• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hayatta yapayalnız hissediyorum

Ayni hissi ben de yaşıyorum.3 kardesim var görüsmüyoruz bazi durumlar oldu.Yapayalnizim eşim ve çocuğumla.Birkiki dost gorunen ama olmadıgıni cok iyi bildigim kisi var baska da kimse yok.

Ayni hissi ben de yaşıyorum.3 kardesim var görüsmüyoruz bazi durumlar oldu.Yapayalnizim eşim ve çocuğumla.Birkiki dost gorunen ama olmadıgıni cok iyi bildigim kisi var baska da kimse yok.
Bende sizinki gibi durumda yok ben tamamen yalnız kalacağım eskiden böyle bir kaygım yoktu yaşadıklarımın etkisi malesef böyle yaptı beni son zamanlarda

Evliyim bir de çocuğum var ailemle aynı şehirdeyim inan ben de kendimi yapayalnız hissediyorum bu his insanlarla da geçmiyor öyle derindeki ona alışmaktan başka şansımız yok bence🤷🏼‍♀️
Bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulacağım bilmiyorum ama benimki yalnızlık hissi de değil gerçek bir yalnızlık

Bu hisle başa çıkmadan , kendinizi iyileştirmeden lütfen hayatınıza kimseyi almayın. Tam da bu zamanlarda toksik insanları çekiyoruz. Benden size tavsiye olsun.

Back
X