- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Cok teşekkür ederim. Biz ayrıldık onla. İnsallah siz mutlu olursunuzTatlım bu dünyada sevdiğini belli etmeyeceksin peşinde koşturacaksın. Benim eş kişisi nişanlılıkta tuhaf hallere girdi. Aramıyo sormuyo gıcık gıcık davranıyo. Ben telefonda ağlıyorum beyefendi havalara giriyo falan ailemde bana kızdı bırak şunu sana değer vermiyo falan ben doldum. Yüzüğü attım sen benim eş kişisini gör resmen köle oldu. O günden sonra hiç alttan almadım. Bazen ben oturrum o ev işlerini yapar. Yemek yapar evi düzenler... Yani sen ne kadar seviyorum dersen değerini o kadar düşürürsün. Çok afedersin köpek çekeceksin. Hiç arama sorma süslen püslen onun göreceği yerlerden geç. Sosyal medyada seni görüyosa güzel resimlerini koy çatlasın. Sana telefon ettiğinde ben seni sevmiştim değerimi bilmedin. Senin karşında eski sevdalinka yok dersin
Onu istemiyorum. Beni suçlu duruma sokup gidiyor bir de. İstediği kadar ortadan kAybolsun umrumda değilHemen kapatsın durmasın . Triplere bak kaç yaşında acaba ergen haller..
Şu anda canın yanacak zor gibi gözükecek bugünleri geçmesi ama bir zaman sonra buna mı yandım diyeceksin. Biraz sabır sadece sakın sakın geri Dönme.
Haklısınız. Bisey diyemiyorumMasoşistlik de bir yere kadar.
Stokholm sendromu mu yaşıyorsunız nedir?
Azıcık kendi değerinizi bilin ya.
Bir tek siz sevmiyorsunuz dünyada.
Ben zamanında beni bırakır gider diye korkuyordum. Ondan sürekli alttan alıyordum. Ağlatıyordu sürekli. Bırakıp gidersem cok zorlanırım asla unutamam baskasını sevemem diye de kaldım . Ama en son bana beni o kızla yatakta da görsen beni bırakamazsın dedi ve o kızı arayıp konustu bana konuşmadım dedi dayanamadım. Ayrıldım tabi ayrılmamı hayatımda baska biri var diye yorumladı. Önceden daha zor zamanlarımız olduTatlım bu dünyada sevdiğini belli etmeyeceksin peşinde koşturacaksın. Benim eş kişisi nişanlılıkta tuhaf hallere girdi. Aramıyo sormuyo gıcık gıcık davranıyo. Ben telefonda ağlıyorum beyefendi havalara giriyo falan ailemde bana kızdı bırak şunu sana değer vermiyo falan ben doldum. Yüzüğü attım sen benim eş kişisini gör resmen köle oldu. O günden sonra hiç alttan almadım. Bazen ben oturrum o ev işlerini yapar. Yemek yapar evi düzenler... Yani sen ne kadar seviyorum dersen değerini o kadar düşürürsün. Çok afedersin köpek çekeceksin. Hiç arama sorma süslen püslen onun göreceği yerlerden geç. Sosyal medyada seni görüyosa güzel resimlerini koy çatlasın. Sana telefon ettiğinde ben seni sevmiştim değerimi bilmedin. Senin karşında eski sevdalinka yok dersin
cok teşekkür ediyorum sizeBu arada bende kendimden yola cikarak biseylerin geciyor olduguna dair bir seyler paylasmak istiyorum..
Ben de buraya konular actim.Deliler gibi sevdigim adam beni annesine tercih etti.Sebep sadece (evlenip ayrilmis yani dul olmam!) Evet utanilacak bisey yapmamisken mucadele edemedik de edecek gucum de kalmadi oyle sacma sapan hale geldi.Ve ben isyerlerimizin karsilikli olmasi sebebiyle surekli gormek zorundayim..
Daha once aşkı yasamadigima emin olamayabilirim..Ama ask acisi yasamadim bunu biliyorum.Ya bu adam icin..Aski damarlarimda kan oldu akti.Yandim,öldüm,bittim.Amma! Baktim gecici mutluluklari istemiyor insan belli bir yastan sonra bildim,yasayarak tecrube ettim.Ne eski esim,ne sonrasinda taniyip aşkı yasadigim bahsi gecen sevmis oldugum(eski erkek arkadasim) biraktigim yerde kaldilar..Erkek arkadasimin sonraki mucadeleleri hem güldürdü,hem acitti.Herkes kendi yasadigini bilir cünkü..
Ama biliyor musun nefes alabildigin sürece hala umut var.Oyle birisiyle karsilasirsin ki iyiki dersin iyiki göcüp gitmis hayatimdan..
Suan yeni yeni filizlenen tatli bir heyecanim var :) Belki benim icin dogru bir insan belki yanlis..Zaman gosterecek otesini..
Ve zaman cok sey getirecek acisiyla tatlisiyla..Anladigim kadariyla genc bir arkadasimizsiniz.Rica ediyorum ezdirmeyin kimseye kendinizi.Inanin degmez.Cesitli acilarla,problemlerle sinaniyoruz.Yasamak icin sebepleri siz yaratacaksiniz bazi seyleri siz asacaksiniz.Su hayattan aldigim en buyuk ders kimseye hakettiginden fazla deger vermemek oldu.Aciyor,aciyacak,azalacak ve bir bakmissiniz gecmis.Sonra oyle bir huzurla devam edeceksiniz ki..O gunlerin yakin veya uzak olmasi sizin elinizde.Basarirsiniz inaniyorum..
Hersey bizler icin.Herkes sorununun farkinda olup sagduyulu davranmayi basarabilseydi psikologlara gerek kalmazdi.. Insanlar kendini mukemmelestirmeyi sever,oyle gormek ister ama bu mumkun mudur? Her hata yapilan,yapan cezalandirsin,cezalandirilsin o vakit.Iyi niyet,vicdan,hosgörü cogu zaman bana gore insanlari kusurlu veya kusursuz yapan..Ben zamanında beni bırakır gider diye korkuyordum. Ondan sürekli alttan alıyordum. Ağlatıyordu sürekli. Bırakıp gidersem cok zorlanırım asla unutamam baskasını sevemem diye de kaldım . Ama en son bana beni o kızla yatakta da görsen beni bırakamazsın dedi ve o kızı arayıp konustu bana konuşmadım dedi dayanamadım. Ayrıldım tabi ayrılmamı hayatımda baska biri var diye yorumladı. Önceden daha zor zamanlarımız oldu
cok teşekkür ediyorum sizeburaya defalarca yazınca hastalıklı oldum. Belki de saplantı haline geldi bende bilemiyorum. Onu bırakıp gitmek benim elimdeydi yaptım. Ama bu duyguları hemen söküp atmak elimde değil zamanla olacağına inanıyorum ben de. Herkes mutlu olmayı hak eder. İnsallah siz de cok daha mutlu olursun güzel kalpli insan..
HaklısınızKendine değer vermiyorsun
Destek almaya ihtiyacin var ..
İlk aldattığında yapmıştım onu 2 yıl önce . Onsuz olmak ölüm gibi geliyordu banaYa bana cok tuhaf geliyor konulariniz. Hic mi ozsayginiz yok aldatilip yalvarmak nedir.
Eh 10 gun olmus ayrilali. 10 gundue olmemissin. Artik olmeyecegini ogrendigine gore sorun yokİlk aldattığında yapmıştım onu 2 yıl önce . Onsuz olmak ölüm gibi geliyordu bana
Ve yine sunu bilir sunu soylerim.Davanda hakli oldugun muddetce Gozyasi uzerine mutluluklar kurulmuyor.Tahminimce destek,moral aldigi insanlar var.Yaptiklarindan dolayi terk etmek istedigini biliyordur ama vicdan yaptirip aci cektirmekten zevk alacak kadar karaktersiz bir insan demekki.Yolun basinda anlayip kopmaniz daha hayirli oluyor bu gibi durumlarda.Aci icine icine yasayip yeri geldiginde kapiyi gosterebildigin surece karsi tarafin saygisini kazanabiliyorsun.Gerci oyle insanlarin saygisini kazansan ne kazanmasan ne! Ama yine de ne kaybettigini gormesi iyidir! Alttan aldikca ezilen,degersizlesen oluyorsun.Hep boyle dusunerek hareket etmek gerekiyor..Ben de sizin gibi telefonda cok Aglardım acımazdı bana. Yalvarırdım da. Hep bırakıp gitmesinden korktuğum icin alttan alırdım. En son bana o kızla yatakta görsen beni bırakamazsın ve o kızı arayıp beni cekstrdiğini konuşmadım deyip konuştuğunu duyunca bitrdim. Kendisi bu kadar zor zamanlar geçirdik bu kadar basit biseyde nasıl bırakırsın beni dedi. Hayatında kesin biri vardır diye yorumladı. Aradı hakaret etti suçlu sensin diye ben barısmayınca. En son da hesaplarımı kapatıp gidecem dedi önceden yapardı böyle hep ulasmaya çalışırdım arardım falan. Öyle de sAnıyor olabilir. Umrumda degil artık. Aldatmamış olsa her zaman yanında olurdum onun. Sizinkinden farklı bizimki. Ben bir araya gelmek istemiyorum. Onun bana saygısı Yok cunku
Emin’im ki öyledir. Bana zaten beni para icin bıraktın sesi. Öyle bir insan olmadığımı biliyor. Etrafına da öyle anlatacak. Tabi etraf da doğruyu bilmediği icin beni suçlicak o da iyi hissedecek . Ben onu çevrenin de dediği gibi para icin bırakmıs olacağım bir nevi vicdanını rahatlatma. Önceden o böyle yApınca acaba ben mi suçluyum derdim. Dayanamaz arardım. Arkadası o sinirli kavga ettiğinzde kendine zarar veriyor derdi. Düşünün kı haksız olduğunda bile kendine zarar veriyor. Zarar verdiği icin de haklı olmus oluyor. Ama bu sefer yapmadım yapmıcağım. Sevdğim halde bana beni sevmiyorsun demesine izin verdim. O biliyor haksız olduğunu. O yüzden benim vicdanım cok rahat. Ben kimsenin hakkına girmedim. Para icin bırkamıs olsaydım 4 yıl önce yapardım bunu . O bunun idrakina. VaramıyorVe yine sunu bilir sunu soylerim.Davanda hakli oldugun muddetce Gozyasi uzerine mutluluklar kurulmuyor.Tahminimce destek,moral aldigi insanlar var.Yaptiklarindan dolayi terk etmek istedigini biliyordur ama vicdan yaptirip aci cektirmekten zevk alacak kadar karaktersiz bir insan demekki.Yolun basinda anlayip kopmaniz daha hayirli oluyor bu gibi durumlarda.Aci icine icine yasayip yeri geldiginde kapiyi gosterebildigin surece karsi tarafin saygisini kazanabiliyorsun.Gerci oyle insanlarin saygisini kazansan ne kazanmasan ne! Ama yine de ne kaybettigini gormesi iyidir! Alttan aldikca ezilen,degersizlesen oluyorsun.Hep boyle dusunerek hareket etmek gerekiyor..
:) haklısınızEh 10 gun olmus ayrilali. 10 gundue olmemissin. Artik olmeyecegini ogrendigine gore sorun yok
Düşman başına.
Amaan bahane arıyor, ben seni defalarca aldattım ondan bıraktın diyecek hali yok ya.Emin’im ki öyledir. Bana zaten beni para icin bıraktın sesi. Öyle bir insan olmadığımı biliyor. Etrafına da öyle anlatacak. Tabi etraf da doğruyu bilmediği icin beni suçlicak o da iyi hissedecek . Ben onu çevrenin de dediği gibi para icin bırakmıs olacağım bir nevi vicdanını rahatlatma. Önceden o böyle yApınca acaba ben mi suçluyum derdim. Dayanamaz arardım. Arkadası o sinirli kavga ettiğinzde kendine zarar veriyor derdi. Düşünün kı haksız olduğunda bile kendine zarar veriyor. Zarar verdiği icin de haklı olmus oluyor. Ama bu sefer yapmadım yapmıcağım. Sevdğim halde bana beni sevmiyorsun demesine izin verdim. O biliyor haksız olduğunu. O yüzden benim vicdanım cok rahat. Ben kimsenin hakkına girmedim. Para icin bırkamıs olsaydım 4 yıl önce yapardım bunu . O bunun idrakina. Varamıyor
Ben de öyle düşünüyorum. Okulda cok yoğun oluyorum zaten. Evde bazen cok boş kalıyorum. Okullar açılınca daha iyi gelecektir bana Emin’im ki. Daha da kötü olursam zaten giderim psikoloğa. Ben de boşluktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Cok teşekkür ederimAmaan bahane arıyor, ben seni defalarca aldattım ondan bıraktın diyecek hali yok ya.
Şu anda tatildesiniz sanırım , o yüzden boşluktan aklınıza daha çok geliyordur, okullar açılınca çocuklar öğretmenler iş guc derken oyalananırsınız. Bence psikologlar gidecek bir durum yok, kendi içinizde halledersiniz, sadece boşluğa düştünüz hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?