Kendimi hala cok kötü hissediyorum

Sizinki alışkanlık olmuş
Yanlış insanı sevmişsiniz
Şu an acı çekiyor olsanız bile ilerde iyi ki bırakmışım diyeceksiniz. Sakın geri adım atmayın.

Ezik de sizsiniz . Aman saldıracak yer arayın yeter ki. Ben yardım istedim sizden. YaZdınız önceden eyvallah. Simdi saldırmanız niye. Ne biçim insansınız siz? Sevgilime sesim çıkmasa burdan ayrıldm ne yapmalıyım nasıl unuturum demem. Yorumunuz sizde kalsın. Zehrinizi içinize dökün bir zahmet...

Haklısnz. 10 gündür dönmem icin uğraşıyor dönmedim. Dönmicem de kararlıyım

onu da geçtim bir de @Bitikkiz diye üyelik de almış yetmemiş. şaka gibi ya, herkes tedavi ol diyor köydeymiş de gidemezmişmiş..
konu sahibi ikinci üyelik almak kafana göre olmuyor haberin olsun.674344. üyelik de alsan psikolojik destek almadıgın sürece hiçbir işe yaramayacak.annen bile bıkmış ki burdakileri bayıltacaksın sonunda

vallaha bu bir de oradan bombalıyor burayı
Ya gerçekten normal değil. Ben ona durumunun nasıl göründüğünü yazıyorum o bana sanki onu kıskanan bi yakını filanmisim gibi anormal cevaplar yazıyor. Ona bi kinim olduğunu, zehrimi akıttığımı söylüyor. Hic böyle bir tip görmedim. Emin ol haftaya yine dayanamadım barıştım yine aldatıldım diye konu açar. Kendini normal sanıyor çünkü garibim

İyi hissettiniz mi zehrinizi kustunuz diye ?

Garip olan siz ve üç beş kişi daha. Ben siz ve sizin gibileri Allah’a havale ediyorum baska da bisey demiyorum.

Garip olan siz ve üç beş kişi daha. Ben siz ve sizin gibileri Allah’a havale ediyorum baska da bisey demiyorum.

Sayın hocam,yazan kisiler kötülüğünüzü istediği için değil sizin durumunuzun kritikligini fark ettikleri için yazıyorlar bence .
Durumunuz çok da iç açıcı görünmüyor farkında olmalısınız.
Size barışmayı teklif etmiş ve reddetmişsiniz çok güzel ama hâlâ gün sayıyor marifet gibi bunu anlatıyorsunuz burada.
Sizin o şer....in adını bile anmamanız gerekiyor.
Aldatmış aşağılamış gururunuzu ayaklar altina almış . Kapatın artık bu defteri,kendinize özsayginizi yitirmek üzeresiniz ve siz bir ogretmensiniz bunu unutmayin.
Kendinizi yönlendiremezken öğrencilere nasil faydaniz dokunacak ?

yok haline acıyorum, öğretmen olmuşsun.şu kendini soktuğun durumlara bak
çok yazık.
Kendimi ne duruma sokmusum? Sevdim ayrılamadım kopamadım en son dayanAmadım ayrıldım dedim diye mi kötü oldum. İçinizde birazcık insanlık kalmış olsa her yazdığıma sanki hala onun peşindeymişim gibi yorum yapmazdınız. Zorla yorum mu yaptırıyorum size. Yapma!!cözüm bu kadar basit yorum yapmaa

yok haline acıyorum, öğretmen olmuşsun.şu kendini soktuğun durumlara bak
çok yazık.
Bide diyor ki canım onu kınayan hepimiz icin, onun başına gelenler bizim de başımıza gelecekmiş. Düşünsene bi 10 bin kişi filan onla aynı durumda. Ana Haber bültenlerine çıkarız kesin Tövbe yarabbim. Simdi bombalar yine bize saldırır bekle

Beni inciterek hattA aşağılayarak mı benim iyiliğiml istiyorlar. Tamam hata olduğunun farkındayım. Ona dönmek istemiyorum öyle bir düşüncem de Yok. Kalkıp beni incitmeye çalışarak iyiliğimi istemesinler. Teşekkür ediyorum yorumunuz icin. Allah razı olsun

Aynen aynen

Ya bi insan bi insanı neden sever söyleyebilir misin bana ? Adam sana neler yapmış sen hala seviyorum diyorsun. Seninki sevgi değil bence hastalık mı diyim bağlımlılık mi diyim. Değişik birşey. Bence sen bi pskiyatriye git gerçekten.

Kınanacak ne yapmışım cok merak ediyorum. Buraya konu açıp derdimi yazdığım icin mi kınanıyorum?

sosyal uğraşlar edinmeye çalış. onu hayatından çıkarmaya silmeye çalış. Kurslara git yürüyüşlere git film izle misafirliğe git sakın kendini boş bırakma. Zamanla bitip gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…