama gerçekten sağlıklı bi ruh hali değil bu. Aldatılıp beni bırakma diye yalvarmak ne demek? Elimde değil demişsiniz elinizde. Bu aşk değil, sevgi değil. Saplantı diyeceğim o bile değil.
Ya bıktıysanız yorum yapmayın. Anladığınız kadarıyla yanlış anlamışsınız. Yazık ya gercekten. Aynı ülkede değilmişiz. Yeter artık. Evet yorum yAptınız unutursunuz dediniz. Ben onla görüşüp gelip sizden yardım mi istiyorum? Ayrıldım ve nasıl unuturm diye yazıyorum bir nebze rahatlıyorum. Yazdı barışmam icin ve hic cevap vermedim. Burda geçmiş hatalarımı yAzdım . Saçma sapan yorum yapıp insanın moralini bozmayın yeter artık. Böyle yorum yapacaksanız yapmayın ya. Ben hep diyorum ve diyeceğim de kınamayın kınadığınız şey başınıza gelmeden asla ölmezsiniz......!!!!!!Canım boşa nefes tüketme bu 1630. Konusu milyonlarca yorum aldı hala aynı tas aynı hamam. Düzelme şansı yok. Adam başından gitsin diye her pisliği yapıyor aldatiyor yakalaniyor kendi diyor aldattigini konu sahibi yalvarıyor terk etme diye. ayni ulkede bile degiler hatirladigim kadarıyla. Psikolog ne yapabilir ki? Psikoloğu da delirtir
Ayrıldım ben ondan. Kim ayrılıp acı çekmeden unutmus da benden de aynı seyi bekliyorsunuzBırakma o zaman diğerlerinden boş vakit buldukça seninle görüşür. Kendini bu sıfata laik görüyorsan seviyorum ayağına gururunu ayaklar altına ser adam olmayan biri için...
Öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederimGün yirmi dört saat kendini oyalayacak birşeyler bul. Mümkünse seni bedensel olarak da yoracak hobiler edin ne bileyim spor yap koş evdeysen internette de satabileceğin objeler yap. Onu düşünecek vakit de takat de bırakma kendinde. En etkili ve verimli unutma yolu budur
HaklısınızYa anlamaya çalışıyorum ama ucundan kıyısından bile anlayamıyorum. Böyle adamları (!) nasıl sevebiliyosunuz? Hakaret, aldatma, insan yerine koymama, ego ne ararsanız var. Bi insan kendine bunu nasıl yapar? Gerçekten psikolojik yardım alın. Amacım sizi üzmek değil ama gerçekten sağlıklı bi ruh hali değil bu. Aldatılıp beni bırakma diye yalvarmak ne demek? Elimde değil demişsiniz elinizde. Bu aşk değil, sevgi değil. Saplantı diyeceğim o bile değil.
Engelle canım engelle heryerden. Ulaşmak istesede ulaşmasın , ulaştığı zaman açmasanda cvp vermesende senin aklın karışır illaki.Onla iletişim halinde değilim. Yazmadım aramadım. O arayıp durdu. Arayınca telefonumu kapattım. Belki bıkar da aramaz diye. En son da gidiyorum bulamazsın beni dedi. Yazmadı da bir daha
İnsallah öyle olacak ya insallahEngelle canım engelle heryerden. Ulaşmak istesede ulaşmasın , ulaştığı zaman açmasanda cvp vermesende senin aklın karışır illaki.
Sen iu an boşluktasın. Biraz kafanı toplayınca daha önce ayrılmadığın için pişman olcan kim için acı çekmişim ben ya diycen.
HaklisınızBen artık teselli etmiycem. Sağlıklı değilsin doktora git gözünü sevem
Aldatan aşağılayan sevgilisine sesi çıkmıyor burda gerçekleri yazan hanımlara yetiyor anca sesi! Klasik ezik kadın profili sergiliyorsun haberin olsun. Annen bile bıkmış kendin yazdın ama tabi gerçekleri duymak zordur sen de haklısın ne diyimYa bıktıysanız yorum yapmayın. Anladığınız kadarıyla yanlış anlamışsınız. Yazık ya gercekten. Aynı ülkede değilmişiz. Yeter artık. Evet yorum yAptınız unutursunuz dediniz. Ben onla görüşüp gelip sizden yardım mi istiyorum? Ayrıldım ve nasıl unuturm diye yazıyorum bir nebze rahatlıyorum. Yazdı barışmam icin ve hic cevap vermedim. Burda geçmiş hatalarımı yAzdım . Saçma sapan yorum yapıp insanın moralini bozmayın yeter artık. Böyle yorum yapacaksanız yapmayın ya. Ben hep diyorum ve diyeceğim de kınamayın kınadığınız şey başınıza gelmeden asla ölmezsiniz......!!!!!!
bakin kk da ne konular var, evli iken birseylerin bitmesi çok çok daha zor.Ayrıldım ben ondan. Kim ayrılıp acı çekmeden unutmus da benden de aynı seyi bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?