Kendimi ifade edemiyorum..acilll yardım!

Sahihuban

Nirvana
Pro Üye
25 Mayıs 2013
13.946
20.446
598
Son durum bildiriyorum :)
Arkadaşlarım destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
okudum araştırdım eğitim öenri videoları izledim..düşündüm , kendi swot analizimi yaptım ..iyi kötü eksik fazla yönlerimin bi listesini yaptım..
ve şimdi çok daha iyiyim.. her şey daha güzel..kendi kıymetimi kendim biliyorum ve bildiriyorum..

bu konuda sıkıntısı olan varsa destek olabilirim...
İyi geceler arkadaşlarım... uzun zamandır kadınlar kulübündeyim... kendimce alamadığım bir sorunum var... şimdiden teşekkür ederim yorum tavsiyeniz için...

Sorunum şu ki " kendimi güzel ifade edememek"

Örneğin; iş yerinde aşırı kasılıyorum.(kamudayım) herkes her şeye karışıyor..iş ve ya özel yaşam farketmiyor.bu yüzden bi iş yaparken stres oluyorum; sanki herkes doğru bi ben yanlış gibi hissediyorum..
Haksızlığa karşı konuşamıyorum; kendimi savunurken veya konuşurken cümle kuramıyorum: kalakalıyorum.. insanlar bi durumu anlatırken öyle allayıp pulluyor ki ; daha güzel ve ya önemli şeyi ben yaptığım halde basit şekilde anlatıyorum ...
Bu da insanlar da etki bırakmıyor...

utanam çekinme aman kimse kırılmasın üzülmesin ben hallederim aman onun dediği olsun...
Bunalrdan nasıl kurtulacağım .. lütfen yardım...başa çıkamıyorum ...

Son düzenleme:
Onlari dusundugun kadar bide kendini dusun. Sen kirilabiliyosun ve toparlana biliyosan onlarda kirilabilir.

Teşekkür ederim..

Ah işte kırmaıyoeım..hatalarını bile yüzlerine söyleyemiyorum...
Bunu nasıl başaracağım ...
Kendi haklılığımı bile dile getiremiyorum...

Bende öyleydim 3 buçuk sene özelde çalıştım. İş yapmayıp boş oturanlar çirkeflikle işi götürüyordu bense sabahtan akşama kadar işimi düzgünce yapmaya çalışıyordum. Çok ezildim böyle çirkef hazır cevap olamadığım için kendime çok kızdım çok üzdüm kendimi. Ben bir çözüm bulamadım sana çözüm öneremem ama yaşadıklarını anlıyorum diyebilirim. Ben çözümü çalışmamakta buldum evdeyim kafam rahat

Aha haaa Güzel çözümmüş...

Durumumu anlamanız bile beni bi nebze olsa mutlu etti...
Teşekkür ederim

Karakterini değiştirecek sihirli bir cümle yok. Sen zorlayacaksın kendini değişmek için. Başka kimse yardım edemez ki sana

Zorluyorum..
Ne biliyim bi yol yöntem ufak tavsiye bekledim..
belki beni kamçılar ;Yol gösterir diye düşündüm...

Teşekkür ederim cevabın için

bu tip problemlere yönelik kitaplar var
okumayı denediniz mi hiç?
ama öyle hepsi bir değil tabi, iyi olanlardan seçmek lazım

Teşekkür ederim..

Ah işte kırmaıyoeım..hatalarını bile yüzlerine söyleyemiyorum...
Bunu nasıl başaracağım ...
Kendi haklılığımı bile dile getiremiyorum...

Sonunu dusunmuyceksin. Sonunu dusunen kahraman olamaz. Ben hep hircin oldum ve hic ezilmedim. Bazen icinde olmali. Ama icinde yoksa ogrenirsin yada adama zorla kafasini kira kira ogretirler, eze eze, yerlere cala cala. Ama o an zaten curumus bitmis olursun. Gec kalmadan kendini dusun.
O an bagirmakmi istiyosun? Bagir. Bu patron olsa bile. Aman ne derler, ne yaparim, nolur deme. Bagirmak istiyosan kizmak istiyosan hic biseyi hesaba katma. Az dusun, ani yasa. Budur. Az dusunmek. Ve agzina geleni saymak. Sakinmadan.

Evet daha önce oldum.. uzun zAmandır okumadım maalesef
Önerebileceğin bir kitap var mıdor?

maalesef yok
ben de çok eskiden bir hata yaptığım zaman kendimi çok hırpalardım, o huyumdan vazgeçmek istediğim için kitap okumuştum, işe yaramıştı, oradan aklıma geldi
bazen gerçekten kitaplar işe yarıyor

Haklısın çok ezildim
Hem de iyi niyetli vicdanlı biri olarak.,
Hiç bir artıları Yok benden.. ama müdürün yalaka ve yaverleri maalesef kendini güçlü sanıyor.. sanırım anlayışlı olmak alttan almak insanlara kendini bi şey zannettiriyor...
Haykırmak istiyorum sen böylesin diye...

Kitap kurdu arkadaşıma sorayım ..
Hemen mesaj atıyorum.. hemen yarın alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…