- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Gidicek bı yer yokkiHa tamam şok oldum bi anda döndüm diyince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidicek bı yer yokkiHa tamam şok oldum bi anda döndüm diyince
Tşk ederim . Bende biran önce bu halden çıkmak istiyorum nefret ettim bu halimdenPsiiyatriye gidin ilacınızı düzenli kullanın bu sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır,ayrıca kalbinizi sakin tutmaya çalışıp olumlu düşünerek ALLAH'a sığının dua edin kılabilirseniz namaz kılın ,ben bu şekilde iyileşiyorum,psikolojimin düzeldiğini hissediyorum doktorunuza ilacınıza ve Yüce ALLAH'a kalpten inanın,işe yarıyor![]()
UmarımYaşadığımız olaylar böyle garip rüyalar görmemize vesile oluyor.. Hayra yor canım iyi yapmışsın psikolojik destek almak rahatlatır seni
Rica ederim kendinizden nefret etmeyin kendinizi her zaman sevin ve anlamaya çalışın hayat bu her zaman gülemiyoruz her zaman ağlayamıyoruz bazen çok sağlıklı oluyoruz,bazen sağlık sorunları yaşıyoruz.Geçer hepsi geçer OLAN HER ŞEYİN HAYRINIZA OLDUĞUNU VE HER ŞEYIN YOLUNDA OLDUĞUNU GERÇEKTEN HİSSETMEYE ÇALIŞIN,Geçmiş olsunTşk ederim . Bende biran önce bu halden çıkmak istiyorum nefret ettim bu halimden
Tşk ederim sizde öyleYıllarca geçimsiz olmakla etiketlendim. Çekirdek ailem büyünannem nüyük babam hala dayı kuzen vs vs.
Evlensen eşinle de geçinemezsinler, işe girsen orda da barınamazsınlar, usturuplu değilsinler uslübun kötüler, şöyle sertsin böyle terssin. Ergenliğim annemin beni yontmasına direnmekle geçti az arabesk takılıp jilet atmadım hala izleri var.
Annem yıllar sonra pişmanlığını dile getirdi "seni anlayamamışım hiç, sen çok farklıymışsın çok üzgünüm" ..! Ama ne oldu hissettiğim yaşadığım yaşattıkları bana kaldı! Ben de çok battım çıktım debelendim boğuldum tıkandım.
Demek istediğim altın her zaman altındır elmas her zaman elmas değerini ancak bir kuyumcu anlar çoban değil.
Bence çok değerlisiniz , kendiniz için çabalayın lütfen!
TekstildeyimZor bir dönemden geçtiniz
O da bilinçaltınıza yansımış.
İş durumu ne oldu ?
Tşk ederimSeni hiç tanımıyorum ama bazı konularına denk geldim. Şu an sıkı sıkı sarılıp hepsi gelip geçecek demek isterdim. Evladın için güçlü kalmaya çalış, ilaç kullanmıyorsan mutlaka bir uzmana git. Kullanıyorsan ilaçlar yetersiz geliyor olabilir...yaşarken imkansiz gibi geliyor ama herşey gelip geçecek. Sonra bir bakmışsın bugünleri sen bile unutmuşsun...tez vakitte öyle olmasini diliyorum, rabbim kalbine ferahlık versin.
Tşk ederim sizde öyle♥ annem gelmiş 55 yaşına bu saatten sonra degisicegini sanmıyorum
Benim annem de 55 yaşında ve değişmelerini beklemeyelim zaten. Sen de değişme. Bence mutlu yaşamın anahtarı insanın kendini sevmesi ve kendine yetebilmesi.Tşk ederim sizde öyle♥ annem gelmiş 55 yaşına bu saatten sonra degisicegini sanmıyorum
Çalışıyorum tekstildeyimYaşadığınız sıkıntılar, duygu durumunuzu sarsıyor. Elinizde olmayan, yoluna girmeyen, çevrenizdekiler yüzünden yaşadığınız sıkıntılar sebebiyle, herkese ve hayata öfkelisiniz, bu da sizi hırçınlaştırıyor. Kabus görmeniz bu durumda çok normal. Psikiyatriste gitmeniz, ilaç ve terapi almanız sizi rahatlatacaktır.
Ama,biraz daha sakin olmaya çalışmalısınız. Siz küçük çocuğu olan bir annesiniz.İşe girme durumunuz vardı. O konuda bir gelişme olmadı mı acaba? Bir işe girip çalışabilseniz keşke.Sizin hem maddi, hem manevi yönden biraz daha rahatlamanıza vesile olurdu.Allah yardımcınız olsun.
Sevindim bu gelişmeye. Hayırlı olsun. Tıbbi destek almanız size iyi gelecektir. Mutlaka gidin doktora.Çalışıyorum tekstildeyim
Ne güzel işinizi bulmuşsunuz. Malesef ailenizin kumaşı bu. Duymazdan ve görmezden gelin. Her dediklerini ciddiye almayın.Çalışıyorum tekstildeyim
Evet .son durum ailem beni kabullenmiyor