- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
Sabah sabah ne güldüm şu yorumaBos ver o zamancek sortunu tshirtini otur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah ne güldüm şu yorumaBos ver o zamancek sortunu tshirtini otur
![]()
Aynen 94lüyümBen kızlarda bordo oje görürüm ben de süreyim derim bana hiç yakışmaz hemen silerim. Dışarıda kızların üstünde başında elbise çanta görürüm ben giydim mi yakışmaz. Kısa saç yakışmaz, uzun saç da yakışmaz. Ben de böyleyim işte. Aynü yaştayız bu arada profil bilgilerin doğruysa.
Evet zaten ilaç kullanıyorumSizin ruhsal durumunuzla ilgili olabilir, kendinizi güzel ya da çirkin hissetmeniz.
Sevgilim olsa bile almam o kadar vazgeçmişim ben kendimdenAlsanakil tuy tikim vardirda biraz
![]()
Vazgecmek icin eminim daha cok gencsindirSevgilim olsa bile almam o kadar vazgeçmişim ben kendimden![]()
Sassy Allah çarpar vallaben de güzel değilim şahsen
Sassy Allah çarpar valla
Ben esmer tenli olduğum halde çilliyim+sivilce izleri+inatçı siyah noktalar 5 kat fondötenle kapatıyorum sen cillop gibi cildinle yüzünle güzel değilim diyosun sassy yapma bebeğimyok valla benin yüzümdeki lekeler yeter![]()
Ben esmer tenli olduğum halde çilliyim+sivilce izleri+inatçı siyah noktalar 5 kat fondötenle kapatıyorum sen cillop gibi cildinle yüzünle güzel değilim diyosun sassy yapma bebeğim❤
Loney siyah noktalardan kurtulmanın çoook harika bir yolu var. Öncelikle mutlaka bir cilt bakımı yaptır. Bak bir düzene girdikten sonra mesela ayda 1 cildin nasıl güzelleşiyor. Ve evde yapılan maskeler var ,özellikle pirinç maskesi, mutlaka onları dene. Cilt çok güzel açılıyor.Ben esmer tenli olduğum halde çilliyim+sivilce izleri+inatçı siyah noktalar 5 kat fondötenle kapatıyorum sen cillop gibi cildinle yüzünle güzel değilim diyosun sassy yapma bebeğim❤