• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hep mutsuz ve dertli hissediyorum :(?

Mrvbdk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
84
27
8
Eşim var çocugum var mutluyum tek bir sorunumuz var oda 1 aya kadar hallolup bitecek. Ama ben neden herşeyi kendime sorun ediyorum eşimle vakit geçiriyoruz mutluyum iyi hoş ama 1 saaat sonra sanki bütün dertler tepeme binmiş gibi oluyorum.
ya da evde otururken sürekli herşeyi kafama takıyorum ağlıyorum. evin işini gücünü takıyorum sürekli. Kalabalık yasıyoruz ama 1 ay sonra bitecek gidicez acaba bu süreçte psikolojk olarak çöktümmü. Evde herkes mutlu yiyip içip hayatına bakıyor ben yarını düşünüp dert yapıyorum kendime.bunu doğal olarak eşimede yansıtıyorum
Bazen doktorluk oldugumu bile düşünüyorum

şimdiye kadar yaşadığınız proplemler birikmiş belli ki bilinç altınızda onlarn patlaması bu hissetikleriniz
kalabalık derken kim kim yaşıyordunuz ?

Yani o kadar kişiyle bi arada çok normalll. . Allah yardımcınız olsun... ayrı eve geçince düzelir belki şuan birikmisler sizi bu hale getirmiştir. ..

Bide şu büyüklere nasıl kızıyorum nasıl sinirleniyorum 2 bekar kayın olan bir eve gelin getirmek ne demek yaa neyin kafasını yaşıyor bu insanlar hiç anlamayacağım. ....

-d vitamini, troid antikorları kolestrol ve triglesid değeri.şeker yükleme testi temiz iste genetik bir depresyona eğilim olabilir.
kahırlı şarkı ve filmlerden uzak durun.insanların negatif etkilerinden arınmak için bol bol nazar duaları okuyun.

Yani o kadar kişiyle bi arada çok normalll. . Allah yardımcınız olsun... ayrı eve geçince düzelir belki şuan birikmisler sizi bu hale getirmiştir. ..

Bide şu büyüklere nasıl kızıyorum nasıl sinirleniyorum 2 bekar kayın olan bir eve gelin getirmek ne demek yaa neyin kafasını yaşıyor bu insanlar hiç anlamayacağım. ....
İnanın tek sorunum yarın bigün bu adam kendini acındırarak eşimide bunalıma sokacak tamam büyüğüdür babasıdır ama benimde bi hayatım var misafir çağıramıyorum ailemi arkadaslarımı çağıramıyorm eşimin arkadaslarını evli çift ark. Çağıramıyoruz biz onlara gidiyoruz onları kabul edemyrm adama misafrm var diyorm çarsıda geziyo geç gelen adam 4 de eve damlıyor özel hayatımız bitme noktasına geldi gelecek tv izleyemiyoruz biyere gidip geliyorum bulasık topluyorum arkamda 10 yasında cocuk bırakmış gibiyim. Evime cıkıcam bir aya kadar. Ama cıktıktan sonrada her geldiğimzde bu eve iş güç yapmaktan oturamıcam

Çıkana kadar hicbirsey deme madem az daha sabret giderayak sıkıntı olmasın. . Sonra yavaştan düzene girer hiç vazifenizmis gibi göstermeyin oradaki işleri arada bir gidersiniz çoluk çocuk fırsat kalmıyor dersin esinide güzellikle yetişemiyorum iki evin yükünü kaldıramıyorum hep bana güvenerek olmaz kendi sorumluluklarını artık bilmeleri lazım dersin hepten bize guvenmemeliler diye alttan alttan güzel dille anlat eşine umarım sıkıntı çıkmaz.. eli ayağı tutuyor kayinlarinda varmış baksınlar başlarının çaresine kimseye yaranilmiyor insan yorulduguyla kalıyor sadece..

Haklısın. İlk basta cok tepki vermeye kalktım ama sonra dedimki kendime dur zamanla oda görecek yarın bigün evimize cıkınca o evn sessizliğinn tadını alınca anlayacak güzeliiğini. Arada bi gittim mi bakarız öyle neler var yok eğerki cok üsberlerse babasına bakmaya bende derim bak kaç yıl oturduk neler kaybettgmzi gördün sen kendi babanı daha iyi tanıyosun. Ha bacım desinki üst kattan yada yandan daire tutuyum ona kabul ama aynı evn içinde olmaz bide erkek yani akıl var mantık var bütün herseyimiz kısıtlanıyor resmen gece 40 kere sıgarayamı kalkar adam şak diede kapı örtüyor

Back
X