Kendimi hala cok kötü hissediyorum

Tamam hala sevebilirsin kolay olmuyor öyle bir anda unutmak ama böyle bir adama da geri dönüp kendinizi ezdirmeyin. Kendinize yazık edersiniz bitirmissiniz bırakın öyle kalsın size değer veren insanla birlikte olun.
Geri dönmedim. Cok yazdı . En son hesaplarını kapatmış gitmiş sandım. Bir daha da yazmaz diye umuyorum

cok üzüldüm sizin icin.
Üzülme canım çok şükür geç oldu ama boşandim dünyalar tatlısı kızım oldu ve su anda bir adama aşık oldum şu anda iyi gidiyoruz mutluyum şükür zararın neresinden donulse kardir

Üzülme canım çok şükür geç oldu ama boşandim dünyalar tatlısı kızım oldu ve su anda bir adama aşık oldum şu anda iyi gidiyoruz mutluyum şükür zararın neresinden donulse kardir
Cok sevindim sizin adınıza. İnsallah hep mutlu olursunuz. Darısı benim basıma insallah

Teşekkür ederim. Daha on gün oldu benimki. Ve sürkli muhattap oldu benle ondan biraz kötüyüm. İnsallah bundan sonrA da yazmaz banA

Cok sevindim sizin adınıza. İnsallah hep mutlu olursunuz. Darısı benim basıma insallah
Yalanı kurtarabilsen eminim karşına ccok güzel insanlar çıkacak benim karşıma çıkan bekar biri üstelik çok kibar ve nazik saygılı üstelik çok romantik.. yani ki sen bekar son çocuğun yok senin karşına elbette çıkar yeterki kendini yakma

Suan icin kurtuldum sayılır. Bir daha da bana ulasacağını sanmam. İnsallah iyi insanlarla karsılastırsın allah. Bunu da yaşayacağımız varmıs

Bebeğinizi cok cok öpüyorum Allah bağışlasın insallah

Size bir tavsiyem var. Bir defter satın alın. Sonrada alın elinize kalemi dökün yüreğinizi. Yazın ne istiyorsanız. Insan yazdıkça o kadar çok rahatlıyor ki. Yüreğiniz hafifler. Kötü oldukça yazın. Sizi anlıyorum aniden boşluğa düşmüşsünüz o kadar çabanızın boşa çıkması sizi derinden etkilemiş. Kolay değil. Insan bu kadar emek verip üstüne bu kadar acıyı yaşayınca sudan çıkmış balığa dönüyor. Hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de inanın zamanla içinizdeki ateş mum alevine dönüşecek. Uzak durun ve sabredin. Zamana bırakın. Zaman tüm yaralarınızı saracaktır. ❤

Allah razı olsun sizden. Öyle yapmayı da düsündüm. Yaapcağım. Unutmaya çalışıyorum. Bunu yapmaya bile gücüm yoktu ama başardım. Bundan sonrası da gelecek insallah

Birden boşlukta kaldığınız için size seviyormuşsunuz gibi geliyor. Düzgün biriyle tanışınca herşeyi unutur bu günleri gülerek hatırlarsınız.

Si
Siz psikoloğa gidiyor musunuz? Gerçi gitseniz de ümitsiz vakasınız. Psikoloğu aglatirsiniz. Annenize Allah sabır versin yazik

Suan icin kurtuldum sayılır. Bir daha da bana ulasacağını sanmam. İnsallah iyi insanlarla karsılastırsın allah. Bunu da yaşayacağımız varmıs
Onun sana yazması önemli değil ki sen iletişimi kesmek istesen her türlü kesersin. Sana ulaşmasını engellersin. İletişimde olduğun sürece iyileşemezsin bunu bil. Onunla bağını tamamen koparıp sonra hayatuna bakman lazım

Allah razı olsun sizden. Öyle yapmayı da düsündüm. Yaapcağım. Unutmaya çalışıyorum. Bunu yapmaya bile gücüm yoktu ama başardım. Bundan sonrası da gelecek insallah
Amin cümlemizden. :) yalnız iletişimi kesin. Asla muhatap olmayın yoksa bu süreç daha sancılı olur. Kendinize inanın ve ben bunu atlatacağım diye kendinizi motive edin. Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Biz baki değiliz ki acılar baki olsun.

Evet ben atlatacağıma inanıyorum. Olacak da zamanla insallah

Onla iletişim halinde değilim. Yazmadım aramadım. O arayıp durdu. Arayınca telefonumu kapattım. Belki bıkar da aramaz diye. En son da gidiyorum bulamazsın beni dedi. Yazmadı da bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…