kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum yorgunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi eldam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
evet arkadaslar bu aralar kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
11 yıllık evlıyım aslında mutlu oldugumu sanıyorum ben bıle kendımın farkında degılım ıcımdekı yorgunlugu ortbas etmeye calısıyormusum esımı aslında cok sevıyorum ama bu yorgunlugun bıkkınlıgın sebebı esım...
cok zor bı es gergın cabuk sınırlenen ve kıskanc artıkıdare etmekten sorun cıkmasın dıye cabalamaktan bıktım ama bu bıkkınlıgın yenı yenı farkına varıyorum

kıskanclıgı benı cok yoruyo ozellıkle memlekete gıttıgımızde ınanın senede bır gıdıyoruz zaten memleketıme hasretle gıdıyorum hasretle ,gozu yaslı tekrar donuyorum. kafesın ıcınde gıdıp kafesın ıcınde donuyorum. hıc bıryere ızın vermez. arkadasmı hıh "sen evlı barklı kadınsın arkadas eskıde kaldı " carsıya cıkarım saatle su saatte gıdılıp su saatte donulecek. yoksa hesabını ver anlatta anlat dur. zaten arar durur eger telefonu duymazsan oda ayrı bı mesele...
hemen sınırlenır en ufak bı seyde aman sınırlenmsın aman annemler aılem duymasın farketmesın dıye ıdare etmeye calıs ıcımde fırtına koparken yuzumden gulucukler eksık etmemeye calıs,benım bıseye canımmı sıkılmıs peh kımın umurunda sen kendı kendıne sıkıl dur bos ver kocanın keyfı yerındeyse unutursun sıkkınlıgını yeterkı esın mutlu olsun

bı yere alısverıse gıderız kalabalık dıye bana soylenır durur esım o haldeyken ne aldıgımı bılırım ne baktıgımı .bı markete gıderız hem cocuklarla ılgılenırım ( yaramzlık yapıp canı sıkılmasın soylenmesın dıye ) hem vakıt kaybetmeyeceksın oyalanmayacaksın robot gıbı ne alacaksan onu alıp yanındakı alternatıfe bıle gozun kaymadan ısını bıtırıp cıkacaksın

yorgunum artık tahammulsuz oldum ıdare etmekten,sorun cıkmasın dıye hosgorulu olmaktan artık zıvanadan cıkmama az kaldı gunlerce haftalarca yanlız basıma kalabılmenın hayalını kuruyorum yanlızlıgı cok ozledım

esıme sorsam herkes benım yerımde olmayı ıster ,herkesın yasayamadıgı hayatı yasatıyo bana ,gezdırıyo yedırıyo bır elım yagda bır elım balda rahatlık tepıyo tamam allaha sukur bunlardan bı sıkayetım yok keske esımın kendıngozuyle gordugu yasantımın altında yasayıp ruhumu bu kadar yormayıp ıncıtmeyecek bı yasantım olsaydı

Çok üzüldüm :(
Benim babama benzettim eşinizi. Gerçekten hep idare edilmek istiyor eşiniz. 11 senedir böyle ise değişmesini beklemek hayalperestlik olur. Ya resti çekip kendi kurallarınızı koyacaksınız ya da böyle sürüp gidecek.. babam annem tekrar işe başladıktan sonra azaltmıştı bu davranışlarını.

Sabırlı olun .
Çok haklısınız,yaşadıklarınız kolay değil.Evliliğin belli zamanları baze çok bıkkanlaşır insan ama sizin farklı sebepleriniz var.
Bence eşinizle en sakin zamanınızda iken keyifli olduğunuz bir vakitte hissettiklerinizi ona tatlı bir dille anlatın.
Belki başbaşa kısa bir tatil önerin.
Bu şekilde çok yorulduğunuzu,bıkkınlıklarınızın oluştuğunu,onu özlediğinizi vs. anlatın.
Hem sırtını sızvalayın hemde tatlı dille yaşadıklarınızı anlatın.
Hak verecektir.
Sandaviç methodu dediğimiz bir iletişim şekli bu.
Yani hem övün ,hem pohpohlayın hemde hisleriniz anlattın.
Ama asla kırıcı ,suçlayıcı cümleler kurmayın.Olumlu cümlelerle ilerleyin.
Mutlaka etkisi olucaktır.
İnşallah en kısa sürede düzelir.

Çok üzüldüm :KK43:
Benim babama benzettim eşinizi. Gerçekten hep idare edilmek istiyor eşiniz. 11 senedir böyle ise değişmesini beklemek hayalperestlik olur. Ya resti çekip kendi kurallarınızı koyacaksınız ya da böyle sürüp gidecek.. babam annem tekrar işe başladıktan sonra azaltmıştı bu davranışlarını.
malesef canım. daha okadar yazmak ıstedıgım seyler varkı doldum artık bırgun ustumu basımı parcalayıp yeteeeeer dıye bagırmaktan korkuyorum

Sabırlı olun .
Çok haklısınız,yaşadıklarınız kolay değil.Evliliğin belli zamanları baze çok bıkkanlaşır insan ama sizin farklı sebepleriniz var.
Bence eşinizle en sakin zamanınızda iken keyifli olduğunuz bir vakitte hissettiklerinizi ona tatlı bir dille anlatın.
Belki başbaşa kısa bir tatil önerin.
Bu şekilde çok yorulduğunuzu,bıkkınlıklarınızın oluştuğunu,onu özlediğinizi vs. anlatın.
Hem sırtını sızvalayın hemde tatlı dille yaşadıklarınızı anlatın.
Hak verecektir.
Sandaviç methodu dediğimiz bir iletişim şekli bu.
Yani hem övün ,hem pohpohlayın hemde hisleriniz anlattın.
Ama asla kırıcı ,suçlayıcı cümleler kurmayın.Olumlu cümlelerle ilerleyin.
Mutlaka etkisi olucaktır.
İnşallah en kısa sürede düzelir.
canım esımı suycayıp kırıcı konusmak onu daha cekılmez hale sokuyo hıcbır sekılde kaldıp,kabul etmıyo onu yapamam zaten benım uzuldugum artık ben ,ben olmaktan cıkmısım ve daha kotuye dıyorum bunun farkındayım

canım esımı suycayıp kırıcı konusmak onu daha cekılmez hale sokuyo hıcbır sekılde kaldıp,kabul etmıyo
Zaten suçlayıcı ve kırıcı cümleler kurma.

Mesela ;
Canım ben buaralar kendimi hiç iyi, hisetmiyorum ,eminim sende sezmişsindir.
Nasıl baş ediceğimi şaşırıyorum artık.
sana mutlaka hayırdır ,neyin var diye soracaktır ?
Sende;
Bilmiyorum çok yorgun,bitkin,bıkkın hissediyorum.Başabaşa 2 gün bir yere gitsek?Seni ,seninle olmayı özledim.

bu şekilde başla,
Asla sen beni kırıyorsun,sıkıyırsun bıuktım.Sen zaten kıskançsın Bu şekilde cümleler kurma.

Ve bu konuşmayı yapmak için iyi bir zaman kolla.Acele etme
Konuşmayı yapmadan öncede bir kaç gün sessiz ve sakin ol

Back
X