Geri dönmedim. Cok yazdı . En son hesaplarını kapatmış gitmiş sandım. Bir daha da yazmaz diye umuyorumTamam hala sevebilirsin kolay olmuyor öyle bir anda unutmak ama böyle bir adama da geri dönüp kendinizi ezdirmeyin. Kendinize yazık edersiniz bitirmissiniz bırakın öyle kalsın size değer veren insanla birlikte olun.
Bende senin gibiydim hakaretlere rağmen ayrılmadılar bir bebek yapıp öyle ayrıldım konularıma göz gezdir gelecegini gör yapma yakma kendini
Üzülme canım çok şükür geç oldu ama boşandim dünyalar tatlısı kızım oldu ve su anda bir adama aşık oldum şu anda iyi gidiyoruz mutluyum şükür zararın neresinden donulse kardircok üzüldüm sizin icin.
Cok sevindim sizin adınıza. İnsallah hep mutlu olursunuz. Darısı benim basıma insallahÜzülme canım çok şükür geç oldu ama boşandim dünyalar tatlısı kızım oldu ve su anda bir adama aşık oldum şu anda iyi gidiyoruz mutluyum şükür zararın neresinden donulse kardir
Teşekkür ederim. Daha on gün oldu benimki. Ve sürkli muhattap oldu benle ondan biraz kötüyüm. İnsallah bundan sonrA da yazmaz banASendeki takıntı olmuş. Hastalıklı bir hal. Kim ne derse ne desin anlamıyosun. Bence bi yardım al hayat böyle geçmez kendine yazık ediyorsun fazlasıyla. Yani ilk sevgilisiyle ayrılan sen değilsin. Bende yakın zamanda bi ayrılık yaşadım üzüldüm ama kısa sürede toparladım fazla derbeder olmaya gerek yok ki lütfen kendinde gel ne kendini harca ne de bu güzel günlerini.
Yalanı kurtarabilsen eminim karşına ccok güzel insanlar çıkacak benim karşıma çıkan bekar biri üstelik çok kibar ve nazik saygılı üstelik çok romantik.. yani ki sen bekar son çocuğun yok senin karşına elbette çıkar yeterki kendini yakmaCok sevindim sizin adınıza. İnsallah hep mutlu olursunuz. Darısı benim basıma insallah
Suan icin kurtuldum sayılır. Bir daha da bana ulasacağını sanmam. İnsallah iyi insanlarla karsılastırsın allah. Bunu da yaşayacağımız varmısYalanı kurtarabilsen eminim karşına ccok güzel insanlar çıkacak benim karşıma çıkan bekar biri üstelik çok kibar ve nazik saygılı üstelik çok romantik.. yani ki sen bekar son çocuğun yok senin karşına elbette çıkar yeterki kendini yakma
Bebeğinizi cok cok öpüyorum Allah bağışlasın insallahYalanı kurtarabilsen eminim karşına ccok güzel insanlar çıkacak benim karşıma çıkan bekar biri üstelik çok kibar ve nazik saygılı üstelik çok romantik.. yani ki sen bekar son çocuğun yok senin karşına elbette çıkar yeterki kendini yakma
Allah razı olsun sizden. Öyle yapmayı da düsündüm. Yaapcağım. Unutmaya çalışıyorum. Bunu yapmaya bile gücüm yoktu ama başardım. Bundan sonrası da gelecek insallahSize bir tavsiyem var. Bir defter satın alın. Sonrada alın elinize kalemi dökün yüreğinizi. Yazın ne istiyorsanız. Insan yazdıkça o kadar çok rahatlıyor ki. Yüreğiniz hafifler. Kötü oldukça yazın. Sizi anlıyorum aniden boşluğa düşmüşsünüz o kadar çabanızın boşa çıkması sizi derinden etkilemiş. Kolay değil. Insan bu kadar emek verip üstüne bu kadar acıyı yaşayınca sudan çıkmış balığa dönüyor. Hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de inanın zamanla içinizdeki ateş mum alevine dönüşecek. Uzak durun ve sabredin. Zamana bırakın. Zaman tüm yaralarınızı saracaktır. ❤
Siz psikoloğa gidiyor musunuz? Gerçi gitseniz de ümitsiz vakasınız. Psikoloğu aglatirsiniz. Annenize Allah sabır versin yazikDaha önce de cok konu actım. Biliyorum bazılarınız cok kızıyor bana. Kacıncı konu diyorsunuz. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Anneme anlatınca da kızıyor bana anlamıyor. O yüzden buraya yazıyorum. 4 yıllık iliskimi 2 aldatmaya ragmen devam ettiridm. Hatta ilk aldatmasında yalvardım beni bırakma diye. Küfürler yedim hakaretler yedim ona ragmen hic bırakamadım hergün de aglatrdı sevdğim icin bırakamadım. Annem de öğrendi kızdı issiz lise mezunu olduğu icin bi arada telde ağladığımı gördü. Beni aldattğı kızı aramıs beni cekistrdi küfr etmiş Arkamdan. Hatta konuşmuyorum deyip kızı aramıs kendi videosunu da atmıştı. Öğrenince bıraktım. On gün oldu ama defalarca aradı beni . Bitirmeyelim pişman olursun beni cok ararsın dedi. Cok seviyordum ama bir daha bir araya gelmek istemedim. Hatta sürekli beni sucladı sen bana sunu yaptın o yüzden böyle diyordu. Şifrelerini vermezdi mesela. Dedim ona oyunlarda bile kızlarla konustun bana dedi ki tamam ben p.c olabilirim ama hepsinin sebebi sensin dedi.. ben bırakınca bütün hesaplarımı kapatacam bir daha bulamazsın beni ortadan kaybolacam kimseye ulaşma dedi. Böyle durumlarda hep ulasmaya calıstım. Bu defa yapmadım bi kac gün sonrA aradı sordu ama kabul etmedim. Ailem is yüzünden kabul etmiyordu o da biliyordu. Bunun arkadasının eski sevgilisi bana ddi ki bir kız yazdı bana benimkinin sevgilisi olduğunu iddia etmis. Bunu söyledim iste sen bna iftira atıyorsun. Memurluğu kazandım aileme nasıl biri olduğunu söylicem sen beni para icin bıraktın hesaplarımı kapatacam hattımı kıracam bir daha ulaşamazsın bana kimseye yazacak yüzün kalmıcak herkese anlatacam dedi. Ben de al memrluğunu basına çal dedim. Bir daha da ne o ne de ben yazdım. Hala sevmeme rağmen onun hatalarını kabul edip devam etmistim. Simdi de bana paragöz dedi. Sanki memur oldu diye pesine düşecem. O kadar zoruma gidiyor ki. Hala da seviyorum. Bana vicdanım rahat diyor bana bir de. Ondan nefret etmem gerekirken hala seviyorum acı cekiyorum.kızmayın bana lütfen. Elimde değil
Onun sana yazması önemli değil ki sen iletişimi kesmek istesen her türlü kesersin. Sana ulaşmasını engellersin. İletişimde olduğun sürece iyileşemezsin bunu bil. Onunla bağını tamamen koparıp sonra hayatuna bakman lazımSuan icin kurtuldum sayılır. Bir daha da bana ulasacağını sanmam. İnsallah iyi insanlarla karsılastırsın allah. Bunu da yaşayacağımız varmıs
Amin cümlemizden. :) yalnız iletişimi kesin. Asla muhatap olmayın yoksa bu süreç daha sancılı olur. Kendinize inanın ve ben bunu atlatacağım diye kendinizi motive edin. Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Biz baki değiliz ki acılar baki olsun.Allah razı olsun sizden. Öyle yapmayı da düsündüm. Yaapcağım. Unutmaya çalışıyorum. Bunu yapmaya bile gücüm yoktu ama başardım. Bundan sonrası da gelecek insallah
Belki de haklısınızBirden boşlukta kaldığınız için size seviyormuşsunuz gibi geliyor. Düzgün biriyle tanışınca herşeyi unutur bu günleri gülerek hatırlarsınız.
Evet ben atlatacağıma inanıyorum. Olacak da zamanla insallahAmin cümlemizden. :) yalnız iletişimi kesin. Asla muhatap olmayın yoksa bu süreç daha sancılı olur. Kendinize inanın ve ben bunu atlatacağım diye kendinizi motive edin. Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Biz baki değiliz ki acılar baki olsun.
Yazınca bazıları rahatsız oluyor halbuki kimse yorum yazmak zorunda değilBoşverin insanların ne dediğini, iyi hissedeceksiniz her gün buraya yazın, dertleşelim.
Onla iletişim halinde değilim. Yazmadım aramadım. O arayıp durdu. Arayınca telefonumu kapattım. Belki bıkar da aramaz diye. En son da gidiyorum bulamazsın beni dedi. Yazmadı da bir dahaOnun sana yazması önemli değil ki sen iletişimi kesmek istesen her türlü kesersin. Sana ulaşmasını engellersin. İletişimde olduğun sürece iyileşemezsin bunu bil. Onunla bağını tamamen koparıp sonra hayatuna bakman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?