Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
Arkadaşlar selam.

Sürekli sorunlarımı size yazar oldum ama içimi dökmek güzel geliyor.

Çocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem götürüp getiriyor veya eşim evdeyse o getir götür yapıyor.

Neyse işte, kv sürekli git gel yaptığı için sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor sürekli biseler.

Dünde bugün için sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve çağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gündüz oturmalarına sonuçta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugün demin aradı. bi de gün yapmışlar 15 günde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim söylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta börek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay önce. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. öyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...

GÜNNCELLEME

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.

Son düzenleme:
Sonuçda bir kerelik bir durum onunda size yardım etmesi koşuluyla yapın hem diğer veliler ile de tanışma fırsatınız olur

Arkadaşlar selam.

Sürekli sorunlarımı size yazar oldum ama içimi dökmek güzel geliyor.

Çocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem götürüp getiriyor veya eşim evdeyse o getir götür yapıyor.

Neyse işte, kv sürekli git gel yaptığı için sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor sürekli biseler.

Dünde bugün için sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve çağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gündüz oturmalarına sonuçta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugün demin aradı. bi de gün yapmışlar 15 günde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim söylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta börek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay önce. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. öyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...
Oh ne güzel ya. O gitsin ev oturmalarina ama misafirlerini siz agirlayin😒

Bence de asıl eşin ne düşündüğü önemli bu konuda. Gerçi onun tavrı belli. Bu güne kadar teyzemiz bu kadar karışabildiyse bu eve zaten eşi bişey diyemeyecek durumda demektir. Allah kolaylık versin

Ama çok saçma nihayetinde evlerine gidip tanımadığın insanları emrivaki sonucunda ağırlamak zorunda değilsin, bu anneler neden bir verip 10 ister🤔

Esiniz ne diyor duruma?

Eşimi aradım söyledim. Gayet rahat, hallederiz bakarız sonra dedi kapadı.

Okurken bile cinnet geçirdim allhım size sabır verisin...

Aminn..

Sonuçda bir kerelik bir durum onunda size yardım etmesi koşuluyla yapın hem diğer veliler ile de tanışma fırsatınız olur

ya evim kötü durumda, para işini halletse bile o tuvalete ben kimseyi sokamam cidden rezillik.. kendi evine çağırsa yardıma giderim herşeyi yaparım ama yok kadın benim evi gösterecek derdi o. sanki saray evim. anlamıyorum ki ben bu kadını.

Oh ne güzel ya. O gitsin ev oturmalarina ama misafirlerini siz agirlayin😒

emrivaki yapıyor resmen.

siz ben evime misafir alamam dedikten sonra herkesi toplayıp getiremez bence.

malesef yapar. çok eminim ki ben ne dersem deyim, o kadınları bana gelecek şekilde organize edecek. amacı ne anlamıyorum. hizmet edeyim istiyor ama ben hizmetten zaten kaçmıyorum. müsait olmadığımı söylüyorum işte. sadece bu.

Kendi evine alsın bi zahmet. Çokkk düşüncesiz

inanılmaz düşüncesiz ve anlamaz birisi.

Dünyanın en saçma şeyi gün yapmak. Dedikodudan başka bir şey yok. Herkes evinde otursun yesin yemeğini.
Kayinvalidenize de allah akıl fikir verir inşallah.

bende sevmem. yapıyorsa kendine yapsın benim eve neden çağırıyosun dimi ama? ben zaten onda yapsa yardım eder herşeyini yaparım.

Evinize misafir çağırmamalı sizden habersiz. Tek bir kişiyi bile çağırmamalı bir de o kaç kişi birden çağırmış. Orası sizin eviniz. Bence çok hatalı bir davranış.

hatasını anlasa bide.

Eşimi aradım söyledim. Gayet rahat, hallederiz bakarız sonra dedi kapadı.

Bence de asıl eşin ne düşündüğü önemli bu konuda. Gerçi onun tavrı belli. Bu güne kadar teyzemiz bu kadar karışabildiyse bu eve zaten eşi bişey diyemeyecek durumda demektir. Allah kolaylık versin
eşim eskiden susturuyodu şimdi anneci olmaya başladı. yaşlanıyormuş kıyamıyormuş. bize yorgun ama annesi hep. her gün bi arkadaşına gider akşamları evde durmaz, haftasonları plan yapar. gezer tozar ama bizim işimiz düşünce ayaklarım ağrıyor çok kötüyüm der yatar da yatar.

Back
X